ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Αυγούστου 31, 2010

Σαμαρας : "Παναγιωτη αν βάλεις τον αδερφό σου, δεν θα σε στηριξουμε"

Τηλεφωνική επικοινωνια ειχε σημερα ο Αντωνης Σαμαρας με τον Παναγιωτη Ψωμιαδη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατιας προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πραγματα ενόψει εκλογών και τηλεφωνησε στον Ψωμιαδη για να μιλησουν για όλα αυτά που ακούγονται ότι επιθυμεί να βάλει τον αδερφό του στο ψηφοδέλτιο. "Παναγιωτη αν βάλεις τον αδερφό σου, δεν θα σε στηριξουμε" του είπε. Ο Ψωμιάδης φαινεται να ειναι ιδιαιτέρως ενοχλημενος και δεν θα ειχε κανενα προβλημα να κατέβει ως ανεξαρτητος, απλά σκέφτεται ότι δεν θα ήθελε να θεωρηθεί αυτός υπαίτιος της διάλυσης της ΝΔ.

Τους είπαν από λάθος ότι πέφτει τ' αεροπλάνο τους!


Η βρετανική αεροπορική εταιρεία British Airways αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τους επιβάτες της μετά το ηχογραφημένο μήνυμα που άκουσαν να τους ανακοινώνει ότι το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν ήταν έτοιμο να συντριβεί. (Το ευχάριστο εδώ είναι πως η «συγνώμη» δόθηκε αυτοπροσώπως στους επιβάτες και όχι στους συγγενείς τους)

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, οι 275 επιβάτες που πετούσαν από το Λονδίνο στο Χονγκ Κονγκ το απόγευμα της

Αβραμόπουλος για Ντόρα : «Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν! ... δεν έχουν καμία ελπίδα»»

 

Κάτι θα ξέρει πάντως και ο Αβραμόπουλος, μιας και το δικό του λουλουδι ουτε που προλαβε να ανθίσει ... πριν μαραθει! 

Αλλά τώρα, έτσι παραγκωνισμένος και δεύτερος αναπληρωματικός του αναπληρωματικου (ω αναπληρωματικέ!) αντιπροεδρος, μαλλον επιβεβαιώνει ότι μερικές φορές υπάρχουν και αρκετα λουλουδια που δεν ανθίζουν ποτέ! ... κακία? Όχι ρε παιδιά, απλά να, ειναι η πιό απλή ανταπαντηση στη γελοια δηλωση που κάνει. Αυτό που λέμε θα ισχύει και στην ορατά πιθανή περιπτωση αποτυχίας του Αντώνη Σαμαρα. Τότε ο Αβραμοπουλος θα παραλάβει ένα συρικνωμένο -όσο δεν πάει κόμμα- με βαση του τους εθνικοπατριωτες και συντηρητικούς...και όχι τίποτα άλλο, αλλά αντε μετά να τους εκπαιδεύσει  ο "elegant"
Monsieur Avramo, στο savoir vivre και στο lifestyle του διεθνους jetset.

...δεν είναι όλες οι περιπτωσεις ίδιες Δημητρη Αβραμοπουλε. Κάποια στιγμη ενας πολιτικος φορέας κανει τον κύκλο του. Δεν υπάρχει κόμμα που να έμεινε όρθιο στους αιώνες τους άπαντες. Και η κατασταση είναι πολύ περισσότερο εμφανης στην περιπτωση της ΝΔ.

Ποιος φταίει; Πρώτος ο Κωστας Καραμανλης, δεύτερος ο Σημιτης, τρίτος ο Ανδρέας Παπανδρεου

Σχόλιο Antii : Φαινεται λοιπόν πως η κοινή γνωμη δεν βαραίνει ακόμα με ευθυνες τον Γιωργο Παπανδρεου, κάτι το οποίο όμως δεν πιστεύω ότι θα ισχυει σε περιπτωση που τελικα χρεοκοπήσουμε. Τότε μοιραία θα χρεωθεί την χρεοκοπια της χωρας, μιας και θα εχει περασει αρκετο χρονο στο τιμονι της χωρας και θα αξιολογηθεί αρνητικά η τακτική αντιμετωπισης της κατάστασης. Ας ελπισουμε να μην συμβει τίποτα τέτοιο...

Σε μια κρισιμη ερωτηση απαντησαν οι πολιτες που αποτελεσαν το δειγμα της δημοσκοπησης της GPO που παρουσιαστηκε χθες το MEGA.

"Ποια απο τις κυβερνησεις της μεταπολιτευσης ειχε ή έχει την μεγαλυτερη ευθυνη για την σημερινη οικονομικη κατασταση?"

30% σχεδόν απαντάει πως όλες φταίγαν, αμέσως μετά έρχετε ο Καραμανλής με 22%,ακόλουθει ο Σημιτης με 19%, ενω τρίτος έρχεται ο Ανδρέας Παπανδρεου με 16%. Μόνο 4,2% αναφέρει τον Γιωργο Παπανδρεου ως υπαίτιο της καταστρασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, ενω 3,9% δείχνει τον Κωνσταντινο Καραμανλη, με τελευταίο τον Μητσοτάκη με 3%.

Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2010

Νεα δημοσκοπηση - Χανει μοναδες το ΠΑΣΟΚ αλλα ο κοσμος δειχνει ανοχη σε οσα συμβαινουν





Το ΠΑΣΟΚ χάνει δυο μονάδες στη νέα δημοσκοπηση αλλα διατηρει ξεκαθαρο προβαδισμα, εναντι της Νεας Δημοκρατιας (7,5 μοναδες).Το ΠΑΣΟΚ εχει στηριξη στην οικονομικη πολιτικη που ακολουθει από ένα αξιοσημειωτο 31%, ενω η Νέα Δημοκρατια παραδόξως πειθει μόνο το 13% των ψηφοφόρων, με την απόλυτη πλειοψηφία όμως να μην θέλει να δηλώσει στήριξη σε κανενός πολιτικη.

Η μεγαλη πλειοψηφία των ψηφοφορων του ΠΑΣΟΚ, δινουν ψηφο εμπιστοσυνης στην κυβερνηση Παπανδρεου (61%), ενω οι Νεο Δημοκρατες δεν δειχνουν να πειθονται ότι οι προτάσεις Σαμαρα ευσταθουν, με μονο το 38% αυτων να συμφωνουν με την αντιμετωπιση που προτεινει η Νέα Δημοκρατια

Συνεντευξη του Αβραμόπουλου στα ΝΕΑ ... που είχες χαθεί ρε Δημητρη τοσο καιρό?


του Διονύση Νασόπουλου
Με κατηγορηματικό τρόπο απαντά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος στην πρόταση-παρέμβαση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη να τεθεί υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής. «Ο κύκλος της Αυτοδιοίκησης έκλεισε οριστικά» ξεκαθαρίζει, ενώ δεν αποκλείει «διορθωτικές κινήσεις» στη ΝΔ εάν το αποτέλεσμα των εκλογών του Νοεμβρίου είναι αρνητικό.

Όσον αφορά στο υπό σχεδιασμό κόμμα της Ντ.Μπακογιάννη, ο κ. Αβραμόπουλος απαντά με τη φράση «αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν». Παράλληλα, σχολιάζοντας τη στάση σιωπής που τηρεί ο τέως πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, δηλώνει με νόημα πως «το πότε μιλούν οι πολιτικοί, το κρίνουν οι ίδιοι και κρίνονται από αυτό».

Σε συνέντευξή του στα Νέα, και απαντώντας στον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο κ. Αβραμόπουλος δηλώνει: «Εδώ και χρόνια έχω πει ότι ο κύκλος της Αυτοδιοίκησης έκλεισε οριστικά με την οκταετή θητεία μου στον Δήμο της Αθήνας. Όσο για την παράταξή μου, έχουμε κάνει ήδη την επιλογή μας».

Στηρίζει, δε, τον Βασ.Κικίλια, λέγοντας ότι η υποψηφιότητά του «ενός νέου και άφθαρτου πολιτικού» είναι «μία πρόταση τόλμης, ανανέωσης και υπέρβασης».

Στο ερώτημα εάν θα υπάρξουν εσωκομματικά ζητήματα, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν αποκλείει να υπάρξουν «διορθωτικές κινήσεις», αλλά «πάντα σε πνεύμα ενότητας».

«Είναι νωπή η εντολή στη νέα ηγεσία, η οποία προωθεί πολιτικές ανασυγκρότησης της παράταξης, με παράλληλη άσκηση υπεύθυνου αντιπολιτευτικού ρόλου» σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι «η ΝΔ σταδιακά απαλλάσσεται από το όποιο κακό της παρελθόν και επανασυνδέεται με την ιστορία της».

Τονίζει, επίσης, ότι η ΝΔ υπέστη βαριά ήττα στις βουλευτικές εκλογές του 2009 και «κάθε κόμμα έπειτα από μία τέτοια ήττα χρειάζεται χρόνο, σωστές κινήσεις και υπομονή για να ανασυνταχθεί».

Αναφερόμενος στο υπό σχεδιασμό κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και απαντώντας στο ερώτημα εάν υπάρχει ζωτικός χώρος για έναν νέο πολιτικό φορέα, ο κ. Αβραμόπουλος λέει:

«Τον χώρο για να περάσουν οι όποιες νέες πρωτοβουλίες τον ανοίγουν οι πολίτες. Όσο για την ευρύτερη φιλελεύθερη δημοκρατική και προοδευτική Κεντροδεξιά, πάντα πίστευα στη δύναμη της ενότητας των δυνάμεών της. Αλλά, κατά πώς είχε πει και ο Μάο, 'αφήστε όλα τα λουλούδια ν΄ ανθίσουν'».

