ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2010

Το παραδοξο του blog μας

Μας στελνουν πολλοί mails και μας ρωτάνε -καποιες φορες ευγενικά, αλλες λιγότερο- για ποιό λόγο λεγόμαστε antiitroktiko και γιατί μετά από την αναστολή λειτουργίας του troktiko, συνεχιζουμε ακόμα να λεγόμαστε έτσι. Καποιοι μαλιστα λενε ότι είμαστε υποκριτές που υποστηρίζουμε το τρωκτικό και ότι το εκμεταλευόμαστε. Πρέπει λοιπόν να πουμε δύο λόγια για μας και για αυτό το μπλόγκ.

Οσον μας αφορα, να σας ενημερωσουμε ότι λειτουργουμε απο 6 Μαϊου και ηδη φτασαμε στα 900 πρωτα ελληνικα sites αλλα και στο Top 50 των ελληνικων Blogs .... καμια σχεση λοιπόν με τα τροκτικα που κατεκλυσαν τις τελευταιες μολις μερες το blogger. Επισης καμια σχεση ουτε με το layout του τρωκτικου, ουτε με το στυλ , ουτε με το μεγεθος των κειμενων, ουτε και με την διαδραστικότητα με όσους μας στελνουν σχολια ή emails…

Ειχαμε καποιες συνειδητες διαφορες από το Troktiko, αλλα και αλλα μπλογκς ... και όχι μόνο εμεις φανταζόμαστε. Έτσι ειπαμε να φτιάξουμε αυτό το blogάκι. Θελουμε ο μπλογκερ να γραφει κειμενα δικα του και όχι 2 γραμμες ειδηση, επί 15 φορές το πεντάλεπτο. Επισης γουσταρουμε ανοιχτα τα σχολια, ότι και να λεγεται (εκτος απο ασχετα σχολια) ... και το καφρικο το σχόλιο έχει τη γοητεια και τη χρησιμοτητα του . Ακόμα και όταν αναδημοσιευουμε κάτι που μας εκφράζει ή μας νευριάζει ή μας προσελκύει το ενδιαφερον, συνήθως θέλουμε να το σχολιάσουμε, να πουμε τη γνωμη μας και όχι να το ποστάρουμε έτσι σκέτο. Μας αρεσει να κανουμε δικές μας γελοιογραφιες και μας αρέσει να προωθούμε και άλλα Blogs, όχι μόνο προστάροντας το url τους, αλλα προσπαθώντας να δουμε τι πραγματικά λένε. Έχουμε τις απόψεις μας και στα πολιτικά και σε όλα και δεν θα το παίξουμε ότι είμαστε συνεχεια των ισορροπιων, χωρις αυτό να σημαινει ότι τα βλεπουμε ασπρο-μαυρό. Όλα υπάρχουν μεσα στη γαμημενη ζωη μας, το λέει και το σλόγκαν.

Ο καιρός όμως περνάει και τα δεδομένα αλλαζουν, κάποιες φορές πολύ ξαφνικά και απρόσμενα ... Έτσι βρισκομαστε αυτη τη στιγμη στη δυσκολη θεση, να εχει συμβει αυτο το τραγικο γεγονος της δολοφονιας του Σωκρατη, και εμεις να θελουμε πλεον να υπερασπιστουμε το τρωκτικο, όχι γιατί υποστηρίζουμε τη φιλοσοφία του, αλλά γιατι αλλο να μην γουσταρεις κατι, και αλλο να το “σκοτωνεις”. Και εμεις μπορουμε να παραδεχτουμε και τα καλά και σωστά του troktiko, γιατί είχε και τέτοια ... και ας μην τα αποδέχεται η αγνη "διανόηση της μπλογκοσφαιρας" ... γιατί υπαρχει και τέτοια αν δεν το ξέρετε! Θα κανουμε κανενα post σε καποια φάση και για αυτο.

Ασχολουμαστε με το συγκεκριμένο θεμα (δολοφονια Γκιόλια) με παρα πολλά ποστ μας όχι για να παρουμε clicks (χεστηκαμε! ήδη φτασαμε αρκετα ψηλα, πολυ ψηλότερα απ'οσο υπολογιζαμε). Ο λόγος που ασχολούμαστε είναι γιατί νιώθουμε ότι αυτό το γεγονός μας αφορά και επισης γιατι όλοι οι αλλοι φαινεται να το χουν ξεχασει! Ιδιως τα παραδοσιακα μεσα, αλλα ακομα και μεγαλη μεριδα της μπλογκοσφαιρας. Επικρατησε στους περισσότερους ο εγωισμος και τα αρνητικα συναισθηματα προς το τρωκτικο και το πρόσωπο του Γκιόλια και ξεχασαν ολοι το πραγματικο θεμα που ειναι η ελευθερια του λόγου εναντι του φόβου που σπερνει η τρομοκρατια, με τον τσαμπουκα του τρόμου.

Ευχόμαστε να βρισκετε ανα τακτα διαστηματα στο ιστολογιο μας κάποια ενδιαφεροντα θέματα και αναλύσεις και η γνωμη σας είναι παντα επιθυμητη, γιατι είναι σαν το σπιρτο που αναβει τη φωτια του debate. Ετσι το blogging γινεται ωραιότερο, παρα να βλεπεις μερικες χιλιάδες απρόσωπα clicks και visits. Ευχαριστουμε και όποιον αναδημοσιεύει post μας, μας εχετε βοηθησει παρα πολυ συν-bloggers!

Να σαστε όλοι καλά guys!