ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Είχε δεκαετίες η Τουρκία να δεχθεί τέτοιο τσαμπουκά από άλλο κράτος ή αλλιώς "Η κατάρρευση των Ισραηλινο-Τουρκικών σχέσεων"


Τα σημερινά γεγονότα αρχίζουν σιγά-σιγά να θεωρούνται από τη διεθνή διπλωματία, σαν διμερές επεισόδιο Τουρκίας-Ισραήλ και λιγότερο σαν υπόθεση Ισραήλ VS ακτιβιστών πυο υποστηρίζουν την Παλαιστίνη. Μην ξεχνάτε ότι η πλειοψηφία των νεκρών είναι Τούρκοι. Είχε δεκαετίες να ζήσει τέτοιο τσαμπουκά από άλλο κράτος η Τουρκία.

Το Ισραήλ μάλλον θέλησε να δώσει μια απροσδόκητη και πρώιμη απάντηση στις διαφαινόμενες κινήσεις προσέγγισης της Τουρκίας με το Ιραν. Θέλησε πιθανόν να δώσει ένα γερό σήμα πως δεν πρόκειται να κάτσει και να παίξει τις κουμπάρες, όσον αφορά τα παιχνίδια που σχεδιάζει το Ιράν. Και επειδή η Τουρκία στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κηρύξει πόλεμο μιας και είναι σε τροχιά αναπτυξης και προσέγγισης του δυτικού κόσμου, προτίμησε να παραδώσει σε αυτή το μήνυμα και όχι

Γερμανικό διαφημιστικό σπότ για μπύρα : Xιούμορ για κλαυσίγελο


Να γελάς και να κλαις είναι αυτή η γερμανική διαφήμιση. Κρίμα που έχουμε δώσει τέτοια δικαιώματα.

από: newsit.gr

Ακριβοπούλου: Δεύτερες σκέψεις στο ελληνικό Υπ. Εξωτερικών ...

Δεύτερες σκέψεις έχουν στο Υπ. Εξωτερικών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ακριβοπούλου. Το Υπουργείο μετά την πρώτη αυθόρμητη αντίδραση, επανεκτιμά την συνολική κατάσταση και σκέφτεται ξανά κατα πόσο αφορά την Ελλάδα αυτό το περιστατικό ή είναι "παραεπεισόδιο" στις ήδη βεβαρημένες σχέσεις δύο χωρών, Τουρκίας και Ισραήλ

Ίσως το αιματηρό επεισόδιο εντάσεται σε μια ευρύτερη επιπλοκή των σχέσεων-δυνάμεων Ισραήλ-Ιραν-Τουρκίας. Να θυμίζουμε ότι τα θύματα ήταν σχεδόν όλα Τούρκοι! Τυχαίο?

Μπορεί η γρήγορη απόσυρση της Ελλάδας από τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ να ήταν βεβιασμένη κίνηση, περισσότερο συναισθηματική και λιγότερο "έξυπνα διπλωματική". Και όλα αυτά γιατί στεκόμενοι 100% απέναντι στο Ισραήλ, ταυτίζουμε σε κάποιο βαθμό τις επιδιώξεις μας με αυτές της Τουρκίας, και σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο μεταξύ

Αναστατη η Τουρκία με τους νεκρούς! Ασχημα τα πράγματα παρά τις διαβεβαιώσεις κύκλων του Υπ.Εξ της Τουρκίας

Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Αυστρία, καλούν τους διπλωμάτες του Ισραήλ για εξηγήσεις, ενώ υπάρχουν σκέψεις για προσωρινή διακοπή διπλωματικών σχέσεων. Όλη η υφήλιος περιμένει εξηγήσεις που να επαρκούν για αυτό που συνέβη. Η Τουρκία που έχει τόσους νεκρούς, προσπαθεί να ηρεμίσει το πλήθος των Τουρκων και των διαδηλώσεων που ξεσπούν παντού στη Τουρκία.

Η Τουρκία περιμένει και αυτή τις επίσημες Ισραηλινές δικαιολογίες, οι οποίες μάλλον θα είναι ανεμικές, μιας και το μέγεθος της εξωφρενικής ενέργειας του Ισραήλ δεν γίνεται να έχει επαρκής δικαιολογίες. Παρόλα αυτά, η τουρκικη διπλωματία αναφέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση πολέμου. Ο Ερντογάν γυρίζει εσπευσμένα από ταξίδι στο εξωτερικό.

Οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται ότι προειδοποίησαν πολλές φορές ότι δεν μπορούν

Ισραήλ-Ακτιβιστές/δημοσιογράφοι : Τα δυο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δύο πλευρές - 19 νεκροί και οι περισσότεροι Τούρκοι.

6 νεκροί και πολλοί τραυματίες, οι περισσότεροι Τούρκοι. Δείτε ολόκληρο το βιντεο, όχι τη μικρή version που κυκλοφορεί ευρέως. H Arab League θα συνεδριάσει αύριο εκτάκτως για να αποφασίσει πως θα απαντήσουν μαζί όλες οι αραβικες χώρες προς αυτή την πρόκληση του Ισραήλ. 