Σημειώνει, πάντως, ότι δεν υπάρχει περίπτωση αποσταθεροποίησης της ΝΔ και όσοι το επιχειρήσουν «δεν έχουν καμία ελπίδα». «Η παράταξή μας δεν είναι απλά ένα κόμμα. Είναι η μεγαλύτερη πολιτική συνιστώσα της ελληνικής μεταπολιτευτικής περιόδου. Η δε καινούργια ΝΔ, ισχυρή και συνεκτική, σύντομα θα καταστεί και πάλι αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης» αναφέρει.

Τέλος, απαντώντας στο εάν έχει έρθει η ώρα να μιλήσει ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο κ. Αβραμόπουλος λέει με νόημα: «Το πότε μιλούν οι πολιτικοί, το κρίνουν οι ίδιοι και κρίνονται από αυτό». 
Διαβαστε παρακατω όλη τη συνεντευξη του Αβραμόπουλου...

Πορνη ανακυρηχθηκε η Καρλα Μπρουνι στο Ιραν! Kayahan : "Οι πόρνες στιβάζονται στον αγώνα για τα ανθρωπινα δικαιώματα"



Πορνη θεωρεί την Carla Bruni, η φονταμενταλιστική ιρανικη εφημεριδα Kayhan news. Η επιθεση σοκάρισε την Κάρλα (για μια ακόμη φορά σοκάρετε αυτή η γυναικα!). Η επίθεση αυτή στη συζηγο του Νικολά Σαρκοζι, έγινε με αφορμή την δράση της Κάρλα, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμη του αγώνα εναντια στο Ιρανικό καθεστώς και στα κακώς κειμενα της ιρανικης κοινωνίας που έχει ενταθει το τελευταίο διάστημα σε ολόκληρο τον κόσμο, με την υποθεση της ποινης του θανατου δια λιθοβολισμού της Sakineh Mohammadi-Ashtiani, 43 χρονης γυναικας, μητερας δύο παιδιών που κατηγορείται για απιστια και αποπειρα δολοφονιας του ανδρα της.

Το επιμαχο άρθρο τιτλοφορείται "Οι πόρνες στιβάζονται στον αγώνα για τα ανθρωπινα δικαιώματα", κατηγορώντας επίσης και την διασημη ηθοποιό Isabel Adjani. Η εφημερίδα γράφει ότι πολλες πορνες έχουν μαζευτεί και αγωνιζονται για τα ανθρωπινα δικαιώματα, ενώ αναφέρει μυθεύματα περι παλιότερου σχεδίου της Κάρλα Μπρουνι να απαγάγει τον Σαρκοζί και την πρώην γυναίκα του Σεσίλια!

Τα Ιλίσια ακόμα δεν έχουν εκδοσει ανακοινωση, αλλα έχουν διαρεύσει πληροφορίες πως η Καρλα Μπρουνι είναι αρχικά τρομοκρατημένη απο το γεγονός

Το TOP 50 της εβδομάδας σε ΗΠΑ και Μεγ.Βρετανια

Μάθετε σε ένα 5λεπτο video, ποιά τραγουδια πέφτουν, ποιά ανεβαίνουν, και ποιά πρωτοεμφανίζονται και θα ακούγονται στην Ελλάδα σε κανα-δυό μήνες. 
 
USA - TOP 50 BILLBOARD OFFICIAL


UK - TOP 50 UK OFFICIAL

Μέσα σε 7 μόνο μέρες πεταξε στα 1000 πρωτα ελληνικα sites το νέο news aggregator ktikio.blogspot.com


Μέσα σε μια βδομαδα ξεπέταξε μερικές δεκάδες χιλιάδες θέσεις και πλεον μπαινει στη χιλιάδα. Και ειναι ακόμα στην 7η μέρα του... Πάθετε οverdose ειδησεων και νέων στο ktikio.blogspot! To antiitroktiko αναδημοσιευει posts στο συγκεκριμενο blog-aggregator και επομενως το προωθεί (όπως και το ksipnistere)

no φιλάκια, no αγαπουλες και γλειψιμο, just νέα και ειδησεις από όλα τα blog του διαδικτυου

Ο Οικουμενικός Πατριαρχης Βαρθολομαιος στο Cnn. Δειτε απόσπασμα video




Εκτενες αφιέρωμα στον Οικομενικό Πατριαρχη Βαρθολομαίο, έκανε το CNN μεσω του ανταποκριτή του Bill Wunner. Δείτε ένα απόσπασμα

Χάμος στο παρασκηνιο της ΝΔ για τον «Πελλοπονησιακο γριφο». Στα πόδια του Νομαρχη Κορινθιας Ταγαρα ο Σαμαρας

