ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2011

Μπακογιάννη στη Τούρκικη Hurriyet: Λύστε το Κυπριακό, προχωρήστε τις μεταρυθμίσεις και ελάτε μαζί μας στην ΕΕ

Σχόλιο Antii: ...απλά ελπίζουμε μέχρι τότε να βρισκόμαστε και εμείς μέσα στην ΕΕ. Γιατί έτσι όπως πάει το πράμα, αυτοί θα μπούνε, εμείς θα βγούμε και θα μπλέξουμε χειρότερα τα μπούτια μας μετά

«Λύστε το Κυπριακό, προχωρήστε τις μεταρυθμίσεις και ελάτε μαζί μας στην ΕΕ»
«Η Ελλάδα είναι πιο ειλικρινής Ευρωπαϊα εταίρος της Τουρκίας, όταν πρόκειται για την ευρωπαϊκή ένταξη της χώρας στην Ένωση», σύμφωνα με την πρόεδρο του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. «Η Ελλάδα διαφωνεί πλήρως με την αντίθεση της Γερμανίας και της Γαλλίας στην προσπάθεια της Τουρκίας για ένταξη στην ΕΕ .... ότι πρέπει να κάνετε είναι να λύθεί το Κυπριακό και να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στην Τουρκία»  είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Hürriyet και στην Ένωση Γυναικών Επιχειρηματιών της Τουρκίας, τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη. «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια βιώσιμη συγκεκριμένη λύση στο πρόβλημα της Κύπρου που να βασίζεται σε ψήφισμα του ΟΗΕ. Δεν υπάρχει ελπίδα για το τέλος της διχοτόμησης, όταν 40.000 στρατεύματα παραμένουν στο νησί. Εξάλλου, το γεγονός ότι η Κύπρος είναι κράτος μέλος της ΕΕ είναι η καλύτερη εγγύηση για την ασφάλεια του νησιού".

«Εχω πολλά προβλήματα με τον Τύπο, αλλά συμφωνώ με τον Βολταίρο... » 
Μιλώντας για τις τελευταίες συλλήψεις δημοσιογράφων στην Τουρκία, η Μπακογιάννη δήλωσε ότι η ελευθερία του Τύπου είναι μια εγγύηση για την καλή λειτουργία της δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι η επίτευξή της θα αποτελέσει ορόσημο στην πορεία της Τουρκίας προς την Ευρώπη. "Είμαι μια πολιτικός η οποία σε όλη μου τη ζωή και κατά τη διάρκεια της πολιτική  μου ζωής, είχα τόσα πολλά προβλήματα με τον Τύπο, όμως συμφωνώ με τα λόγια του Βολταίρου: «Δεν συμφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες".

«Πιστεύω Ερντογάν θα επανεξετάσει το πυρηνικό εργοστάσιο» 
H Ντόρα Μπακογιάννη επέστησε επίσης την προσοχή στους κινδύνους της κατασκευής ενός πυρηνικού εργοστασίου σε μια περιοχή με υψηλή σεισμική δραστηριότητα, όπως η Ελλάδα και η Τουρκία. «Είναι πολύ δύσκολη η κατασκευή πυρηνικού σταθμού» την οποία η φύση να μην μπορεί να επηρεάσει, είπε σε σχέση με την εξελισσόμενη πυρηνική καταστροφή στο εργοστάσιο της Fukushima στην Ιαπωνία. Χώρες όπως η Τουρκία σε ιδιαίτερα σεισμογενείς περιοχές θα πρέπει να επανεξετάσουν τα σχέδια τους για την κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων, είπε. "Εμείς ως Έλληνες και Τούρκοι ήρθαμε πιο κοντά, λόγω των σεισμών στην περιοχή αυτή. Είμαστε σε μια περιοχή σεισμών. Πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός Ερντογάν θα επανεξετάσει την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στην Τουρκία», δήλωσε ο Μπακογιάννη.

Τα νησιά μας είναι το 40 τοις εκατό της ελληνικής επικράτειας 
Μιλώντας σχετικά με τις συνεχιζόμενες κόντρες στο Αιγαίο, η κ. Μπακογιάννη ανέφερε τα προβλήματα αυτό δεν είναι κάτι νέο. "Πρέπει να καταλάβει κανείς ότι τα νησιά αποτελούν τμήμα του εδάφους μας. Τα νησιά είναι 40 τοις εκατό του εδάφους μας», είπε προσθέτοντας ότι η Ελλάδα δεν παρουσίαζει κανένα κίνδυνο για την Τουρκία. «Είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και πρέπει να βρεθεί μια λύση στο θέμα της υφαλοκρηπίδας, τότε τα προβλήματα θα λυθούν».

Οι γυναικες της Τουρκίας χρειάζεται να είναι πιο ενεργές στην πολιτική 
«Πιστεύω ότι το 52 τοις εκατό του τουρκικού λαού (το ποσοστό των γυναικών) πρέπει να είναι πιο δραστήριο, σε όλα τα πολιτικά κόμματα." Σημειώνοντας ότι οι γυναίκες της Τουρκίας είναι πολύ δραστήριες στην καθημερινή ζωή, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι απλά θέλουν να τους δωθεί η ευκαιρία να είναι πιο ενεργές στην πολιτική. "Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο δεν είναι διακόσμητικά στοιχεία, φέρνουν μια άλλη οπτική στην πολιτική, η οποία είναι απαραίτητη" 

Παρασκευή, Μαρτίου 25, 2011

Ελλάδα μου, Ψωροκώσταινα τιμημένη ...


*antiitroktiko* Σημερα τιμούμε όλους τους ήρωες μας, αυτούς τους αγράμματους και πεινασμένους που λέει και ο sir Πάγκαλος ο χορτάτος. Τους τιμούμε όλους, αλλά είπαμε να τιμήσουμε ιδιαίτερα μια ξεχασμένη γενικότερα ηρωίδα της οποίας η ιστορία -στα χρόνια του 1800- φαίνεται να έχει γίνει απροσδόκητα επίκαιρη. Ο κάθε Ελληνας που σημερα υπομένει την τραγική του μοίρα -εκεί όπου τα ίδια του τα λάθη αλλά και περισσότερο τα λάθη της πολιτικής σκηνής τον οδήγησαν-μπορεί σημερα να βρει στην Ψωροκώσταινα τον πραγματικό του ήρωα.  