Η πλευρά αυτών που βρίσκονταν στα καράβια όπου έγινε η απόβαση των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων, καταμαρτυρείται από ένα βιντεο που τράβηξαν οι δημοσιογράφοι που συνόδευαν την αποστολή του Free Gaza.


Οι ισραηλινές αρχές έδωσαν βίντεο όπου προειδοποιούνται επανειλημενα τα πλοιάρια να επικοινωνήσουν μαζί τους, να σταματήσουν την πορεία τους προς την Γάζα και να πάνε σε άλλο λιμανι από όπου και θα μπορούσαν να μεταφέρουν την ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστινίους

LENA-MANIA σε ολόκληρη τη Γερμανία!

Χειρότερα από εμάς με την Παπαρίζου κάνουν. Τα χουν χάσει ... ακόμα δεν τελείωσε η Eurovision και σκέφτονται να την ξαναστείλουν και του χρόνου! Η Merkel χθες έκανε δηλώσεις.

"Η Lena είναι ένα παράδειγμα απλότητας, με ευγενή καρδιά και αισθήματα, είναι ένα είδωλο για τη γερμανική νεολαία", είπε η Καγκελάριος. Τώρα κάνουν και διαγωνισμό "Σωσίας της Lena".  Δείτε  τις photos ...

Νέο κύμα οργισμένου αντισιωνισμού τροφοδοτεί η κυβέρνηση του Ισραήλ

Με την αιματηρή επίθεση στο Free Gaza, αλλά και με άλλες ενέργειες όλα τα τελευταία χρόνια, oι κυβερνώντες του κράτους του Ισραήλ δείχνουν να μην  ενδιαφέρονται καθόλου για την παγκόσμια κοινή γνώμη και κατακραυγή. Μα είναι δυνατό να ποντάρουν μόνο στους Αμερικάνους? Πόσο βιώσιμη λύση μπορεί να είναι αυτή η επιλογή για την ευτυχία και ευημερία του λαού του Ισραήλ? Αυξάνουν ακόμα και το πολιτικό κόστος που έχουν οι ΗΠΑ, για τη στήριξη  που τους παρέχουν.  Πότε θα καταλάβουν ότι βαδίζουν προς τον γκρεμό?

Η κυβερνήσεις του Ισραήλ δίνουν νέους λόγους για ένα νέο κύμα αντισημιτισμού. Τροφή για τους ήδη ανεγκέφαλους που πιστεύουν στη "καταραμένη ράτσα" των Εβραίων, αλλά και ενέργειες που απομακρύνουν ομάδες μετριοπαθών και πρακτικά σκεπτόμενων ανθρώπων, που προσπαθούν να αναλύσουν με βάση τη λογική τα τεκτενόμενα στη Μέση Ανατολή. Δυστυχώς φτάνουν στιγμές σαν τη χθεσινή που δεν γίνεται να βρεις λογική σε αυτό το χαμό και θλίβετε κανείς με την απλοϊκότητα και τον "χασάπικο τρόπο" με τον οποίο μπορεί να δρουν οι ανθρωποι.
Υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι να δρα φοβικα το κράτος του

Ο νέος Billboard TOP 50 της εβδομάδας 29 Μαϊου 2010

Μάθετε με ένα 7λεπτο video, ποιά τραγουδια πέφτουν, ποιά ανεβαίνουν, και ποιά πρωτοεμφανίζονται και θα ακούγονται στην Ελλάδα σε μερικούς μήνες. 

Ποιά είναι αυτή η κοκκινομάλλα που είναι τόσο "σφιχτή"?

Σε όποιους από σας πάει το μυαλό σας κατευθείαν στην σωστή απάντηση, χωρίς καμία βοήθεια ... τι να πούμε...είσαστε άρρωστοι να το κοιτάξετε! ;))

Κυριακή, Μαΐου 30, 2010

Έτοιμος ο εισαγγελέας να παρέμβει στην υπόθεση της γυναίκας του Τσοχατζόπουλου

Ο εισαγγελέας μελετά από το πρωί (Κυριακή) το δημοσίευμα της Καθημερινής και αύριο Δευτέρα, θα αποφασίσει εάν θα παρέμβει η δικαιοσύνη. 

Ο Τσοχατζόπουλος ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν νόμιμα (όχι και ηθικά? όπως μερικοί άλλοι?) και ότι θα

MEGA: Πεφτει και το τελευταίο ποιοτικό τηλεοπτικό οχυρό από την ερχόμενη σεζόν

Η σχεδόν ολική έξοδος ΚΑΙ του MEGA από την ελληνική τηλεοπτική παραγωγή σειρών μυθοπλασίας, προκαλεί πραγματικό έμφραγμα σε επαγγέλματα όπως οι ηθοποιοί,και οι τεχνικοί 

logosendrasei.blogspot  & makelio.blogspot του Στέφανου Καρυδάκη.