Με τις δημοσκοπήσεις να φέρνουν τον Πέτρο Τατουλη πρώτο με τεράστια διαφορά από τον κ. Δράκο, ο Αντώνης Σαμαρας βρισκεται σε απελπιστικη κατασταση, μη ξέροντας πως να λύσει τον «Πελλοπονησιακό γρίφο». Η υποψηφιότητα Τατουλη, με το ισχυρό τοπικό έρεισμα, την χαλαρή υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ αλλά και της μισής ΝΔ, πάει να μετατρέψει  τη μαχη για την περιφέρεια του προπυργιου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτευσης, από υγειινό περιπατο σε εφιάλτη. Είναι θέμα τιμής για τον Αντώνη Σαμαρα να κερδισει ο υποψηφιος του κ. Δρακος, την συγκεκριμένη περιφέρεια, μιας και  είναι προσωπικη του επιλογή αλλά και επειδή και οι τεσσερις της ηγετικης ομάδας της ΝΔ είναι από την Πελλοπονησο (Σαμαρας, Δημας, Αβραμοπουλος, Λυκουρεντζος). Τόσο πολύ μάλιστα το θεωρεί θέμα "επιβιωσης", που διανυκτέρευσε εκτάκτως στο Λουτράκι, για να συναντησει την επομενη για δευτερη φορά τον Νομαρχή Κορινθίας κ. Ταγαρά και να τον πείσει να στηρίξει την υποψήφιοτητα Δράκου, μπαινοντας στο ψηφοδελτιο ως Αντιπεριφερειαρχης.
Γραφει το antIItroktiko     Αφου δεν πάει λοιπόν ο Μωάμεθ στο βουνό, αυτό το Σαββατοκύριακο πήγε το βουνό στο Μωάμεθ! Ο ίδιος ο Σαμαράς σηκώθηκε και πήγε  εκτακτως στο Λουτράκι  για να συναντησει τον Νομαρχη Κορινθιας κ. Ταγαρά. Για σχεδόν δυο ολοκληρες μερες, τριγυρνουσε αναμεσα σε μια απόσταση μόλις  30 χιλιομετρων (Λέχαιο-Καλάμια-Λουτρακι-Κορινθος), προσπαθώντας με αλεπάλληλες συναντησεις να τον πείσει. Το αρχικό μαραθωνιο τραπεζι στο restaurant Πευκακι στο Λουτρακι -το οποίο αρχισε βραδυ Σαββατου και τελειωσε αργα το ξημερωμα Κυριακής- δεν κρίθηκε επιτυχημενο και έτσι ο Αντωνης Σαμαρας αποφασισε να διανυκτερευσει στην περιοχή του Λουτρακιου για να τον πεισει την Κυριακή! Χθες Κυριακή λοιπόν, προσπαθησε να ξανασυναντησει τον κ. Ταγαρά, αναζητώντας τον στην περιοχή Καλάμια και τρωγωντας ξάνα μαζί του,  μεσημεριανό στο Λέχαιο. Αυτή τη φορά ο Αντωνης Σαμαρας έκανε πιό μεθοδευμένα την κρούση του.  Έφερε μαζί του και τον γραμματεα αλλά και τον αντιπροεδρο του κόμματος Σταύρο Δήμα, ώστε να καθησυχάσουν  τον κ Ταγαρα, για όλα αυτά που ακούγονται περι βουλευτικης υποψηφιότητας του γιού του κ. Δήμα στην Κόρινθο. Τι του είπαν στην προσπαθεια τους να τον πεισουν ή τι του υποσχέθηκαν δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Είναι αμφίβολο όμως -ότι και να του είπαν- ότι σταθηκε αρκετό ώστε να αντιστρέψουν τις ψυχρές σχέσεις που ειχαν δημιουργησει την τελευταία περίοδο μαζι με τον Νομαρχη Κορινθίας.
Κατα την διάρκεια των δύο τραπεζιών, ο Σαμαρας προσπάθησε να ηρεμήσει τον κ. Ταγαρά, μιας και ο τελευταίος είναι οργισμένος από τα πολλά που συμβαίνουν. Ο ίδιος, μετά από την Νομαρχία, σκεφτόταν να βάλει υποψηφιότητα ως Περιφερειάρχης Πελλοπονησου, αλλά το κόμμα δεν τον επέλεξε, κάνοντας τον πέρα και επιλέγοντας τον συντοπίτη του κ. Σαμαρά, νομαρχη Μεσσηνιας κ. Δράκο. Επίσης, σκεφτεται την υποψηφιότητα στις βουλευτικες εκλογές, αλλά είναι οργισμένος, γιατί  (όπως αναφέρθηκε και πιό πάνω) για υποψήφιος στην συγκεκριμένη εκλογικη περιφερεια προωθείται ο υιός του κ. Δήμα, αντιπροεδρου πλέον της ΝΔ. Ετσι πιστεύει ότι η ηγετική ομάδα της ΝΔ τον παραγκωνίζει, «πληρώνοντας» του την υπογραφη που είχε βάλει υπερ της υποψηφιότητας της Ντορας Μπακογιάννης στην διαδικασια των εσωκομματικών εκλογών. Επίσης θεωρεί ότι θα ήταν υποβαθμιση για αυτόν να μπει ως αντιπεριφερειαρχης στο ψηφοδέλτιο, κάτω από έναν άλλο νυν Νομάρχη.
Το επιτελειο της Ρηγίλλης εκτιμα πως τα πραγματα δεν πανε καλά, μετά από την ανακοινωση του κ. Δράκου ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελλοπονησου. Στο εσωτερικό του κόμματος υπάρχει διαχυτη ένταση για την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, μιας και το μισό και πλεον κόμμα τη θεωρεί εμφανως αδύναμη, ενω παράλληλα οι μετρησεις που καταφθανουν είναι αποστομωτικές και επιβεβαιωνουν αυτη την άποψη. Έτσι λοιπόν ο Σαμαρας προχώρησε στο plan B, την εξέυρεση δηλαδή δυνατού αντιπεριφερειάρχη. Αυτό όμως δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται ή τουλαχιστον όσο εύκολο σκεφτόταν ο Σαμαράς ότι θα είναι. Σε μια περιφέρεια όπου κανονικά θα έτρεχαν οι υποψήφιοι να πιεζουν το κόμμα για να μπουν υποψηφιοι, η Νέα Δημοκρατία -για πολλους και διάφορους λόγους- δεν μπορεί να κλέισει το ψηφοδέλτιο της!

