ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Αποκλειστικό: Η Χρυσή Αυγή καλοπιάνει τον Ψινάκη! Βρε βρε χαμόγελα!


Με χαμόγελο μικρού παιδιού που του δίνουν το ωραιότερο δώρο, έτεινε χέρα φιλίας προς τον συναδελφο του Ηλία Ψινακη, ο δημοτικός Συμβουλος της Χρυσης Αυγής. Ετσι ο Χρυσαυγίτης χαιρέτησε με τη μια έναν Φιλιππινέζο αλλοδαπο και έναν "άρρωστο" ομοφυλλόφιλο...δεν είναι ασχημες υποχωρήσεις για τη Χρυση Αυγή από την πρώτη κιόλας μέρα! Με ένα σμπάρο δύο τριγώνια για τον "πατριώτη", που προφανώς νιώθει πρωτόγνωρη ευφορία τώρα που θα αποτελεί μερος του εγχώριου πολιτικού star system. Οι δυναμεις του Ντιντηδισμού διαβρώνουν και τους τελευταίους "πατριώτες"...τσικ τσικ τσικ τσικ...τίποτα πια δεν θα μείνει όρθιο σε αυτή τη χώρα. Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια! 

Την ώρα που έξω από το δημαρχειακό μέγαρο φώναζαν και ωρύονταν οι μαγκες-πολλά βαρύ Χρυσαυγίτες μέσα στον χώρο της ορκωμοσίας γινόταν το έλα να δεις. Ο Αμυράς ήρθε με το ποδηλατο του, το κράνος και την πορτοκαλί ποδηλατική στολή του, η ημίτρελη Πορταλίου επέπληξε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο γιατί κατά αυτή δεν έπρεπε να βρίσκεται στην αίθουσα κατά την διαρκεια της ορκωμοσίας, ο Κακλαμάνης δεν μιλιώταν από την τσαντίλα, ενώ ο Ψινάκης με την πορτοκαλί ενσάρπα του μάγευε τα πλήθη σφίγγοντας τα δόντια του για να κρατηθεί και να μη δώσει grand show από την πρώτη κιόλας μέρα του στο Δημαρχείο.   

Παντως αυτός που επέδιωξε την συγκεκριμένη χειραψία και την χάρηκε και πιό πολύ, ήταν ο Μιχαλολιάκος. Ο περιθωριακός αυτός τύπος, γίορτασε χθες -με την ορκωμοσια του στο δημοτικό συμβούλιο- την έξοδο του από τα υπόγεια της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλιας Ψινάκης μαλλον ήταν στα πρόθυρα να αρχίσει το συνηθισμένο του κράξιμο ή να πιαστει μαλλί με μαλλί, αλλά είπε μιας και είναι η πρώτη του μέρα στην πολιτική, να κρατήσει ένα σοβαρό το δυνατό προφίλ (σοβαρό τι;).

Δείτε και άλλες φώτογραφίες από το χθεσινό μοναδικό στα χρονικά happening της ορκωμοσιας του νέου δημοτικου συμβουλίου.