Ψωροκώσταινα: «Δεν έχω τίποτα άλλο από αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι κι αυτό το γρόσι. Αυτά τα τιποτένια προσφέρω στο μαρτυρικό Μεσολόγγι».

Ψαροκώσταινα ή Ψωροκώσταινα υπήρξε πραγματικό πρόσωπο της Ελληνικής Ιστορίας. Το παρατσούκλι της αποδίδει την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας. Η ίδια, όμως, υπήρξε φτωχή και περήφανη Ελληνίδα

Το όνομα «Ψωροκώσταινα» το χρησιμοποιούμε σήμερα, όταν θέλουμε να περιγράψουμε την ανέχεια και τη φτώχεια και ειδικότερα όταν θέλουμε να καταδείξουμε κάποιον ή κάτι ως τον «φτωχό συγγενή» ενός συνόλου, ή με άλλα λόγια τον «τελευταίο τροχό της αμάξης». Στις μέρες μας, συνήθως χρησιμοποιούμε απαξιωτικά αυτή τη λέξη όταν πρόκειται να στηλιτευθεί μια κακομοιριά, υποχωρητικότητα, ανοργανωσιά, αδυναμία και φτώχια που κάποιοι θεωρούν ότι χαρακτηρίζει την Ελλάδα της νεότερης ιστορίας.

Όμως, η Ψαροκώσταινα ή Ψωροκώσταινα, ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο της νεοελληνικής ιστορίας και μάλιστα μια ηρωική και αξιέπαινη γυναίκα στα

Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2011

Απιστευτο ξεκατινιασμα Ελληνών στις Βρυξέλλες μπροστά στα μάτια των εκπληκτων ξένων. Μπατζελή VS SolidarityForGreece.



Δείτε το video του ξεμαλλιάσματος στη full version του. Τι έγινε πριν τη προβολή του Ελληνικού βίντεο κατά τη διάρκεια και όσο τα φώτα της αίθουσας ήταν κλειστά και τέλος μετά τη προβολή συνεχίστηκε το ρεζιλίκι μας!  

original videos: solidarity-greece

*antiitroktiko* Ρεζίλι των σκυλιών. Παγωτό εμειναν οι ξένοι όπως μάθαμε! έβλεπαν κάποιους Ελληνες να γαβγίζουν (Kερατέα, ιστορία, IMF όλα σε ένα μίξερ και ότι προλάβουμε να πούμε) και κάποιους άλλους Ελληνες (ανάμεσα τους και η πρώην υπουργός μας κ. Μπατζελή) να τους χλευάζουν  ή να καταφέρονται εναντίον τους με πολύ άσχημο τρόπο, σαν να επρόκειτω για έναν οικογενειακό καβγά κεκλεισμένων των θυρών...μόνο που δεν ήταν! Μήπως τελικά "ανήκωμεν στην Βαθια Ανατολή" ... γιατί αυτό ευρωπαική συμπεριφορά δεν το λες... οι Έλληνες αξίζουμε κάτι παραπάνω από το να είμαστε τα ενοχλητικά ζουζούνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση την ώρα που όλα τα έθνη κοιτάζουν πως να προκόψουν.

Δεν θα πάψουμε να υποστηρίζουμε ότι εμείς οι Ελληνες θα πρέπει να ξανασκεφτούμε το πως τοποθετούμε τον εαυτό μας μέσα στην Ευρώπη και στο διεθνές σκηνικό. Οι γραφικότητες ορισμένων Ελληνων, πραγματικά μας κάνουν να κοκκινίζουμε από ντροπή για το τι μπορεί να σκέφτονται για τους απλούς Ελληνες οι οργανωμένοι και πειθαρχημενοι Ευρωπαίοι. Τέτοιου είδους γραφικές διαμαρτυρίες πρέπει να σταματήσουν οικοιωθελώς από μας γιατί κανένας  άλλος δεν μπορεί να τις εμποδίσει. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική, έχουμε ξεφτυλιστεί διεθνώς και οι ξένοι βλέπουν κάτι γραφικούς Ελληνες (δημόσιοι υπάλληλοι στην Ευρωπαϊκή Ενωση και φοιτητές είναι οι συγκεκριμένοι) να μιλάνε για μια χωματερή και κάποια Keratea!  Γαμώ το κέρατο μου δηλαδή! 

Από την άλλη, η νυν Ευρωβουλευτής και πρώην Υπουργός Γεωργίας κ.Μπατζελή σαν μικρό σπαστικό κοριτσάκι, μιλούσε πάνω στη φωνή του διαμαρτυρόμενου, φωνάζοντας "Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο , You are ridiculous! Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο!" ενώ στη συνέχεια και έπειτα από αυτή τη συμπεριφορά, μίλησε και εξ ονόματος της Δημοκρατίας! .... "Δημοκρατία ειμί εγώ" το παιξε λοιπόν η κυρία Μπατζελή, και ας μην άφησε την αμέσως προηγουμενη στιγμή τον διαμαρτυρόμενο να  ακουστεί. Κρίμα και την είχαμε σε κάποια υπόληψη τη συγκεκριμένη πολιτικό ... και ας έφυγε κακήν κακώς από το Υπουργείο Αγροτικής Αναπτυξης, λόγω αντικροούμενων συμφερόντων.

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2011

Wikileaks - Αμερικανος Πρεσβης: "H επανεμφάνιση του φιλοαμερικανού Σαμαρά, καθαρά σχεδιασμένη. Προορίζεται για μεγαλύτερα πράγματα..."

Σχόλιο Antii: Εναντίον της Ελληνο-Ρωσικής προσέγγισης που έκανε η τότε κυβέρνηση και υπέρ των Αμερικάνικων θέσεων και μάλιστα υπογείως και στο μουλωχτό και όχι με φανερό τρόπο, εμφανίζεται να κινήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Καθημερινής, έτσι όπως προκύπτουν από έρευνα των απεσταλμένων της εφημερίδας στην Νορβηγία, Αγγελου Πετροπουλου, Μαριαννας Κακαουνακη και Ελενης Βαρβιτσιωτη. Ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμούσε διακαώς να γίνει μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή τότε  και όπως αποκαλύπτεται από τα στοιχεία, χωρίς καν να γνωρίζει ποιοί ήταν οι στόχοι της κυβέρνησης Καραμανλή με την επιχειρούμενη προσεγγιση της Ρωσίας,  πουλούσε εκδούλευση -κατ' ουσίαν- στους Αμερικάνους, προσπαθώντας να βρει κάποιο σχοινί για να ανέβει ξανά στο ελληνικό πολιτικό προσκήνιο.

