ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Φεβρουαρίου 05, 2011

ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ - FILMBOY.GR - ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 03/02/2011

Από : Filmboy.gr - Δείτε και σχολιάστε τα καινουργια trailers ταινιών στην Ελλάδα και στο scene πιο γρήγορα απ' όλους!

Πατήστε εδώ για τη συνοπτική παρουσίαση των ταινιων της εβδομάδας ή διαβάστε παρακάτω ...
Μήνας Όσκαρ ξεκινάει και το Σινεμά φαίνεται η μόνη διέξοδος σε μια χώρα που φτάνει σε απίστευτα επίπεδα εξευτελισμού και ανοχής.
  

127 Ώρες (127 Hours), του Danny Boyle.
H ιστορία του ποδηλάτη/ορειβάτη Ralston (James Franco) που το 2003 παγιδεύτηκε στα βουνά της Utah για 5 μέρες με ένα μπουκαλάκι νερό, μια κάμερα και χωρίς κινητό και ο τύπος έκανε τρομερά πράγματα στον εαυτό του για να επιβιώσει τελικά με τις λιγότερες απώλειες.

Αν δε γνωρίζεις τη πραγματική ιστορία, ίσως δεις με μεγαλύτερη αγωνία τη περιπέτεια που θα μπορούσε εύκολα να είναι ντοκιμαντέρ αλλά τελικά είναι υποψήφιο για 6 Όσκαρ.Blue Valentine, του Derek Cianfrance.
Η ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού (Ryan Gosling και Michelle Williams) που προσπαθεί να αναθερμάνει τη φλόγα προτού αυτή εξασθενίσει τελείως.

Η ταινία πηγαίνει μπρος και πίσω χρονικά, φτιάχνοντας ένα πορτρέτο του τι άνθρωποι ήταν πριν γνωριστούν, πως γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν και πως τελικά έφτασαν στα προβλήματα του γάμου.

Υποψηφιότητα για Όσκαρ για τη Michelle Williams, εξίσου καλή ερμηνεία από τον Ryan Gosling που ίσως έπρεπε να έχει κι αυτός μια. 


Το Έτερον Ήμισυ, του Βαγγέλη Σειτανίδη.
Ένα ζευγάρι ψυχολόγων, ο Κρατερός Κατσούλης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη που συμβουλεύουν τα ζευγάρια για το πώς να κάνουν καλές σχέσεις και να έχουν μια αρμονική επικοινωνία με το έτερον ήμισυ, γνωρίζουν ένα ζευγάρι εντελώς διαφορετικό από όλα τα άλλα ένα ζευγάρι μανάβηδων που τους υποδύονται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και εκεί που νομίζουν ότι μπορούν να δώσουν λύση σε όλους και ότι το ταίρι σου το φτιάχνεις δεν το βρίσκεις ….οι «πετυχημένες» θεωρίες τους περί ιδανικής σχέσης ανατρέπονται.

Παίζονται ακόμη:
Cheri, του Στίβεν Φρίαρς.
Βρετανογαλλικό δράμα με τη Μισελ Φάιφερ ως πόρνη περασμένου αιώνα που εκπαιδεύει ερωτικά έναν νεαρό.

Η Υπογραφή, του Στέλιου Χαραλαμποπουλου.
Ελληνικό δράμα όπου μια ιστορικός τέχνης μαζεύει στοιχεία για το θάνατο μιας ζωγράφου.

Καλό Σινεμά.