ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2011

Τι ψάχνει ο γύφτος στα σαλόνια ... Ο Τράγκας έχει σπίτι στις Κάννες! [BINTEO]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Ουάου! Αυτή τη χειροβομβίδα δεν την βλέπαμε να έρχεται! Την απασφάλισε και την πέταξε χθες ο Μπαμπης Παπαδημητρίου, στο τελείωμα της αναλυσης του για την τραγική οικονομική κατάσταση του ALTER! *έγραψε το antiitroktiko*

Και μάλλον είναι έγκυρο μιας και αν δεν ισχυε δεν θα έμπαινε ο Παπαδημητρίου στη διαδικασία να το πετάξει δημοσίως. Πέρα από τη σιγουριά που έχουμε ότι κάποιος του το "ψιθύρισε"  για κάποιο "πολύ συγκεκριμένο σκοπό", εμείς θα σταθούμε στο γεγονός αυτό καθέ αυτό. Το αναφερε σε σχέση με τους παχυλούς μισθούς που πέρναν στο ΑΛΤΕΡ οι δημοσιογράφοι του σε πλήρη αναντιστοιχία με την αισχρή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια το κανάλι, και ιδίως τα τελευταία χρόνια οπότε και με το κλείσιμο της κάνουλας των κρατικών και κομματικών διαφημιστικών δαπανών έχει πληγεί ο "Αυριανισμός", ο τύπος δηλαδή που ζει και αναπνεέι άμεσα από τα κόμματα και ο οποίος παίζει χωρίς καμία πρόφαση βρώμικο παιχνίδι.

Ποιός θα το φανταζόταν ότι ο Ταμτάκος της ελληνικής δημοσιογραφίας (ειλικρινά sorry Ταμτακό!), αυτός ο Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού που η αντιμνημονιακές του ιαχές σχίζουν τον άνεμο των ερτζιανών και τρανταζουν τις τηλεοράσεις μας κάθε βραδάκι στις 8 και 10 ... ποιός λοιπόν θα τό λεγε ότι αυτό το τρελό μαχιμι , αυτό το παληκάρι της δημοσιογραφίας ετών 70 έχει κάνει τόσο γερό κομπόδεμα που να έχει σπίτι στις Κάννες, στη Γαλλία ντε! Τουλάχιστον ας το έπερνε λίγο παραδίπλα στη Νίκαια όπου πέφτει αισθητά το τετραγωνικό! Όχι τίποτα άλλο απλά για να μη σκανδαλίζει το κοινό του που τον λατρεύει και για να μην του χαλάσει το image του αντιμνημονιακού λεβέντη.