*antiitroktiko*  Σύμφωνα με τα Wikileaks ο Αντώνης Σαμαράς  το 2008, όταν ακόμα ήταν απλός ευρωβουλευτής, έκανε κρυφές συναντήσεις με την Αμερικάνικη Πρεσβεία  στην Ελλάδα, συζητούσε με υψηλούς παραγοντες της πρεσβείας και  ενάντια στις επίσημες θέσεις της Ελλάδας, σε θέματα που προωθούσε η τότε κυβέρνηση Καραμανλή, όπως πχ η αγορά ρωσικών τεθωρακισμένων και η Ελληνο-Ρωσική προσέγγιση, δίνοντας μάλιστα και αυθαίρετες διαβεβαιώσεις! Επίσης συμφωνα με τα ίδια έγγραφα ανάλαβε να προωθήσει τις Αμερικανικές θέσεις για αυτά τα θέματα προς όλους αυτούς που έπρεπε να ακούσουν!
Επιπλέον συμφωνα με τα Wikileaks που εξασφάλισε αποκλειστικά η Καθημερινή, υπάρχουν σαφείς υποννοιες συμφωνα με εμπιστευτικό τηλεγράφημα του Αμερικανου Πρεσβη Ντάνιελ Σπέκχαρτ ότι ο Αντώνης Σαμαρας ήταν ο εκλεκτός των Αμερικάνων στην μακρόχρονη εσωκομματική διαδικασία διαδοχής μέσα στη Νέα Δημοκρατία, τουλάχιστον από το 2008. Ο πρεσβης φαίνεται να "οσφρίζεται" (να γνωρίζει κατ΄ουσίαν) από πάρα πολύ νωρίς ακόμα -όταν ακόμα κανένας στην Ελλάδα δεν μπορούσε να το φανταστεί- ότι η επανείσοδος του Αντώνη Σαμαρά στη κυβέρνηση -"από την πολιτική ερημιά" όπως χαρακτηριστικά λέει ο πρεσβης-δεν είναι άλλη μια απλή επανεμφάνιση πολιτικού, αλλά μια καλά σχεδιασμένη διαδικασία που σκοπό έχει να ανεβάσει τον Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος και στην κυβέρνηση της χώρας, όπως ξεκάθαρα υπονοείται.

Οι Αμερικανοί, που γνωρίζουν πολύ καλά -ως φαίνεται- τα βιογραφικά στοιχεία του Σαμαρά αναφέρουν ότι είναι πολύ πιο συντηρητικός από τους αντιπάλους του και ιδιαίτερα από την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο πρέσβης σχολιάζει επίσης για τη διαδοχή στη Ν.Δ. ότι «ο Σαμαράς ελπίζει στη στήριξη της καραμανλικής «φυλής».

Πάνω στο θέμα, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε χθες στον Χατζηνικολάου και στον Real Fm ότι  σε προηγουμενη συνέντευξη με τον Γιωργο Τράγκα είχε αναφέρει ότι εκ των υστέρων είδε ότι υπήρχε σχέδιο και παίχτηκαν παιχνίδια στο παρασκηνιο υπέρ του Αντώνη Σαμαρα και χωρίς να το γνωρίζει ο Καραμανλής. Επίσης δήλωσε πως ο κ. Σαμαράς δεν είχε καμία δικαιοδοσία να κάνει συνενοήσεις εν κρυπτώ με αμερικάνικους παράγοντες, ενώ η ελληνική κυβέρνηση είχε χαράξει άλλη στρατηγική και αν διαφωνούσε έπρεπε να βγει και να το πει δημόσια. Τέλος, δήλωσε ότι " Μεμφομαι τον εαυτό μου για αυτή την ιστορία η οποία άρχισε  ουσιαστικά 2,5 χρόνια  πριν την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ και ομολογώ προς μεγάλη μου ντροπή, ότι δεν την πήρα είδηση...αν την είχα παρει είδηση ενδεχομένως να είχα κάνει και διαφορετικά πράματα...αν θέλετε υποτίμησα το παρασκήνιο πάρα πολύ".

Κυριακή, Μαρτίου 20, 2011

Το πτώμα του Μουαμάρ προσφέρεται για επίδειξη ισχύος. Κλέβουν εκκλησιά Γάλλοι, Αγγλοι, Αμερικάνοι


Πρώτη φορά ένας τέτοιου μεγέθους πόλεμος συμβαίνει σχεδόν στη γειτονιά μας. Ας ελπίσουμε ο Καντάφι να πέσει γρήγορα και η Λιβύη όπως και οι υπόλοιπες βορειοαφρικάνικες χώρες να πάρουν αργά αλλά σταθερά το δρόμο του εκδημοκρατισμού και όχι του φονταμενταλιστικού ισλαμισμού. Σήμερα Κυριάκη δόθηκαν στη δημοσιότητα εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη χθεσινή αλλά και σημερινή δρυμία επίθεση Γαλλων, Αγγλων και Αμερικάνων, κατά στρατιωτικών βάσεων του Λίβυου ηγέτη, αυτού του τρελού του Μουαμάρ. Τα Αρλεη Μπέρκ-κλας έριξαν χθές πολλές δεκάδες πύραυλους Tomahawk, ενώ συνολικά μέχρι στιγμής ο αριθμός των πυραύλων που έχουν εκτοξευθεί έχει ήδη φτάσει τους 130.

Μπορεί να αναρωτιώμαστε όλοι εμείς πως τόσο εύκολα οι Γαλλοι μπήκαν μπροστάρηδες στην επίθεση και ακολούθησαν Αγγλοι και Αμερικάνοι. Καλά οι τελευταίοι είναι "όπου χαρά και η Βασίλω πρώτη", αλλά τώρα επί διακυβέρνησης Obama δείχνουν και αυτοί να επιζητούν για πρώτη φορά τη νομιμοποίηση διεθνώς, οπότε μετά από συνεννοήσεις έκαναν δύο βήματα πίσω.

