ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Μαΐου 18, 2010

"Πραγματική" Νεοϋορκέζα η βλάχα υφυπουργός μας κα Τζάκρη - 10.000 ευρώ για ρούχα στον γάμο του βουλευτή Αηδόνη



Η υφυπουργός κα Τζάκρη μετά την υπουργοποίηση της, μάλλον ζει το αμερικάνικο όνειρο και θα είναι κρίμα να την ξυπνήσουμε λόγω μιας απλής οικονομικής κρισούλας...είχες και στα Γιαννιτσά μωρή JMendel?

Εμείς να προσθέσουμε στο ρεπορτάζ της "Αποκαλύψεις" πως η συγκεκριμένη κυρία, έχει πάθει παροξυσμό με την αισθητική της εμφάνιση, λόγω δυσμορφιών
του λαιμού και του προσώπου της, που κρύβει πολύ καλά. Έτσι φεύγουν τεράστια ποσά σε μπογιατισμα, μαλλί-φριζούρα, ρούχα-παπούτσια, κάθε μέρα, αλλά μεριμνεί και για τους καλύτερους φωτογράφους, για life style πόζες και photoshop. Κάθε μέρα, με την είσοδο της στο γραφείο της, βάζει να της τραβάνε φωτογραφίες οι συνεργάτες της αλλά και επαγγελματίες, ιδίως όταν βάζει τα δυνατά της για να γίνει "κουκλάρα".

Η νέα εφημερίδα του Κοτρώτσου ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, μας αποκαλύπτει ότι η επονομαζόμενη από το troktiko, "sex and the city" υπουργός (πολύ γλύψιμο γενικώς...κάτι θα ξέρουν τα παιδιά), πήγε στον γάμο του Αηδόνη σαν πραγματική Νεοϋορκέζα. Απόρω πως την χωράει η πόλη της Θεσσαλονίκης, πρέπει να ασφυκτιά εκεί πάνω. Ο οίκος  J. Mendel "χάρισε" στην ελληνίδα πολιτικό ένα φόρεμα, μόνο με 6.000 ευρώ. Άλλωστε, η κυρία Υπουργός χρειάζεται τέτοια φορέματα και αξεσουάρ (4.000 ευρώ ακόμα), ώστε να αποπνέει σεβασμό και κύρος, προς τον κύκλο της αλλά και προς τους πολίτες τους οποίους διοικεί (και καλά...λέμε τώρα).

Τι γράφουν οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ?

"Υπάρχει μια λεπτή γραμμή που χωρίζει τη λογική από την παράνοια. Κάποιοι την έχουν σβήσει αυτή τη γραμμή. Σ` αυτούς, καθώς φαίνεται, περιλαμβάνεται και η υφυπουργός του ΠαΣοΚ κυρία Θεοδώρα Τζάκρη. Η εντυπωσιακή υφυπουργός Εσωτερικών εμφανίστηκε στον γάμο του βουλευτή του ΠαΣοΚ Χ. Αηδόνη με μια άκρως λαμπερή τουαλέτα, δημιουργία του διεθνούς οίκου υψηλής ραπτικής J.Mendel, η οποία δεν βγαίνει σε μαζική παραγωγή για να διανεμηθεί στις ανά τον κόσμο μπουτίκ , αλλά κυκλοφορεί σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό (24 κομμάτια) και κοστίζει …. 6.000 δολάρια. Συνολικά η εμφάνιση της «σταρ» υφυπουργού του ΠαΣοΚ (…της χρεοκοπίας), ξεπερνούσε συνολικά τα …10.000 Ευρώ ( τσάντα Valentino αξίας 2.000 ευρώ κλπ). Σε μια περίοδο λιτότητας και οικονομικής κρίσης, όπου οι συντάξεις των 700 ευρώ θεωρούνται… ρετιρέ και η κυβέρνηση τις περικόπτει στα 500 ευρώ, τέτοια προκλητική εμφάνιση θεωρείται προσβολή στη νοημοσύνη των πολιτών"