Σαρωτικές αλλαγές στον χώρο της τηλεοπτικής παραγωγής και έμφραγμα στην αγορά προκαλεί η ριζική στροφή που επιχειρεί το MEGA για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Βάζει τέλοςΔεν υπάρχει κανένας λοχαγός εκεί στο Ιρακ να τους ρίξει 20Φ να στανιάρουν τα παιδιά?


Καταλαβαίνουμε ότι μαζεύουν πολύ ένταση εκεί στο Ιράκ οι Αμερικάνοι, αλλά να ξεσπάνε χορεύοντας Lady Gaga! Κανένα λοχαγό/υπολοχαγό δεν έχουν εκεί να τους μαζέψει? Η πλάκα είναι ότι τα βγάζουν και στο youtube όπου το συγκεκριμένο vid  έχει γίνει πολύ δημοφιλές εδώ και ένα μήνα.

Bild: Lena κάνεις ένα παραμύθι πραγματικότητα

- "Συνέβη το ασύλληπτο! Στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη φορά η Γερμανία"
- "Lena κάνεις ένα παραμύθι πραγματικότητα" 
- "Είμαστε πρωταθλητές του τραγουδιού. Είμαστε Lena."

Αυτά για να μην λέμε ότι μόνο εμείς κάνουμε υπερβολές... Να αναμένουμε και δηλώσεις Μέρκελ τώρα? ;))

Τα χουν παίξει εκεί στη Γερμανία. Ενδεικτικά βάζουμε έναν τίτλο της Bild. Εκατοντάδες

Lena η σοκαρισμένη Γερμανιδούλα - 15.000 Γερμανοί μαζεύτηκαν μόνο στο Αμβούργο!Τα τελευταία 10 λεπτά της Eurovision. Αξίζει να το δείτε αυτό. Έχει μείνει ψιλοπαγωτό η κοπέλλα. Αφού όταν τραγουδάει το νικητήριο τραγούδι, είναι σαν να τα χει πιεί. Ούτε χορογραφίες ούτε τίποτα και τραγουδάει σαν σε live, μιλάει και στο κοινό, ενώ τραγουδάει. Μια άλλη ματιά πιό αθώα, στο πως χαίρετε κάποιος μια νίκη

Aτάκες:
- (της δίνουν το βαρύ βραβείο) "Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κρατήσω αυτό όλη την ώρα" 
- "Δεν είναι αλήθεια αυτό που ζω"
- "Είναι τέλεια. Είστε τρελοί!"
- (τρομοκρατημένη)"Πρέπει να ξανατραγουδήσω τώρα???"

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας και ο Υπ. Εσωτερικών συγχαίρουν και μιλάνε στη Λένα

Σοκαρισμένη δηλώνει η Lena από τη νίκη της.

Λέει συνεχώς και παντού ότι δεν το περίμενε. Πήγαν να τη συγχαρούν και η πριγκίπισσα και ο Υπ.Εσ. της διοργανώτριας χώρας και αυτή τα χε χαμένα και δεν ήξερε τι να πει. Ευτυχώς δεν ήταν εκεί τριγύρω το όργιο η Σουλιώτη του Star, να τη ρωτήσει για τη Μέρκελ

Δες το βίντεο

Τα τελικά αποτελέσματα της Eurovision 2010

Δείτε πόσο κοντά είμαστε στην 4η θέση. Μόνο 9 βαθμούς. Στην 21η η Κύπρος. Στον πάτο όπως σχεδόν πάντα η Μεγάλη Βρετανία. Δεύτερη η Τουρκία με το rock τραγούδι της!

Νέες αποκαλύψεις (δια χειρός Μαντέλη) για Τσοχατζόπουλο...και που είσαι ακόμα!!!

Και το παιχνίδι των αποκαλύψεων και των σκάνδαλων ... καλά κρατεί! Το παρόν θέλει να διαφοροποιηθεί απ΄το παρελθόν, το μέλλον να δείξει ότι δεν έχει σχέση με τίποτα μέχρι τώρα, οι επιχειρηματίες απειλούν, οι πολιτικοί πανικοβλημένοι, οι υπόδικοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και παίζουν τους άσσους στο μανίκι τους, τα ΜΜΕ βαράνε τα νταούλια ... Από αυτό το χαμό πως θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη μας λέει κανείς?

Και ενώ ο Μαντέλης έμεινε στη Ελλάδα για να τα βάλει με όσους προσπαθούν να του ρίξουν και τα δικά τους κατορθώματα, όλοι οι πολιτικοί χώροι βράζουν. Έρχονται και άλλα ... αυτιά να έχουμε να ακούμε... 


