ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

Η Μπεκατώρου πάει για υποψήφια βουλευτής ξανά. Ο Καρατζαφέρης της έγραψε τραγουδι! [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Ένα θέμα Υψηλής Πολιτικής σας έχει για σήμερα το antiitroktiko. Επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου κάνει το ΛΑΟΣ με αυτό το στυλάτο άσμα ("Σκεφθείτε Ελληνικα"). Δώστε βάση στα λόγια σας παρακαλούμε πολύ. Θα λιώσετε. 

Η Μπεκατώρου πάει για υποψήφια βουλευτής ξανά! It's official. Αυτή τη φορά όμως έχουν γνώση οι φύλακες η προσπάθεια θα γίνει οργανωμένα και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το Μαράκι θα το καμαρώσουμε σύντομα στα έδρανα της Βουλής. Ο διορατικός αυτός πολιτικός  θα φτιάξει λοιπόν άλλο ένα πολιτικό δημιουργημα (κατασκεύασμα...υποκείμενο...πράμα...) για το οποίο όλοι θα είμαστε περηφανοι μια μέρα. Ας σκεφτούμε λοιπόν εθνικά, ας σκεφτούμε ελληνικά και πάνω απ' όλα  ... ας ψηφίσουμε Ελληνικά! .... το πιάσατε το νόημα έτσι?

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρία Μπεκατώρου έχει ήδη βάλει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2007, αλλά δυστυχώς έδωσε τη μάχη της στην μονοεδρική της Κεφαλληνιας όπου βέβαια δεν είχε καμία πιθανότητα εκλογής αλλά κατέβηκε για "σκούπισμα ψήφων" (419 ψήφοι τελικά). Την προηγούμενη φορά έγινε μια τσαπατσούλικη προσπάθεια χωρίς καν να λάμπει στη μέση του ουρανού το άστρο της Μαρίας ... αυτή τη φορά όμως τα πράγματα θα γίνουν οργανωμένα κατεβάινοντας στην Αθήνα για να σκουπίσει χιλιάδες ψήφους (όχι χαζά) και γιατί όχι -στο τσακιρ κέφ- να εκλεγεί κιόλας! ... Η συμμετοχή της στο Just the Two of Us "έπιασε τόπο" και την αποπεριθωριοποιησε (λέμε τώρα), πόσο μάλλον που έφτασε και στον τελικό! Εχοντας λοιπόν μια Φιναλίστ με χιλιάδες, εκατομμύρια κόσμο δίπλα της  ο δαιμόνιος πρόεδρος (πρωην διαφημιστής παλιάς καραβάνας) έχει πλέον στα χέρια του την πρώτη ύλη για να δημιουργήσει άλλο ένα πολιτικό είδωλο (όπως εκείνο του Μπουμπουκου, του Λιακόπουλου και δεν συμμαζεύεται). Δίνοντας της αυτό το όμορφο τραγούδι πολιτικής ποπ, θέλησε να συνεχίσει την αναμόρφωση του προφίλ της υποψήφιας πολιτικού, έτσι ώστε να αυτή να στοχεύσει σε ενα niche της αγοράς (ψήφων), εκπροσωπώντας την ενωτική, ευχάριστη, αισιόδοξη -χαζοχαρούμενη- και πανω απ'όλα πατριωτική νότα της πολιτικής σκηνής της χώρας. Και αν η Εφη Σαρρή δεν πέτυχε με το "Σταυρώστε με-Σταυρώστε με",  ο πρόεδρος δεν αποθαρρ΄θνεται από τέτοια ... οι εξαιρέσεις βρίσκονται εκεί για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα...ξέρει αυτός την αγορα πολύ καλα χρόνια τώρα. Ψηφίστε Ελληνικά λοιπόν και αφήστε τα χαζά!