Το γεγονός είναι ότι σε καμία ισλαμιστική χώρα δεν θα μπορούσαν να αποφασίσουν τόσο εύκολα να παρέμβουν, καμία από τις τρεις δυνάμεις. Στη παρούσα φάση όμως τα πράματα είναι απλά, γιατί ..."κλέβουν εκκλησία"... ο Μουαμάρ είναι σάπιο φρούτο και κανένας δεν τον υποστηρίζει, ούτε ισλαμιστής είναι, οπότε δεν τον υποστηρίζουν καν οι αραβικές χώρες. Ευκαιρία λοιπόν για ασκήσεις και επίδειξη δύναμης πάνω στο πτώμα του! Ευκαιρία επίσης να κάνουν ένα ανώδυνο γιαυτούς ζέσταμα για κάτι πιό σοβαρό που μπορεί να επακολουθήσει. Ευκαιρία να δώσουν μηνύματα προς "διάφορες κατευθύνσεις"... Και ευκαιρία πάνω απ'όλα, να βοηθήσουν τους αντικυβερνητικούς στη Λιβύη ώστε να έχει η Δύση τον πρώτο λόγο στη διάδοχη κατάσταση, έτσι ώστε να μην χαθεί η Λιβύη από σύμμαχος της Δύσης και να αποτελεί και δάκτυλο της στην περιοχή. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό αν αναλογιστεί κανείς ότι θα φύγει ένας τρελός τύρανος και θα αυξηθούν οι πιθανότητες αποτροπής του ενδεχόμενου ισλαμιστικής εξτρεμοποίησης κάποιον από τις χώρες της Βόρειας Αφρικής. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι "Μεγάλες δυναμεις" βοήθησαν και την Ελλάδα, στην επανασταση του '21. Και τότε -όπως και πάντα στην ιστορία του ανθρώπου- το έκαναν με κάποιους σκοπούς στο μυαλό τους. Έτσι και σήμερα λοιπόν

Παρασκευή, Μαρτίου 18, 2011

Πρώην υπουργός της ΝΔ την έκανε για το ΛΑΟΣ

update: Έπειτα από φωτογραφίες, δηλώσεις προσχώρησης και όλα τα συναφη που εξεδωσε το γραφείο τυπου του ΛΑΟΣ (κανονικές φωτογραφίες με τον Λιάσκο κτλ), του την πέσαν του Λιάσκου από τη ΝΔ τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρα, απειλώντας του ακόμα και την οικογένεια, και ο πρώην υπουργός απέσυρε την συμμετοχή του στο κόμμα του Καρατζαφέρη. Ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει ότι έχει μαγνητοφωνημένες τις δηλώσεις του κ. Λιάσκου, γιατί θα δίνονταν στη δημοσιότητα σε λίγες ώρες......Τριτοκοσμικά πράγματα μιλάμε..... τιμημένη ελληνική πολιτική ζωή.... Το post εννοείται ότι δεν κατεβαίνει και μένει για να υπενθυμίζει, σε όποιους τύχει να πέσουν πάνω του, την γελοιότητα μερικών ανθρώπων αλλα και ως η επιτομή του ανώτερου ελληνικού πολιτικού πνεύματος.

ORIGINAL POST
*antiitroktiko* Είναι ο Υφυπουργός Τουρισμού (2004-2006) επί Καραμανλή που είχε πεί τον Μαρκόπουλο ... "Έφη Θώδη" και ότι "πρόκειται περί ψυχοπαθαλογικής περίπτωσης ... χρίζει άμεσης ψυχιατρικής υποστήριξης"! Παλιό μέλος της ΟΝΝΕΔ και βουλευτής  από το 2000.

Χθες, συναντήθηκε με τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη και ζήτησε την προσχώρησή του στις τάξεις του κόμματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης, ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό για την απόφασή του και του ζήτησε να δραστηριοποιηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.

Με λίγα λόγια Αντώνη ... για να φυλλοροείς τώρα από τα δεξιά, φαντάσου τι έχει να γίνει όταν απηυδήσουν οι Κεντρώοι!

Ακολουθεί η ανακοινωση από το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ

Δελτίο Τύπου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.

Αθήνα, 18/03/2011

ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ Ο κ. ΑΝΑΣΤ. ΛΙΑΣΚΟΣ

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

Πάγκαλος: "Δεν φοβάμαι τα γιαούρτια" Δείτε τις top φάσεις από το γιαούρτωμα

*antiitroktiko* "Μη κουνάς το δάχτυλο ... το δάχτυλο να το βάλεις στη γυναίκα σου" είπε κάποιος αφρισμένος συμπολίτης μας στον Πάγκαλο, με τη γυναίκα του να είναι παρoύσα και να στέκεται από πίσω του. Μάλλον άλλα μεγαλεία είχε σκεφτεί η Χριστοφάκη, όταν παντρευόταν αυτόν τον πολιτικό ... όγκο. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες και κυρίες της καλής κοινωνίας. Χάθηκε και αυτοί οι χριστιανοί να πετάξουν καμία creme brulee. Έστω μια πανακότα

Ότι και να πούμε πάντως πείτε σας παρακαλώ ποιός άλλος πολιτικός θα έβγαινε έτσι να μιλήσει, αισθανόμενος την ανάσα του βρυκολακιασμένου όχλου στο αυτί του και να πει αυτά που θέλει κιόλας, όχι ότι θα χάιδευε το πλήθος.  Ο τελευταίος πολιτικός που πέρασε ανάμεσα από αγριο πλήθος ήταν ο Χατζηδάκης και αυτός έφυγε απευθείς για ΚΑΤ! Ο Παγκαλος μπορεί να είναι κοπρίτης, μπορεί πολλές φορές να συμπεριφέρεται σαν ζώο και με αλαζονία, αλλά νομίζουμε σε μερικά πράγματα έχει πολύ μεγάλο δικιο. Βασικά νομίζουμε στα περισσότερα έχει δίκιο, αλλά έχει σφάλμα στο βασικότερο. Βγάζει πάντα τον εαυτό του έξω από την κριτική και δεν βλέπει τις δικές του αποτυχίες ούτε τις δικές τους δικούς του κόπρους. Λίγη δημόσια προσωπική αυτοκριτική πιστεύουμε θα τον ωφελούσε πολλαπλά! Δυστυχώς όμως ... ο λύκος και αν εγέρασε ...