Κύπριος ιδιώτης πουλάει φιλέτο στην Ακρόπολη, σε εταιρία real estate me 300 εκ δραχμές. Η real estate μεταπωλεί την οικία σε μια off-shore, ατόμου που εμπλέκετε και με το Βατοπέδι, σε μισή τιμή στα 150 εκ δραχμές. Τέλος, 3 μέρες πριν ψηφιστεί ο νέος αυστηρότερος νόμος για τις off-shore εταιρίες -1 μήνα πριν (Απρ 2010)- η εταιρία μεταπωλεί την οικία που βρίσκετε στο νούμερο 33 της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην γυναίκα του Τσοχατζόπουλου -"συγγραφέας και καλά" Βασιλική Σταμάτη- για περίπου

Στους 1000 θανάτους έφτασε ο απολογισμός για τις ΗΠΑ στο Αφγανιστάν

Μέτα από 9 χρόνια αμερικάνικης κατοχής, ο 1000στός θάνατος Αμερικάνου στρατιώτη στο Αφγανιστάν, συνέβει σε μια βομβιστική επίθεση σε αμερικάνικο όχημα σταθμευμένο στην  άκρη του δρόμου μια μέρα πριν από την Memorial Day των Αμερικάνων

Όλα αυτά σε μια στιγμή, που ο Ομπάμα έχει πάρει πάνω του την επιλογή να

Η Ελλάδα είχε βγεί δεύτερη στον ημιτελικό! Δείτε όλα τα αποτελέσματα των ημιτελικών


Παρατρίχα προκρίθηκε η Κύπρος στη 10η θέση στους ημιτελικούς, αποκλείοντας το φαβορί τη Σουηδία στη 11η θέση! Η Τουρκία βγήκε πρώτη στον δικό της ημιτελικό. Κρίμα για την γλυκιά safura που βγήκε μόνο 7η.

Πρωτος ημιτελικός (27 Μαϊου)

01. Belgium (167 points)
02. Greece (133)
03. Iceland (123)  
....

8η Ελλάδα στη Eurovision - Κρίμα και χάσαμε την 4η θέση μόνο για 9 βαθμούς!

Πολύ καλή η ελληνική παρουσία. Μέχρι και το 1/3 της ψηφοφορίας παίζαμε στις πρώτες 3εις θέσεις. Τελικά βγήκαμε 8οι αλλά απήχαμε μόνο 9 βαθμούς από την 4η θέση! Πολύ μικρή διαφορά. Το διασκεδάσαμε παντως δεν εξελίχθηκε αδιάφορα η βραδιά. 

Μόνο ένα break για διαφημίσεις η ΝΕΤ στη Eurovision!!!!

Γερουλάνε έτσι στην τύχη θα τα αφήσεις όλα? Με 40% τηλεθέαση μόνο ένα διάλλειμα διαφημίσεων! Το οποίο διάλλειμα ήταν και γεμάτο με διαφημίσεις προγραμμάτων της ΕΤ (Μπίλιω,LOST,Φαραντούρη) και τη "glamouratη" διαφήμιση καλλυντικών Madison! Για χορηγό δεν μιλάμε...καλά δεν μπορούσατε να ρίξετε τις τιμές σας πιό πολύ για να βρείτε κανένα καλό χορηγό?

Κάτι περίεργο συμβαίνει εκεί στην ΕΡΤ. Από που θα βγάλουν χρήματα? Είπαμε να μας βγει φθηνή η Eurovision, αλλά όχι και να αφήσουμε στην τύχη και τα έσοδα. Κοιμάτε το τμήμα διαφήμισης της ΕΤ?

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Μόνο ένα διάλλειμα για διαφημίσεις έκανε η ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της Eurovision! Ακόμα και όταν τελείωσαν τα τραγούδια, στο σημείο όπου οι διοργανωτές βάζουν κάτι αδιάφορα videos δεν σταματησαν τη μετάδοση παρά μόνο για ένα  μικρό διάλλειμα προς

Σάββατο, Μαΐου 29, 2010

Αυτή η 17άρα είναι το απόλυτο φαβορί για τον σημερινό τελικό της Eurovision


Θα την υποστηρίζει και ο Μαντέλης, που θα είναι κλεισμένος στο σπίτι του και θα τρώει πίτσες.

Hot stuff η μικρή. Safura την λένε αν ενδιαφέρεστε, το κινητό της δεν το ξέρουμε. Ξέρει να παίζει και βιολί και σαξόφωνο ... Βγαίνει πολύ λίγο βαμμένη, όχι σαν κάτι άλλες που βάφονται σαν πορνες. Γι αυτό και είναι γλυκιά sexy, της ηλικίας της δηλαδή.
Μιμείται με επιτυχία τον τρόπο που τραγουδάει η Nicole Scherzinger των Pussycat Dolls. Το τραγούδι το έγραψαν Σουηδοί και είναι μπαλάντα με RnB στοιχεία, ενώ τη χορογραφία και την κίνηση επιμελήθηκε χορογράφος που συνεργάζετε με τη Beyonce και την Britney Spears.

Παρασκευή, Μαΐου 28, 2010

Το διδακτορικό του στη διαφθορά κάνει ο Μαντελης στο Αζερμπαϊτζάν!


Το Αζερμπαίτζάν και το Ουζμπεκιστάν έχουν πετρέλαια και αέριο αλλά είναι και δύο από τις πιό διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο! Υπάρχει καλύτερο μέρος για έναν "εκπαιδευμένο" "Έλληνα" "πολιτικό" να πάει και να εξασκήσει τα μαγικά που μαθαίνει στη χώρα μας? 