Κυριακή, Αυγούστου 29, 2010

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ - ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 26/8/2010

Από : Filmboy.gr - Δείτε τα καινουργια trailers ταινιών στην Ελλάδα πιο γρήγορα απ'όλους!
Πατήστε εδώ για τη συνοπτική παρουσίαση των ταινιων της εβδομάδας ή διαβάστε παρακάτω ... 

40 ημερες περασαν από την δολοφονία του Σωκράτη

Σχόλιο Antii : Ποιός να του λεγε άραγε, εκει πανω που βρισκεται, ότι υπάρχουν κάτι τρόμπες, εδω κάτω. οι οποίοι αντέγραψαν ολοκληρο το blog του,  ακομα και το lay out, ότι ακριβως δημιουργησε και εκμεταλεύτηκαν τον θανατο του για να ξεγελάσουν τον κόσμο και να γινουν τρωκτικό στη θέση του τρωκτικου.
 
Μέσα σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Ηλιούπολη, το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του Σωκράτη Γκιόλια.

Πλήθος φίλων, συναδέλφων και αθλητών έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν τη μνήμη του και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του δημοσιογράφου ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην είσοδο του σπιτιού του στην Ηλιούπολη τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου.

Σάββατο, Αυγούστου 28, 2010

Τουμπανο μας τα κανες Γιωργο!!! ;)

Από freskoprama

Ξεχναμε ότι οι αλλες χώρες ρισκάρουν να χάσουν όλα τα δανεικά σε περιπτωση χρεοκοπιας

Πολλοί συμπατριώτες μας, εχουν πλημμυρισει με αρθρα και post το διαδικτυο αναφεροντας ότι οι άλλες χωρες θα κερδισουν δίνοντας μας δανεικά. Λένε όμως την μισή αλήθεια, γιατί δεν αναφέρουν, είτε επιτηδες, είτε άθελα τους, ότι αυτες οι χώρες βάζουν τεράστια ποσά τα οποία σε περιπτωση χρεοκοπίας της Ελλαδος θα τα χάσουν όλα! 

Σκεφτείτε εσεις ποσο ευκολα θα δανείζατε σε ένα γείτονα σας που έχει μπλέξει με δικαστηρια για οικονομικες οφειλές, κάποια τεραστια ποσα, ακόμα και αν σας έδεινε επιτοκιο 30%. Ε ε ε? δεν σας ακούω εσάς, που μιλάτε τόσο εύκολα για το μηχανισμό στηριξης και λέτε ότι θα κερδισουν μόνο οι χωρες που μας δανειζουν.

Είναι βασική οικονομική αρχή ότι όταν μεγαλώνει το ρισκο, μεγαλώνει και το επιτόκιο. Γι αυτό λοιπον μας περνουν 5%. Αλλα ακόμη και αυτό το 5% φανταζει πολύ μικρό για να θυσιάσει κάποια χώρα τέτοια τεραστια ποσά. Γι αυτό άλλωστε και φτωχες χωρες όπως η Σλοβενια και η Τσεχια, δνε θέλουν να πάρουν τετοιο ρισκο και γι αυτό αν βγουμε σημερα στις αγορές το επιτοκιο θα γίνει 10% και φεύγα...γιατί υπαρχει μεγαλος κινδυνος.

Και αν καποιοι αναρωτιουνται πως γίνεται και μας δανείζουν άλλες χώρες με εξίσου μεγάλα προβληματα...θα πρέπει να τους πουμε να σκεφτουν απλά, έναν φτωχό γειτονα ή ενα γείτονα με χρεη σε καρτες και έναν γείτονα που κολυμπάει στα χρεη και βρισκεται ενα βήμα από τις χειροπέδες. Πολύ απλά η Ελλαδα ειναι η μόνη που βρισκεται στο χείλος του γκρεμου, αυτή την ώρα και μπορουν να μας βοηθήσουν ακόμα και άλλοι προβληματικοί ακόμα και φτωχώτεροι!

