ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2011

Άλλωσαν και το Βερολίνο οι Πειρατές. Με 9% στην βουλή! Άνοδος του ποσοστου της Μέρκελ παρά της αντιξοότητες.

Το κόμμα των νέαρων Γερμανών έκανε πειρατεία σήμερα στην βουλή του Βερολίνου. Για πρωτη φορά θα συμμετέχει σε Βουλή Γερμανικού κρατιδίου και μάλιστα με ένα ποσοστό κόντα στο 9%, ποσοστό που θα ζήλευαν πάρα πολλά άλλα πολύ πιό εδραιωμένα κόμματα. 

Να, για παραδειγματος χάρην το FDP της κυβερνητικής συμμαχίας με τη Μερκελ. Επρεπε να πιασει τη βάση του 5% για να μπει στη Βουλή οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 3% και 4% και τελικά πήραν .... 1,9% !!!! Παρα τις λαϊκίστικες κορώνες της προεκλογικής περιόδου του νεοεκλεγέντα ηγέτη του Φίλιπ Ρέσλερ, για τα περι εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Η Μέρκελ που βάλλεται πανταχόθεν και είτε τη βρίζουν οι Ελληνες είτε οι Γερμανοί είτε οι Αμερικάνοι και οι Γάλλοι είτε ο .... Μπερλουσκόνι, τελικά αυξησε το ποσοστό της διαψεύδοντας τις δημοσκοπήσεις. Παράλληλα όμως φοβούνται μήπως αυτή η ήττα των Φιλλελευθέρων θα τους κάνει ακόμα πιο φοβικούς και ευρωσκεπτικιστές και θα χαλάσει τον κυβερνητικό συνασπισμό. 

Οι Γερμανοί παντως φαίνεται να καταλαβαίνουν ότι η προσπαθεια που κάνει η κυβερνηση τους για τη διασωση του ευρώ είναι προς εθνικό τους όφελος και καταψήφισαν την λαϊκιστικη στροφή του Φιλελεύθερου κόμματος, που έδειχνε να παίζει με το μέλλον του Ευρώ. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τους Βερολινέζους Γερμανούς γιατί αν το είχε καταλάβει και όλη η υπόλοιπη Γερμανία τα πράματα θα ήταν πιό εύκολα για τη Μέρκελ...και δεν είναι!