Μετά το μεταπτυχιακό στην Ελλάδα, ήταν εντελώς φυσική κίνηση να προχωρήσει σε χώρες ακόμα πιο κάτω στη λίστα της παγκόσμιας διαφάνειας. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τις παρθένες αγορές των κρατών της πρώην ΕΣΣΔ, όπου συρρέουν λαμόγια απ’ όλες τις πιο ανεπτυγμένες χώρες για να ξεσκίσουν ζουμερό ψητό, σε συνεργασία με τις εκεί κυβερνήσεις και το εκεί πολιτικό-κοινωνικό σύστημα. Όσο πιο κάτω στη λίστα της διαφθοράς τόσο μεγαλύτερα τα κέρδη, για τα εκπαιδευμένα λαμόγια. Οπότε προτείνουμε στον κύριο Μαντέλη, το Burundi, τη Μεσημβρινή Γουϊνέα και φυσικά την πατρίδα μας Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.

Δείτε τη λίστα του 2009 με τον πάτο, στη λίστα της παγκόσμιας διαφάνειας. Σημειώνουμε τα μεγαλύτερα κελεπούρια …

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ - ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 27/5/2010

Από το kostasblog
Είμαι περίεργος να δω τι εισιτήρια θα κόψει το εγχειρίδιο της ...γυναίκας, η ταινία που ‘δεν καταλαβαίνουν οι άντρες’ ...

Ανέβηκε ξαφνικά στην 7η θέση ο Αλκαίος στην bwin!

Στην 12η ήταν μέχρι χθες! Ίσως επειδή είναι από τα λίγα χορευτικά που έμειναν πλέον, οπότε ποντάρουν ότι θα πάει στην πρώτη 7άδα, ένας εκπρόσωπος αυτού του είδους.

Προκρίθηκε και η Κύπρος στον τελικό! Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Όμως η bwin την δίνει στην 21η θέση. Μεγάλη αρνητική έκπληξη

Η Ελληνική κρίση μέσα σε 2 λεπτά με καρτούν - Δεν υπάρχουν τα videάκια λέμε!

Από: pestaola.gr
Τα καλύτερα videos του μήνα ... Εξηγούν με απλό τρόπο και μαύρο χιούμορ, το περίπλοκο της Ελληνικής οικονομίας -το τέρας που φτιάξαμε εμείς οι Έλληνες- και δυστυχώς περιγελά και εμάς και την Ευρώπη που μπλεχτηκε ακόμα βαθύτερα στον βόθρο, απ'τή στιγμή που μας βοήθησε.
Δείτε τα οπωσδήποτε! Απλά πρέπει να ξέρετε βασικά αγγλικά.


Ο "κόκκινος" Πάνος ... έτσι εξηγείται η μεγάλη του ευαισθησία για τους φτωχούς και κατατρεγμένους

Βασισμένο στο: ksipnistere.blogspot
1 εκ. ευρώ MONO σε αμοιβαία κεφάλαια ο Π. Παναγιωτόπουλος... Για να βλέπετε και να μαθαίνετε πως ένας άνθρωπος 1 και 50  σκουπίζει τον παρά!

Δείτε το πόθεν έσχες του παρακάτω, το οποίο βέβαια θα έβγαλε στην φόρα κανένας υπάλληλος του Υπ.Οικ.

Όπως σας το είπαμε. Προβλεπεται καταιγίδα αποκαλύψεων στοιχείων για πάρα πολλούς. Όλοι οι πολιτικοί νιώθουν εκτεθειμένοι  μέσα σε αυτό το κλίμα σκανδαλολογίας και μέσα στο πανικό τους προσπαθούν να τη βγουν πιό μπροστά από τους άλλους.

Προβληματισμός μας πάντως είναι αν αυτό οδηγεί πουθενά, δεδομένης της

"Οργώνει" ο Γιώργος την υδρόγειο – Πολύ καλή η συνέντευξη του στο Al Jazeera


Τούλαχιστον αυτές τις κρίσιμες στιγμές που όλοι μας περιγελούν, δίνει μια  -το δυνατό- σοβαρή και αποφασιστική εικόνα της Ελλάδας.

Δεν ξέρει κανείς αν θα τη βγάλουμε καθαρή από αυτή τη κρίση-κατάρρευση, όμως

Απίστευτο ξεκατίνιασμα και βρισίδι Γεωργιάδη-Κανελλάκη!

Κανελλακης: Ο μοναδικός άνθρωπος που δεν άφησε τον Γεωργιάδη να μιλήσει και τον ανάγκασε να αποχωρήσει! Θα ανέμενε κανείς το αντίθετο από τον Γεωργιάδη, την "αρσενική Παπακώστα".
 
Τα πραγματα έχουν ξεφύγει προ πολλού σε αυτή τη χώρα.  Απλά δείτε τι λέχθηκε! Ούτε οι κυράτσες στα μπαλκόνια της γειτονιάς δεν ξεκατινιάζονται έτσι.