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2010

Χείμαρος στη συνεντευξη της στο Mega η Ελσα Παπαδημητριου. Δείτε video



Σχόλιο Antii : Απότι φαίνεται λίγα είναι τα ψωμιά της .... κάτι ώρες για να ακριβολογούμε! Άλλος ένας ανεξάρτητος βουλευτης ... στους πόσους έχουμε φτάσει? ...και που είσαι ακόμα!

Ελσα Παπαδημητριου: "Μα είμαι εγώ η Νέα Δημοκρατία, πως θα φύγω? (Εσύ αυτοπροσώπως?,ααα α, ε πές το ντε, γι αυτό είσαι παχουλούλα τόσα χρόνια) Ποιος θα με διώξει? (Ένας που λέγεται Αντώνης) ... δεν καταλαβα (ε μην βιάζεσαι και συ) ... η Νεα Δημοκρατια ειμαι εγώ (αντε πάλι..το παμε αυτο) ... είμαι ΚΑΙ εγώ (τώρα μας τα αλλάζεις)"

Ελσα Παπαδημητριου : "Δεν μπορώ να ακούω νεα παιδιά (τον Σαμαρα είπε παιδί? καταλαβα καλά?) ... να κρίνουν ύποπτους καταξιωμένους πολιτικούς (όλοι εκει στη Βουλή έχετε χεστεί στην καταξίωση, ωραια η μετριοφροσύνη σας κ. Ελσα). Και απρεπο είναι και ανόητο είναι (τον Σαμαρά λέει άπρεπο και ανόητο ή πάλι της φαντασίας μου είναι? )"

Ελσα Παπαδημητριου : "Ελπίζω οι κρατουντες στην Νέα Δημοκρατια να μην μου φτάσουν τη θηλια στο λαιμό (αυτοί θα στην φτάσουν, αλλά εσύ συνεχισε να ελπιζεις!) ... αν μου φτάσουν τη θηλια στο λαιμό θα πραξω κατά συνείδηση."

Ελσα Παπαδημητριου : "Υπαρχουν ανθρωποι, δυναμεις (όνομα, ζώο, φυτά) ... οι οποίοι μπορει να ειναι απλώς ανασφαλείς και να φοβουνται (πάλι οπτασίες βλέπω την Ελσα να αποκαλεί τον Σαμαρα και την ομάδα του ανασφαλείς και φοβητσιάρηδες) ... την Ελσα, τον Μητσο, τον Κωστα, την Ντόρα (μα καλά τώρα...φοβάτε κανείς την Ντόρα, είμαστε σοβαροί?) ... δεν ξέρω τι φοβούνται"

Βαράει διάλυση η Νέα Δημοκρατιά! Η Ελσα Παπαδημητριου στη γραμμη του πέναλτυ! Δεκάδες ακόμα βουλευτές σε κατάσταση αναμονης

"Ποιός θα με διώξει από την Νέα Δημοκρατία? Εγώ είμαι η Νέα Δημοκρατία ...εμείς" Αναρωτήθηκε η Έλσα Παπαδημητριου στο σημερινό πρωινό του Mega. Δεν θα αργήσει να πάρει την απάντηση της!

Δεν είναι το πολιτικό μέγεθος της Ελσας Παπαδημητριου που δημιουργεί το προβλημα. Πολύ απλά είναι το γεγονός ότι ο Σαμαρας συνειδητόποιεί ότι η στάση του έχει ανοίξει τον ασκό των χιλίων ανέμων και δεν ξέρει (ενω το προσπάθησε κάποιες φορές) πως να κάνει στροφή σε μια πιό διαλακτική στρατηγική πριν είναι αργά.

Είναι γεγονός ότι μετά από τις διαγραφές Μπακογιάννης και Μαρκογιαννάκη, υπάρχει μεγάλο πλήθος βουλευτών και πολιτευτών που δεν μιλάνε (δεν μπορει θα το έχετε παρατηρησει!), τηρώντας σιγή ιχθύος, είτε γιατί δεν συμφωνούν με τη σκληρή κομματική πειθαρχία που υποτίθεται ότι χαρακτήριζει την προ-κρισης εποχή, είτε γιατί πολλοί λίγοι είναι αυτοί που νιώθουν κόντα στον Αντώνη Σαμαρα μιας και ο ίδιος έχει επιλέξει μια κρύα στάση απέναντι σε όσους δεν ανηκουν στο πολύ κοντινό του περιβάλλον. Οι συμπαθειες και οι υποστηρικτές που είχε η Μπακογιάννη μεσα στο κόμμα, ήταν εξίσου ισχυρές με τις εχθρες προς αυτή και προς στιγμήν έχουν παγώσει, προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα στο χρέος που νιώθουν για το ιστορικό τους κόμμα, στο περιθώριο στο οποίο έχουν περιέλθει (μιας και ο Αντώνης φανταζει πολύ μακρινός για αυτούς) και στην συμπαθεια και πιστη τους για την Ντόρα. Ο Σαμαράς πολεμάει με όπλα  αλλά και σκεπτικό παλιάς γεννιάς και οι καιροί δεν ευννοουν ισορροπίες τέτοιου είδους.