Δείτε το βίντεο με το φρέσκο γιαουρτάκι παρακάτω

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2011

Χατζηνικολάου: Με κοιτάς που σε κοιτάω Benny? Για κοίταξε με καλά... [BINTEO]


*antiitroktiko* Η σιωπή και το βλέμμα του Χατζηνικολάου για την Τούρκικη κορβέτα, που σκοτωσαν τον Βενιζέλο! Χατζηνικολάου: Έχει ωραία ψαράδικα στην Εύβοια, μήπως έχουν έρθει για ούζα
Δείτε το βλέμμα και την σιωπή του Χατζηνικολάου για το θέμα της Τουρκικης κορβέτας που πριν λίγες ώρες, έκανε βόλτες ανοιχτά της Εύβοιας. Στην θορυβώδη και φαφλατάδικη ελληνική τηλεόραση, δύσκολα βρίσκει κανείς προηγούμενο παρόμοιας σιωπής! Τελικά κατά το τέλος της εκπομπής όπως μας ενημέρωσε ο Χατζηνικολάου, η κορβέτα τραβήχτηκε στα διεθνή ύδατα! Λέτε να έβλεπαν οι Τουρκοι του πληρώματος Αλτερ και Χατζηνικολάου;

Την κατάλληλη στιγμή λοιπόν, σαν να ήταν συννενοημένοι, όλοι σώπασαν -Χατζηνικολάου και λοιποί δημοσιογράφοι του πάνελ- και δια της εκκωφαντικής σιωπής και δύο αιχμηρών βλεμμάτων του Νικου Χατζηνικολάου , ο Βενιζέλος ήρθε προ των ευθυνών του, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, για την ασυδοσία των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είτε από αέρος είτε από θάλασσας όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση και την παράλληλη ελληνική ανοχή, με καμία έστω και τυπική αντίδραση. Όχι βέβαια ότι ο Μπένι είναι ο μόνος υπουργός Εθνικής Αμυνας που ανέχεται αυτές τις καταστάσεις χωρίς την παραμικρή αντίδραση ... αλλά έτσι είναι... όταν περνεις ένα υπουργείο πέρα από της χαρές της παραλαβής-παράδοσης και τα αλλα προτερήματα, έχεις και ευθύνες και είσαι υπόλογος για κάποιες καταστάσεις ...

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2011

Νέα δυνατή έκρηξη φόβοι ότι άνοιξε ο πυρήνας του 3ου αντιδραστήρα

*antiitroktiko* Νέα δυνατή έκρηξη σε έναν από τους αντιδραστήρες.  11 στρατιώτες  και εργάτες αγνοούνται μετά την έκρηξη και μάλλον έχουν σκοτωθεί. Φόβοι ότι έχει ανοίξει και το κοντέινερ του πυρήνα. Η Jiji News μεταδίδει ότι κατα πάσα πιθανότητα δεν επηρεάστηκε ο πυρήνας, ενώ και οι αρχές πριν λίγο ανακοίνωσαν ότι μάλλον δεν  υπάρχει μεγάλης κλίμακας ροή ραδιενέργειας, χωρίς όμως να είναι σίγουρο αυτό.

Το χρηματιστήριο ανοιξε με καταστροφικό τρόπο, το Γιεν έπεσε με τη μια και η Κεντρική Τράπεζα της Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι θα ρίξει αρχικά στην αγορά 180 δις δολλάρια (REUTERS) για να μετριάσει τον αρχικό πανικό και να ενισχύσει τη ρευστότητα. Μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό, ρεκόρ όλων των εποχών παγκοσμίως και με χαώδη διαφορά από το δεύτερο.  

Οι επιστήμονες ανακοινώνουν τώρα ότι στην καλύτερη περίπτωση μέχρι να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η κατάσταση η συνεχής -έστω και μικρή- διαρροή ραδιενέργειας θα συνεχιστεί για εβδομάδες ίσως και μήνα

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2011

Σημερα Κυριακή ώρα 11.00 ας βάλουμε ένα τέλος στη μπακάλικη λογική του Νεοέλληνα! - Διαμαρτυρία για τη διάσωση του Βωμού του Ελέους


Τα έργα ανακαίνισης της γραμμής των ΗΣΑΠ στο σημείο ανάμεσα στο Θησείο και το Μοναστηράκι έφεραν τον Ιανουάριο 2011 στο φως μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις των τελευταίων ετών. Στην πραγματικότητα τα ευρύματα ήρθαν στο φως τον Νοέμβριο 2010, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για τον Βωμό του Ελέους τον Ιανουάριο 2011. Στο άκουσμα των γελοίων και επικίνδυνων προθέσεων του ΗΣΑΠ, δημιουργήθηκε η "Κίνηση Πολιτών για τη Σωτηρία και Ανάδειξη του Βωμου των 12 Θεών (Βωμός του Ελέους)" που μπορείτε να τη βρείτε στο διαδίκτυο (Facebook, Τwitter, διάφορα blogs κτλ).  Θα δωθεί αγώνας για να διασωθεί μια από τις πιό σημαντικές ανακαλύψεις που έχουν γίνει ποτέ στην Αθήνα. 

Άμεση αντίδραση λοιπόν, σήμερα 13 Μαρτίου Κυριακή στις 11.00 το πρωί, θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο Αρχαίας Αγοράς Αθηνών, προκειμένου να εκφραστεί η αντίθεσή προς την πρόθεση της διοίκησης του ΗΣΑΠ, να μεταφέρει ή να καταχώσει τον Βωμό των 12 Θεών ώστε να συνεχιστούν τα έργα εκσυγχρονισμού των γραμμών. Οι αρχαιολόγοι προτείνουν υπερύψωση της γραμμής ή έστω μεταφορά του βωμού, αν και πολλοί  ευαισθητοποιημένοι πολίτες δεν συμφωνούν ούτε με τη μεταφορά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΣΕΕ
Ο ΗΣΑΠ, που εδώ και περισσότερα από 2 χρόνια ταλαιπωρεί το επιβατικό κοινό για μία «βαριεστημένη» ανακαίνιση σιδηροτροχιών που σε οποιοδήποτε άλλο κράτος θα απαιτούσε μερικούς μόνον μήνες, προχωρεί τώρα σε εσπευσμένη κατάχωση του μεγαλύτερου τμήματος του Βωμού των Δώδεκα Θεών της αρχαίας Αγοράς, του «ομφαλού» των αρχαίων Αθηνών, που ήλθε πρόσκαιρα στο φως από τις εκεί εργασίες. Περισσότερα από 2 χρόνια εργασιών που γίνονταν με ρυθμούς χελώνας, τώρα παίρνουν την εκδίκησή τους, θάβοντας την καρδιά των αρχαίων Αθηνών λες και πρόκειται για κανένα αρχαίο αποχετευτικό δίκτυο ή τμήμα κάποιου ασήμαντου αρχαίου τοίχου, με κλειστά τα αυτιά στις προτάσεις των αρχαιολόγων για υπερύψωση της γραμμής ή μεταφορά του Βωμού.