Κανελλάκης: "ορίστε βολεύουν συζύγους και κόρες ορίστε ... πλάκα είναι που διορίζεται η πεθερά σου στο κτηματολόγιο? Είναι δυνατόν να διορίζεται 60 χρονών γυναίκα στο κτηματολόγιο?
Γεωργιάδης: "Θα σταματήσεις  να μιλήσει κανας άλλος. Χριστιανέ μου, ψυχοφάρμακα πέρνεις? ... Γιάννη (για τον Παπαγιάννη) θα τα βάλω μαζί σου! Ειχες υποσχεθεί ότι θα με προστατεύσεις ... Ρε παιδί μου θα με αφήσεις να μιλήσω? Έλεος ας πούμε! Έλεος πια!"
Γεωργιάδης: "Να τα πάρουμε από την αρχή. Η πεθερά μου -η οποία πραγματικά της ζητώ  συγνώμη γιατί είναι μια αξιοπρεπεστατη κυρία- πρέπει να διαπομπεύεται απο ανθρώπους σαν τον Γιάννη Κανελλάκη"
Kανελλάκης: "Που είναι η διαπόμπευση! πες μου"
Γεωργιάδης : "Θα σου δώσει εσένα λογαριασμό που δουλεύει? Πες μου πόσασ πέρνεις εσύ απ'το MEGA ρε κανελλάκη, πόσα πέρνεις γελοίο υποκείμενο ε γελοίο υποκείμενο"
Kανελλάκης: "Η πεθερά σου είναι κρατικοδίαιτη, είναι κολητή του Σουφλιά και ο γίος της έχει παντρευτεί την κόρη του"
Γεωργιάδης: "Είσαι γελοίος ένας βρωμοπασόκος της συμφοράς, που κάνεις επανάσταση απ'το MEGA με 50.000 ευρώ το μήνα από το MEGA ... Η κυρία αυτή δουλεύει εκεί πριν εκλεγώ εγώ βουλευτής ... Δεν γίνεται έτσι συζήτηση ... ο επαναστάτης της δεκάρας"


Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

Βγήκε από το σπίτι του που κρυβόταν και έκανε δηλώσεις τελικά!

Όλοι ψάχνονταν από το μεσημέρι και δεν ήξεραν τι να μεταδώσουν

Από το μεσημέρι που εκδόθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παιζόταν ένα θρίλερ. Όλοι οι δημοσιογράφοι μετέδιδαν ότι βγηκε η απαγόρευση, αλλά κανείς δεν ήξερε που ήταν ο Μαντέλης. Κατά τις 4 αρχισε να διαρρέει στο διαδίκτυο η πληροφορία ότι ο Μαντέλης είναι ήδη στο Αζερμπαϊτζάν. Ακόμα και το τρωκτικό μετέδωσε ότι ήταν ήδη στο Αζερμπαϊτζάν (έλεγαν μάλιστα ότι ψώνισε και duty free απ΄την Ελλάδα, τέτοια σιγουριά!). Ο Alpha μετέδωσε ότι ακόμα και ο  Καστανίδης που ρωτήθηκε,

Θρίλερ με Μαντέλη! Έφυγε ή κρύβεται?

Θα παιχτεί θρίλερ

Όλοι τον ψάχνουν, αλλά κανείς δεν ξέρει που είναι! Ούτε ο Καστανίδης, ούτε οι αρχές, ούτε οι δημοσιογράφοι. Δεν έχει εκδοθεί αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του. Μπορεί όμως να διέφυγε με ιδιωτικό αεροσκάφος ή πλοίο. Φήμες λένε ότι

Γυμνός εισέβαλε μπροστά στην κάμερα!

Τα παιξε η πατρινή δημοσιογράφος! ;)


από: otherside.gr

Απαγορεύτηκε στον Μαντέλη η έξοδος από τη χώρα ...

Κρίμα, κρίμα και θα έτρωγε σήμερα ζεστό φαγητό στην οικογενειακή του θαλπωρή...

Να δούμε τώρα αν θα μπορέσει το σάπιο ελληνικό σύστημα, να βρει την φόρμουλα που

Το σήμα του νέου κόμματος της Ντόρας!

Τι "Νέα Ελλάδα", "Νέα Εποχή" και κουραφέξαλα. "DORA 2010" θα λεγεται το νέο κόμμα. Χαρά και αισιοδοξία στους Ελληνες, φιλοδοξεί να φέρει ο νέος πολιτικός φορέας. Στόχος του θα είναι όλοι να κυκλοφορούμε στο τέλος με το "χαμόγελο του Μητσοτάκη".

Η ιδέα και ο σχεδιασμός είναι αποκλειστικά copyrights της ...

Σήμερα η ελληνική και παγκόσμια πρεμιέρα για το Sex and the City 2 - Δείτε το trailer (HD)

 
145 λεπτά διαρκεί! Ούτε ο Τιτανικός τόσο. Είναι μισό γυρισμένο στη Νέα Υόρκη και μισό στο Abu Dhabi, όπου οι 4 αγαπημένες μας τσούλες, φοράνε τα καλύτερα και ακριβότερα φορέματα τους και κάνουν βόλτες στην έρημο, ενώ σκανδαλίζουν τους Άραβες με τα καμωματα τους. Δείτε το trailer.

Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Σε λίγο: Δείτε αποκλειστικά στο antii το σήμα του νέου κόμματος της Ντόρας!


Ο Μουρίνιο στη Βασίλισσα και ... ξέρουμε από σήμερα τον επόμενο πρωταθλητή Ευρώπης!

4ετές συμβόλαιο ανακοίνωσε πριν λίγο ο πρόεδρος της Ρεάλ. Δεν έχασε χρόνο και τον έκλεισε. 10.000.000 κάθε έτος για Μούρι. "Χρειαζόμασταν

Ακριβοπούλου: Μαυρογιαλούρος ο Πετσάλνικος!

Γινόμαστε κουραστικοί αλλά ... πάλι έγραψε η Κάθριν! Τα έχωσε με απίστευτο τρόπο στον Πετσάλνικο!

"Ο πρόεδρος της Βουλής είναι θεσμός. Τρίτος τη τάξει θεσμός στο πολίτευμα της Ελλάδος ... Είναι δυνατό ο κύριος Πετσάλνικος να κάνει θέμα στη βουλή για το χωριό του? ... Είναι δυνατό να συμπεριφέρεται σαν μαυρογιαλούρος που μιλάει στην Άνω Παναγίτσα? ... Δεν μπορούσε αν υπήρχε πρόβλημα να κάνει μια συζήτηση με τον κ. Ραγκούση … αλλά βέβαια σε αυτή την περίπτωση δεν θα τον άκουγαν οι ψηφοφόροι της περιφέρεια του!... Δυστυχώς το πρόβλημα της Ελλάδος είναι το λεγόμενο «Βαθύ Χωριό»."

Στις 29 Μαϊου βγαίνει στα περίπτερα ο Γαύρος!

 
Στις 29 Μαϊου βγαίνει στα περίπτερα ο Γαύρος, η νέα εφημερίδα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, από τον Αντώνη Πίκουλα της "Αξίας" και του Veto

Καλή ιδέα ο τίτλος, πιασιάρικος, αλλά ... το σκέφτηκαν καλά, με τις δύσκολες εποχές που  προβλέπετε οτι έρχονται για τον Oλυμπιακό? Η' μήπως

Daily Mail: "Η Κάρλα τελεί υπό κατάσταση πανικού για το βίντεο"

 
Κάρλα γιατί έτσι? Σε είχαμε για πιό άνετη ...

Δες το βίντεο

Θορυβημένη και τρομοκρατημένη είναι  η Καρλα Μπρούνι, σύμφωνα με την Daily Mail, για την επανεμφάνιση του παλιού της video

"Γειά σας, σας τηλεφωνούμε από τα κεντρικά της Siemens, υπάρχει μια χορηγία για σας"

Έτσι πρωτο-προσέγγισε η Siemens τον Μαντέλη ... δια τηλεφώνου! όλα αυτά σύμφωνα με την κατάθεση Μαντέλη! Όχι τίποτα άλλο αλλά να μαθαίνουμε πως ακριβώς κλείνονται αυτές οι ωραίες δουλειές. 

"Χορηγία ? Κανένα πρόβλημα, όλα καλά, περάστε να την αφήσετε όποτε βολεύεστε"

Εκεί στο τρωκτικό είναι πολύ λαϊκιστές

Σχολιάζουν τα θέματα λες και ξύπνησαν σήμερα σε αυτή τη χώρα! Είναι περισσότερο εξαγριωτικό να βλεπεις τόσο ηλίθιο σχολιασμό, παρά το να μαθαίνεις ότι κάποιος πήρε 450.000 μάρκα από τη Siemens.

Καταρχάς, την πρακτική του να πέρνουν λεφτά από κάπου την ξέρουν καλά εκεί στο troktiko, οπότε σε ποιόν τα λένε αυτά? Δεύτερον, ομολογίες σαν του Μαντέλη και του Τσουκάτου θα πρέπει να τις ενθαρύνουμε. Μόνο έτσι μπορεί να καταφέρουμε καίριο χτύπημα στο σύστημα της μίζας της Ελλάδας των Νεοελλήνων. Από έλλειψη εσωτερικής ανισορροπίας

Billboard TOP 50 της εβδομάδας 22 Μαϊου 2010

Μάθετε με ένα 7λεπτο video, ποιά τραγουδια πέφτουν, ποιά ανεβαίνουν, και ποιά πρωτοεμφανίζονται και θα ακούγονται στην Ελλάδα σε μερικούς μήνες. 

Παρά την καλή εμφάνιση τα στοιχήματα δίνουν ταβάνι στον Αλκαίο την 12η θέση

Την Πέμπτη που θα "πεταχτούν έξω" κάποια θεωρητικά φαβορί από τον δεύτερο ημιτελικό, ίσως ανέβει 2-3 θέσεις.

Χατζηνικολάου: Μας έχουν πάρει χαμπάρι οι Ευρωπαίοι ότι είμαστε OPA!