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην εντατική και ο χειρουργος που μπορει να την σωσει...δεν έχει ακόμα γεννηθεί!

Από τον "πρωινό καφέ" του Μητσοτάκη στο "cabinet council" Georges Papandreou

του Παναγη Γαλιατσατου από την Καθημερινή 
Τον Γενάρη του 1993, ο Κώστας Μητσοτάκης άλλαξε τη λειτουργία του πρωθυπουργικού γραφείου, εισάγοντας στα πολιτικά μας ήθη τον «πρωινό καφέ». Το όνομα ήταν ένας ευφημισμός. Οι συνεδριάσεις -στις οποίες δεν προσφερόταν κανενός είδους ρόφημα- ξεκινούσαν στις 7.45 το πρωί και διαρκούσαν συνήθως ώς τις 8.30. Ο νεωτερισμός δεν κατάφερε πάντως να αποτρέψει τη μοίρα της κυβέρνησής του.

το είδαμε στο periothiko
Μετά 17 ολόκληρα χρόνια, ένας άλλος πρωθυπουργός, ο Γ. Παπανδρέου, έρχεται να αλλάξει τη λειτουργία του πρωθυπουργικού γραφείου εν πλώ και σχεδόν ένα χρόνο αφού ανέλαβε την εξουσία. Ο Κ. Σημίτης είχε θεσμοθετήσει τις

Ολο το προγραμμα και οι ημερομηνιες του Ζ' ομίλου της ΑΕΚ στο Europa league

Team Pld W D L GF GA GD Pts
Russia Zenit St. Petersburg 0 0 0 0 0 0 0 0
Belgium Anderlecht 0 0 0 0 0 0 0 0
Greece AEK Athens 0 0 0 0 0 0 0 0
Croatia Hajduk Split 0 0 0 0 0 0 0 0

Οι ημερομηνιες των ματς της ΑΕΚ στην Ευρωπη

Ολο το προγραμμα και οι ημερομηνιες του Δ' ομιλου του ΠΑΟΚ στο Europa league

Team Pld W D L GF GA GD Pts
Spain Villarreal 0 0 0 0 0 0 0 0
Belgium Club Brugge 0 0 0 0 0 0 0 0
Croatia Dinamo Zagreb 0 0 0 0 0 0 0 0
Greece PAOK 0 0 0 0 0 0 0 0

Οι ημερομηνιες των ματς του ΠΑΟΚ στην Ευρωπη

Ολο το προγραμμα και οι ημερομηνιες του Β' ομιλου του Αρη στο Europa league

Team Pld W D L GF GA GD Pts
Spain Atlético Madrid 0 0 0 0 0 0 0 0
Germany Bayer Leverkusen 0 0 0 0 0 0 0 0
Norway Rosenborg 0 0 0 0 0 0 0 0
Greece Aris 0 0 0 0 0 0 0 0

Οι ημερομηνιες των ματς του Αρη στην Ευρωπη

Πανδύσκολη η κλήρωση για τον άτυχο Αρη. Στα μαλακά έπεσαν ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Από : newscity1
Σαφώς πιο εύκολο αναμένεται να είναι το έργο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τον Άρη στους ομίλους του Europa League.

H AEK κληρώθηκε στον 7ο όμιλο με τις Ζενίτ, Άντερλεχτ και Χάιντουκ Σπλιτ, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον 4ο όμιλο με τις Βιγιαρεάλ, Μπριζ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανώ ο Άρης θα αναμετρηθεί για τον 2ο όμιλο με τις Ατλέτικο, Λεβερκούζεν και Ρόζενμποργκ. Αναλυτικά η κλήρωση:

Η Πόλις Εάλω!

Προκριθηκε στην παραταση και ο ΠΑΟΚ επί της Φενερμπαχτσε! Χαμός στις κερκίδες τα ΠΑΟΚια! Ηρωας ο Μουσλίμοβιτς που μπηκε στο παιχνίδι μόλις στο 83' !  1-1 τελικό αποτελεσμα μετά και την παράταση.

1-0 εληξε το κανονικό μερος του αγώνα, με γκόλ του Εμρε στο 50', όσο δηλαδή και ο αγώνας στην Θεσσαλονίκη πριν μια βδομαδα, εκεινη τη φορά υπέρ του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου και ο ΠΑΟΚ στο 102' λεπτό σημειώσε γκολάκι με τον Μουσλίμοβιτς. Στα τελευταια λεπτα που απέμειναν και ενώ οι Τουρκοι άνοιξαν το παιχνίδι δίνοντας τα όλα για όλα ωστε να πετύχουν γκόλ, χάθηκαν και άλλες μεγαλες ευκαιριες από τον Μουσλιμοβιτς.