Μία αθλιότητα που ξεκίνησε το 1891, με την προετοιμασία για πέρασμα των σιδηροτροχιών μέσα από την Αγορά των Αθηνών, ολοκληρώνεται εν έτει 2011, εν ονόματι ... (συνεχεια της ανακοίνωσης εδώ)

Η ανακάλυψη δεν έγινε ευρέως γνωστή πέραν των αρχαιολόγων και η διοίκηση των ΗΣΑΠ έχει αποφασίσει την εσπευσμένη κατάχωση, ή

Σάββατο, Μαρτίου 12, 2011

Κορυφαίο δελτίο τύπου του ΚΚΕ προς τα γουρούνια τους καπιταλιστές!

Antii: Εεε μα... έτσι πρέπει να είναι τα δελτία τύπου. Σύντομα, περιεκτικά, αιχμηρά και να μην είναι γραμμένα με ξύλινη γλώσσα.  "Μόνο με τη χρεοκοπία των βιομηχάνων, τραπεζιτών, εφοπλιστών θα σωθεί ο λαός" ... Δεν σας πάμε κύριοι βιομηχανοι (λέει το ΚΚΕ) ... να φύγετε να πάτε αλλού...πως αλλιώς να σας το πούμε πια.

Εμείς απλά θα γελάσουμε με το παρόν, γιατί αν κάτσουμε να το σκεφτούμε σοβαρά, μάλλον θα κλάψουμε, αφού τέτοιες παρόμοιες λογικές έχουν μεγάλο σουξε στη χώρα μας και δεν είναι τυχαίο ότι στη χώρα μας συμβαίνει ότι συμβαίνει και δεν συμβαίνει ούτε στη Δανία, ούτε στη Γερμανία, ούτε στη Σουηδία, όπου όποιος θα έλεγε κάτι παρόμοιο δεν υπήρχε ούτε μια περιπτωση στο εκατομμύριο να παίρνει 11% στις δημοσκοπήσεις. Δυστυχως όμως όπως όλοι ξέρουμε, έχουμε το πολιτικό σκηνικό που μας αξίζει.

Θόδωρος Σκυλακάκης από Στρασβούργο: Τι λένε οι ξένοι και δεν ακούμε από κανέναν στην Ελλάδα

Ποιές είναι οι εναλλακτικές για την χώρα μας. Τι είναι διατεθειμένη να κάνει η Ευρώπη για την Ελλάδα και τι δεν θα κάνει σε καμία περίπτωση, την στιγμή που ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας δεν μας το λέει ξεκάθαρα.

Μέσω skype ο Έλληνας ευρωβουλευτής εξέδωσε χθές ένα ενδιαφέρον μηνυμα για το τι μπορεί πραγματικά να περιμένουμε από τις διαπραγματεύσεις, τι συζητάνε όλοι οι Ευρωπαίοι για την Ελλάδα, τι μπορεί να γίνει, τι δεν μπορεί και  τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για τον ίδιο της τον εαυτό.

Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2011

Θεοδώρα Τζακρή: Η Μαλάμω η χωριάτα που απαράτησε τα γίδια και μαγεύει τα πλήθη...

Σχόλιο του Antiitroktiko: Η Μαλάμω με καμάρι,  που μοσχοβολά θυμάρι, μεσ’ στους δρόμους της Αθήνας, έχει εννιά γι’ αυτήν ο μήνας, τα κουμπούρια γεμισμένα τα ‘χει πάντα κουμπωμένα, κι όλοι τρέχουν να τη δουν  με καημό και τραγουδούν, ωωωω, ωωωω, Μαλάμω με τη φούρια σου βάρα τα κουμπούρια σου, βάρα τα κουμπούρια σου πανάθεμα τη φούρια σου, Μπαμ και Μπουμ  οι κουμπουριές φυτεύεις βόλια στις καρδιές. Απαράτησε τα γίδια τα σιγκούνια, τα στολίδια στην Αθήνα μάνι-μάνι, έβανε κοντό φουστάνι, τα κουμπούρια της γεμάτα  τα κουνά π’ αναθέματα, τα κουνά και περπατάει κι όλη η Αθήνα τραγουδάει. Ρίχνει βόλια η ματιά της,  η πλεξούδα η ξανθιά της, με τα φρύδια τα γραμμένα, τα κουμπούρια γεμισμένα, ξεχειλά δροσά και νιάτα, η Μαλάμω η χωριάτα, με λαχτάρα την κοιτάζουν, τραγουδούν κι αναστενάζουν, ωωωω, ωωωω Μαλάμω με τη φούρια σου...

Της Ηλιάνας Κουτίδου 
Tο είδαμε στο nonews

Πέμπτη μεσημέρι...Ψηλά τακούνια, μαύρο εφαρμοστό ταγέρ. Το άρωμα της Θεοδώρας Τζάκρη, ζάλισε όσους βρέθηκαν στο διάβα της και δεν ήταν λίγοι όσοι έχασαν τη λαλιά τους από το λίκνισμα των γοφών της στους

Τρομερή άνοδος του ΛΑΟΣ στο 9% και ΚΚΕ στο 11% - Μεγάλη πτώση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


Δείτε το video με το Βαρόμετρο Μαρτίου της Public Issue για την Καθημερινή και το ΣΚΑΙ. 

*έγραψε το antiitroktiko* Τα μαγικά φίλτρα της ΝΔ και του Σαμαρά φαίνεται να εξακολουθούν να μην γοητεύουν καθόλου τον κόσμο. Το ΛΑΟΣ είναι το μόνο κόμμα που ψήφισε το μνημόνιο αλλα δυναμώνει όλο και περισσότερο! Παράλληλα είναι το κόμμα με τις περισσότερες θετικές γνώμες και τις λιγότερες αρνητικές, ενώ για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια, δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με 38% περνάει μπροστά ο Καρατζαφερης! Παπανδρέου και Σαμαράς ξωπίσω με 35% ! Καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης το ΛΑΟΣ με 22%, με μόλις τρίτη την ΝΔ (15%).

Το ΠΑΣΟΚ πέφτει πάρα πολύ, αλλά  και η Νέα Δημοκρατία! Έτσι η διαφορά τους είναι 6,5% και συνεχίζει να είναι αδιαμφισβήτητα μπροστά το ΠΑΣΟΚ παρά την επώδυνη εφαρμογή του μνημονίου και όλα τα παρατράγουδα που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα.

Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη δείχνουν μια στασιμότητα που σκοτώνει. Όσο δεν εμφανίζουν και δεν αναδεικνύουν στην πρώτη γραμμή νέα και αξιόλογα άτομα, δύσκολα θα ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση. Το να ακούσει ο κόσμος την γνώμη της Ντόρας Μπακογιάννης για τα τρέχοντα θέματα είναι πάντα κάτι ενδιαφέρον, αλλά δεν οδηγεί πουθενά υπό τις παρούσες συνθήκες. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι και το μοναδικό μικρό κομμα που έπιασε στο κόσμο και δυνάμωσε είναι το ΛΑΟΣ, που έκανε ακριβώς αυτό...παρουσίασε στον κόσμο 5-6 νέα δυναμικά πρόσωπα που όχι μόνο μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αλλά κάνουν και παρεμβάσεις που πιάνουν τόπο  σε πολλά ζητήματα. Ολα τα υπόλοιπα προσωποκεντρικά κόμματα πήγαν άπατα. Και στη μετά-κρίσης εποχή είναι ακόμα πιό σημαντικό να βγουν στο προσκήνιο πρόσωπα με διαφορετικές λογικές και αιχμηρό πολιτικό λόγο/δράση.

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2011

FIMOTRO: Ο Χατζηνικολάου πάει στο Mega (Αποκλειστικό ... όπως πάντα)

*antiitroktiko* Καταντάμε μονοθεματικοί το  ξέρουμε, αλλα όταν μας δίνονται τέτοιες πασάρες από το fimotro δεν μπορούμε να αντισταθούμε ... με τίποτα όμως!  Βρε συ Παπαγιάννη .... μήπως είσαι ξανθιά κατα βάθος?

Τρέμε Τρέμη και συ και ο Pretender και τα υπόλοιπα τσιράκια της Ιπποκράτους! Σύμφωνα με τις "εγκυρότατες" όπως πάντα προβλέψεις του fimotro (φλιτζάνι και σπάλα διαβάζουν)... λίγες είναι οι ώρες σας. Βέβαια, το ότι το MEGA βαράει 30αρια και 35% με Τρέμη, Πρετεντέρη και Τσίμα και τ' άλλα παιδιά και αφήνει έτη φωτός πίσω τα υπόλοιπα δελτία να βολοδέρνουν, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες ... το ξέρουν και οι πιό άσχετοι δηλαδή.  Όμως, οι πάντα "έγκυρες πηγές" του πανάσχετου Παπαγιάννη (η φαντασία του η πλανεύτρα δηλαδή) στο fimotro, μας ενημερώνουν ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει στο MEGA. Δεν έχουν τελειωμό λοιπόν οι αναρτήσεις παραπληροφόρησης και "δημοσιογραφίας της φαντασίας" στο λατρεμένο φίμωτρο!

Το ότι για να πάει ο one-man-show Χατζηνικολάου στο MEGA πρέπει να ξεκουμπιστούν, όλες αυτές οι φίρμες-δημοσιογραφάρες  που έχουν στρογγυλοκαθήσει εκεί μισή ντουζίνα χρόνια....αυτό δε λέει τίποτα στο fimotro. Το ότι το MEGA βαράει 30αρια και 35% με Τρέμη, Πρετεντέρη και Τσίμα και τ' άλλα παιδιά και αφήνει έτη φωτός πίσω τα υπόλοιπα δελτία να βολοδέρνουν, ούτε αυτό λέει κάτι στον Παπακαραγκιόζη. Το ότι η Τρέμη με την dream team είναι πειθήνιοι και σταθεροί συνεργάτες της ιδιοκτησίας του σταθμού δεκαετίες τώρα, και θα ταν βλάκες οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ να τους αντικαταστήσουν με τον ιδιότροπο και εγωιστή Χατζηνικολάου και να βάλουν μπελά στο κεφάλι τους, αυτό πάλι δεν λέει κάτι στον πανάσχετο δημοσιογραφίσκο του περιθωρίου.Το ότι ο Χατζηνικολάου έχει δική του έκδοση και έχει αναγκη να την προωθεί μέσα από τα δελτία του, κάτι που δεν θα μπορεί να κάνει μέσα από το MEGA και εις βάρος των εκδόσεων του Μεγάλου Καναλιού...αυτό πάλι δεν λέει κάτι στον ανίδεο μπαρουφολόγο!

Συμφωνα με το φίμωτρο, μάλλον εκει στο MEGA δεν είναι ευχαριστημένοι με το double score που πολλές μέρες ρίχνουν στα άλλα κανάλια και το 35% και θα θέλουν να φτάσουν στην τελειότητα του 50%, γι' αυτό θα τον πάρουν τον Χατζηνικολάου...οσονούπω.... Και μάλιστα για να αρχίσουν να δείχνουν το σήμα της εξόδου στους παλιούς, έβαλαν την ίδια την Όλγα Τρέμη να πει την είδηση της επίσκεψης του Χατζηνικολάου στο Ιδρυμα της Μαριάνας Βαρδινογιάννη. Για να τις βγάλουν την ψυχή το έκαναν...

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Αλλη μια εγκυρη πρόβλεψη-προσφορά του fimotro! "Τελειώνει" ο Παπακωνσταντίνου



*antiitroktiko* Όποτε βλέπετε τις σφραγίδες "ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ" και "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" να ξέρετε ότι οι πληροφορίες που ακολουθούν θα σας έρχονται κατευθείαν από το μυαλό και τη φαντασία του ανυπόληπτου δημοσιογραφίσκου που δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό να πουλήσει ότι κατεβάζει η κούτρα του ως ... αποκλειστική είδηση!

Για την ιστορία το fimotro έχει "τελειώσει" πολλούς ακόμα οι οποίοι ζουν και βασιλεύουν! Για δείτε μερικές μόνο από τις εκατοντάδες ψευδείς πληροφορίες που μεταδίδει κάθε μέρα το ανυπόληπτο αυτό site που δεν φαίνεται να έχει καμια ντροπή και κανένα ενδοιασμό να διαδώσει ψέματα. Ούτε ο στοιχειώδης σεβασμός για τους αναγνώστες τους.