 "Έχουν καταλάβει οι Ευρωπαίοι ότι είμαστε OPA! Άλλωστε 110 εκατομύρια ευρώ θα το πληρώσουν αυτό το ΟΠΑ!"

Τάδε έφη δια ραδιοφωνου πριν λίγο ο Χατζηνικολάου. Δεν του αρέσει το τραγούδι του Νίκου, αλλά είπε ότι αφού αρέσει σε αυτούς που πρέπει τότε όλα είναι σωστά. Είπε επίσης ότι θεωρεί τον Αλκαίο πολύ καλό τραγουδιστή και πολύ καλό και έντιμο παιδί...που λέει ο λόγος παιδι

Σε λίγο: Δείτε αποκλειστικά στο antii το σήμα του νέου κόμματος της Ντόρας!Κάρλα Μπρούνι: "Βάλε το δάχτυλο σου στον κώλο μου"!


"Βάλε το δάχτυλο σου στον κώλο μου", "Σου αρέσουν τα βυζάκια μου"Δείτε την να τα λέει!

Πριν τον Σαρκοζί και τον ρολο της πρώτης κυρίας, η Μπρούνι ήταν ένα super model που έψαχνε τρόπους να βρει για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της, όσο θα περνάει η μπογιά της. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, δείτε την να παρουσιάζει στην εκπομπή του Jean Paul Gaultier, οδηγούς sex, και να λέει  "Βάλε το δάχτυλο σου στον κώλο μου" σε διάφορες γλώσσες!

ΟΠΑ! Προκρίθηκε ο Αλκαίος, στον τελικό της Eurovision η Ελλάδα! - Δείτε HQ video


Ανέλπιστα καλή η παρουσίαση του τραγουδιού από τον Αλκαίο. 'Ολα τα λεφτά είναι η λύρα.

Αν και είναι λιγάκι τσαντίρι το τραγούδι μας φέτος, τουλάχιστον όμως έχει δύναμη, ενώ τα περισσότερα από τα υπόλοιπα είναι slow και μπαλαντες. Πάντως ευνοηθήκαμε επειδή και λιγότερες χώρες είχε ο ημιτελικός μας και όλα τα φαβορί είναι στον άλλο όμιλο.  Την Πέμπτη θα παίξει ο δεύτερος ημιτελικός. Το Σάββατο ο τελικός.

Αδιάφορη η Ρικα Βαγιανη σαν εκφωνήτρια, αλλά οκ. Μήπως οι άλλοι, τις προηγούμενες χρονιές, έκαναν και κάτι πολύ διαφορετικό και τους πληρώναμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

(semifinal, semi final, ΩΠΑ, ΟΠΑ, Greece, OPA, Γιώργος Αλκαίος, OGAE, Γιουροβίζιον, Eurofans)

Νέα ιστορικά στοιχεία: Ο Στάλιν "έσωσε" τον Χίτλερ 2 φορές Δεν το έκανε ούτε από αγάπη, ούτε από συμπάθεια

 Το Reuters μετέδωσε ότι σύμφωνα με τον Ρώσο Στρατηγό Anatoly Kulikov -ο οποίος μίλησε σε ένα συνέδριο Ιστορίας στη Μόσχα- ο Στάλιν είχε ακυρώσει στο παρά πέντε 2 απόπειρες δολοφονίας του Χίτλερ, τις οποίες ο ίδιος είχε σχεδιάσει. Ο Στάλιν είχε κάνει πίσω, γιατί

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

100greekblogs.blogspot.com
Κάτι η κρίση, κάτι η κρίση και κάτι η κρίση, οι τηλεφωνικές ενοχλήσεις των τραπεζών για καθυστερήσεις πληρωμών έχουν ξεσαλώσει με τα κινητά να χτυπάνε από τις 9 το πρωί ακόμα κι αν έχεις καθυστερήσει μόλις πέντε μέρες την καταβολή της δόσης σου. Οι παρακάτω τηλεφωνικοί διάλογοι

Τρίτη, Μαΐου 25, 2010

Τρομερή η Τάμτα...πολύ sexy εμφάνιση χθες στο Greek idol (HQ video)


Δεν το βλέπουμε το reality αλλά χθες πέσαμε πάνω στο  performing της Tamta. Φοβερή σκηνική παρουσία. Απλά τρομέρη...

Δευτέρα, Μαΐου 24, 2010

Ακόμα μια φορά ευστοχότατη η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Σχόλιο Antii : Θα συνεχίσουμε να ποστάρουμε τις θέσεις της, όταν αυτές "γράφουν", γιατί απλά είναι φοβερή η γυναίκα

"Είπαν στους πολιτικούς ότι το πολιτικό σύστημα είναι βρώμικο και αυτοί αρχισαν τα show κάθαρσης. Δεν γίνεται τίποτα ουσιαστικό, όλα αυτά είναι για την εικόνα και την επικοινωνία"

"Δεκαετίες νωρίτερα, το 1989, όταν άλλαζε ο κόσμος ολόκληρος, έπεφταν