Και οι τρεις μας ομαδες προκρίθηκαν λοιπον (νωρίτερα και η ΑΕΚ) και μπαινουν αυριο στην κληρωτιδα των ομίλων για το Europa League.

Πέμπτη, Αυγούστου 26, 2010

Προκρίθηκαν τα λιοντάρια του Αρη. Προηγηθηκαν μέσα στη Βιέννη! 1-1 τελικό αποτελεσμα

Αφού απέκλεισε 2 ομάδες στη σειρά, η περιπετεια του Αρη στα Ευρωπαϊκα γήπεδα θα συνεχιστεί στους κερδοφόρους ομίλους UEFA. Αυριο περιμένει την κλήρωση ελπίζοντας να μην είναι δύσκολη σαν την τελευταία φορά (Bayern Munich, Βοlton, Braga), αν και είχε μια νίκη, ισοπαλια με Braga, και ισοπαλία με Bolton, την οποια θα ειχε νικησει μεσα στη Αγγλια αφου προηγούταν μεχρι και τα τελευταια λεπτα του αγώνα και στις καθυστερησεις έφαγε γκολ! Τελικα δεν είχε προκριθεί για έναν μόνο βαθμό
Στον αγώνα με την Αουστρια Βιέννης -μια ομαδα παντα υπολογίσιμη και με σταθερη παρουσια στα ευρωπαικα κύπελλα- ο Αρης είχε νικήσει μεσα στο Κλεανθης Βικελίδης στη Θεσσαλονικη, με 1-0 στις καθυστερησεις. όποτε σημερα όταν έβαλε το γκόλ ο Ρουίς, λίγο πριν την εκπνοη του πρωτου ημιχρόνου, ήταν σαν να τελείωσαν όλα, μιας και η Αουστρια έπρεπε να βαλει 3 γκολ για να προκριθεί. Οι Αυστριακοι ισοφάρισαν στο δευτερο ημιχρονο στο 56' με τον Λιντς αλλα αυτό δεν αλλαξε τίποτα.

Gay ο Robbie Williams και ο Gary Barlow?

Δείτε το video 

Μπακογιαννη : Μέσα σε 40 μέρες έχουν συμβεί πολλά στις ενοπλες δυνάμεις

Δηλωση εξέδωσε η Ντόρα με αφορμή την συγκρουση των F-16.  
"Μέσα σε περίπου 40 ημέρες έχουν συμβεί η πτώση ενός υπερσύγχρονου ελικοπτέρου Απάτσι με αποτέλεσμα το θάνατο των δύο χειριστών του, η αναγκαστική προσγείωση δύο άλλων ελικοπτέρων,  o θάνατος ενός νέου αξιωματικού του Π.Ν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του στη ΔΥΚ καθώς και ο θάνατος δύο στρατιωτών. Σήμερα,  ήρθε να προστεθεί και η σύγκρουση των δύο πολεμικών μας αεροσκαφών.

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν μια εικόνα η οποία μας προβληματίζει  όλους έντονα και η οποία δεν είναι αντάξια των Ενόπλων Δυνάμεων. Το θέμα δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση και κινδυνολογία. Αλλά για την αντιμετώπιση του δεν αρκούν οι συνήθεις καθησυχαστικοί λόγοι και οι στείροι κομματικοί ανταγωνισμοί."

Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2010

Ποιός είναι αυτός ο μοντελος με το νουμερο 24? Εχει τα 85α γενεθλια του σημερα

Όπως σας δείξαμε πριν λίγη ώρα, σημερα στα δεύτερα άντα η Claudia Schiffer. Επίσης τα γενεθλια της κάνει μέσα στη φυλακή η Έλενα Σκορδέλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή και μαθαίνουμε πως δεν έχει ακομα συνηθίσει την ιδέα ότι θα κάτσει εκει αρκετα ακόμα χρόνια και ζητάει κρέμες προσώπου και να μείνει μόνη της στο κελί.

Ποιός όμως είναι αυτός στην φωτο που γιορτάζει σήμερα τα 85α γενεθλια του?

Εθεαθη ο Παγκαλος στην Αλλονησο με την Angelina Jolie!

Καλά που είναι ο Μπραντ Πιτ και την αφήνει έτσι να σουλατσάρει ελευθερα με τέτοια επικίνδυνα αρσενικά. Μήπως θελει να αποκτήσει και 82ο θετό παιδί? Εντωμεταξύ ο Παγκαλος που αδυνάτισε του πάει πολύ

... εγραψε το ktikio.blogspot.com

Ξανανοιξε το freskoprama! Τέρμα το καλοκαιρι. Περαστε να του πειτε ενα καλημερα

...εγραψε ο freskoprama.blogspot.com