Σημείωση: τα print scr που ακολουθούν είναι παρμένα από την tsoygdw  από σχετικό ποστ που έχει κάνει με τίτλο "Το φίμωτρο ξέρουμε, το φίμωτρο εμπιστευόμαστε"



Σε αυτή την ανάρτηση μας πληροφορεί ότι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τελειώνει από υπουργός! Φυσικά όλοι ξέρετε ότι Ξενογιαννακοπούλου ζει αυτή τη στιγμή και βασιλεύει δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου. Επίσης μας λέει ότι δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να προταθεί ο Καμίνης από τον Παπανδρέου για Δημαρχος Αθηναίων και ότι οι συνεργάτες του Παπανδρεου ΓΡΗΓΟΡΑ κατάλαβαν (γιατί είναι σαϊνια τα κοιμισμένα όπως ο Παπαγιάννης!) ότι θα ξεφτυλιζόταν το ΠΑΣΟΚ με υποψήφιο τον Καμίνη ... απίστευτη η ξεφτίλα του fimotro? Έλεος δηλαδή ρε παιδιά ούτε επίτηδες να το κάνατε.


Σε αυτό το post το φιμωτρο μας πληροφορεί ότι ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ξέρει ότι ο Παπανδρεου έχει πάρει οριστική απόφαση να υπουργοποιήσει τη Βάσω Παπανδρέου (στον τελευταίο ανασχηματισμό). Όλοι βεβαίως ξέρουμε ότι η Βασούλα ποτέ μέχρι στιγμής δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως υπουργός από τον Γιώργο Παπανδρέου. Απλά ο παπαγιάννης δεν ήξερε να μας πει την λεπτομέρεια του πιό υπουργείο θα έπερνε η Βασούλα. Η αναρτηση κλείνει με το κορυφαίο ... ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Εμμμ και το σημειώσαμε και σας θυμηθήκαμε βρε παιδιά. Be careful what you wish for ioannis!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ FIMOTRO! Φεύγει ο Σομπολος...παραιτείται από Πρόεδρος! Δεν τα μάθατε? Μόνος του θα αποχωρήσει κιόλας ενημερωνόμαστε .... Τηλεφώνησε και σε δημοσιογράφο και ανακοίνωσε την απόφαση του με εναν φανταστικό διαλογο όπου είπε την εξής ατάκα κατευθείαν από την φαντασία του Παπαγιάννη: "Με ξεφτίλισαν αποχωρώ δεν καθομαι αλλο" . Όπως συμπληρώνει το πάντα εγκυρότατο φιμωτρο "Αργά το κατάλαβε ότι πρέπει να φύγει" ....... γιαυτό λοιπόν επειδή αργά το κατάλαβε είπε να .... μείνει και άλλο. Ετσι όπως όλοι ξέρουμε ο Σόμπολος παραμένει μια χαρά πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και το φίμωτρο έγραψε άλλο ένα ψέμα και το πούλησε για αποκλειστική είδηση!


Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

Τελικά ο Βγενόπουλος ήταν απλά ο μεσάζων για να δημιουργηθεί μονοπώλιο στις ελληνικές αερογραμμές

 
*antiitroktiko* Εχουμε μάθει πλέον τι ρόλο βαράει ο Mr MIG. Τσιμουδιά δεν έχει βγάλει ο άτιμος για τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ Aegean και Olympic! Αλλά και να μιλήσει για το μονοπώλιο που πάει να δημιουργηθεί, πάλι θα κλαψουρίσει πάλι θα προσπαθήσει να πείσει για την αγνότητα των προθεσεων του...όπως συνήθως κάνει.  Κάποιοι είχαν πει ότι μπορεί ο συγκεκριμένος τσαρλατάνος να αποτελέσει αξιόπιστο παίκτη για το αύριο της πολιτικήξς σκηνής στην Ελλάδα...τελικα απ' ότι φαίνεται αυτός θα μπορούσε να πουλήσει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τη μάνα του για ένα καλό κέρδος!

Μετά βαϊων και κλάδων είχε γίνει η πριν χρόνια η ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής, την οποία εξαγόρασε ο γνωστός παπατζής και μέγας κερδοσκόπος κ. Βγενόπουλος. Φώναζε πριν ένα χρόνο ότι η Aegean προσπαθεί να δημιουργήσει μονοπώλειο! Και έχει το θράσος τώρα να της παραδίνει την εταιρεία στα μουλωχτά για να την κοπανίσει αλλη μια φορά, όπως και με ότι ασχολείται τα τελευταία χρόνια (δείτε απλά πόσες φορές μπήκε και βγήκε από τον Παναθηναϊκό προσπαθώντας να πείσει για την αγνότητα των προθέσεων του). Με τη συνηθη χρηματιστηριακή τακτική των κερδοσκόπων του intraday trading (αγοράζουμε και πουλάμε την ίδια μετοχή ακόμα και μέσα σε μια μέρα), η οποία το 1999 και το 2000 με τα παιχνίδια του χρηματιστηρίου τον ανέδειξαν σε "μέγα επιχειρηματία" αυτού του τόπου, με αυτή λοιπόν την τακτική κινήθηκε και στην περίπτωση της Ολυμπιακής.

Η σειρά των γεγονότων είχε ως εξής:
26 Ιανουαρίου 2011
03 Μαρτίου 2011
08 Μαρτίου 2011

Μετά την περσινή κατάργηση όλων των γραμμών από/πρός Γερμανία, διαβάσαμε πριν λίγες μέρες την είδηση κοψίματος των δρομολογίων της Ολυμπιακής και από/προς Λονδίνο, Παρίσι και Βιέννη και απευθείας σκεφτήκαμε ότι η κίνηση αυτή είναι πάρα πολύ υπερβολική για να είναι τυχαία. Σήμερα έρχεται λοιπόν η είδηση ότι τα slots της Ολυμπιακής από τα κομμένα δρομολόγια στους αντίστοιχους προορισμούς τα εξαγόρασε η Aegean. Έτσι λοιπόν καταλαβαίνει και ο κάθε άσχετος πως ξεδιπλώνεται ένα σχέδιο συγχώνευσης των δύο εταιριών, με τους Ελληνες να έχουν απομείνει το έλεος του μονοπωλείου της Aegean και μάλιστα τη στιγμή που οι αεροπορικές μετακινήσεις στην Ευρώπη κατά μέσο όρο πλησιάζουν σε κόστος αυτές του τραίνου και του λεοφωρείου (100 ευρώ μετ' επιστροφής για εξωτερικό και 60 ευρώ μετ' επιστροφής για το εσωτερικό).

Τελικά οι κουτοπόνηροι Ελληνες βρήκαν για άλλη μια φορά το άλλο μονοπάτι.