ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 04, 2011

Συζήτηση σήμερα στη Βουλή για τα μαύρα εκατομμύρια του Θέμου ... απαντά επιτέλους ο Παπακωνσταντίνου!

*έγραψε το antiitroktiko* Για να δούμε τι θα ακούσουμε...θα καλύψει η κυβέρνηση τον Θέμο Αναστασιάδη ή θα ενημερώσει ότι η υπόθεση ακόμα διερευνάτε... Απ' ότι έχει γίνει γνωστό, μέσες ακρες, ο μεγαλοεκδότης αρνήθηκε βάση κάποιου νόμου να δώσει οποιοδήποτε επιπλέον πληροφορία στη δικαιοσύνη όσον αφορά την πηγή των χρηματων με τα οποία πιάστηκε στα πράσα, αλλά και εν συνεχεία βρέθηκαν στους λογαριασμούς του σε Ελβετικες τράπεζες.

Μετά από στενό pressing, επιτέλους ο υπουργός Οικονομικών θα απαντήσει, σήμερα Παρασκευή, στην ερώτηση τη Ντόρας Μπακογιάννης που αφορούσε στο ποιά κατάληξη είχε ή σε πιό στάδιο βρίσκεται η υπόθεση της επ' αυτοφώρω συλληψης του Θέμου Αναστασιάδη από τις Γαλλοελβετικές αρχές, στα σύνορα των δύο χωρών, όπου τα πηγαινοέφερνε βόλτα σε βαλίτσες και επιταγές.  

Προηγήθηκε ερώτηση και στην συνέχεια επίκαιρη ερώτηση αλλά και δηλώσεις σε ΜΜΕ της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία φαίνεται διατεθειμένη να κυνηγήσει όλες τις υποθεσεις τις οποίες βγάζει στη επιφάνεια, όπως πχ και αυτή για τις μίζες στην Υγεία (την προηγουμενη βδομαδα έστειλε επιστολές στους αρχηγούς των κομμάτων ζητώντας τους εξεταστική). Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας θεωρεί ότι τρώει λάσπη αδίκως για διάφορα θέματα χρόνια τώρα, ενώ αυτοί οι οποίοι πραγματικά έχουν εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία για τις απάτες τους, ζουν και βασιλεύουν! Είναι δε αυτοί που της ρίχνουν και τη λάσπη, ανακυκλώνοντας και ανακατεύοντας ανυπόστατες φήμες και ιστορίες, με τοστιέρες και καφετιέρες της Siemens, την ίδια στιγμή που εις βάρος τους εκρεμούν υποθέσεις εκατομμυρίων ευρώ με ατράνταχτες αποδείξεις. 

Η Μπακογιάννη έχει αποφασίσει να μην ακολουθεί την τακτική που ακολουθούσαν οι περισσότεροι πολιτικοί μεχρι τώρα, δηλαδή να φέρνουν στην επιφάνεια μια υποθεση αλλα μετά να τη ξεχνάνε πιστεύοντας πως έκαναν το χρέος τους ή απλά αρκούμενοι στη δημοσιότητα που τους προσέφερε αυτό το θέμα, όσον αφορά το επικοινωνιακό δηλαδή κομμάτι του θέματος. Ακόμα και η ίδια δηλώνει ότι μέχρι πριν λίγο καιρό φοβόταν να πει κάποια πράγματα για ορισμένους, γιατί ήταν δυσκολο μετά να βλέπει να ξεδιπλώνονται εναντίον της εκστρατείες λάσπης. Με ότι υπόθεση ασχολείται εφεξής έχει σκοπό να την φέρνει στα άκρα μέχρι να υπάρχει μια κάποια κατάληξη που να ξεκαθαρίζει κάπως το κάθε ζήτημα. Θεωρεί πως ως τώρα έχει κατασυκοφαντηθεί τόσο πολύ, που ακόμα και να ερεθίσει διάφορα συμφέροντα με τη συμπεριφορά της αυτή, πόσο πλέον λάσπη μπορούν να ρίξουν; 

Εμείς λέμε να το συνεχίσει, απλά να είναι έτοιμη για όλα!  Στο κάτω κάτω όμως αν καποιος έχει στοιχεία πραγματικά για να κατηγορήσει κάποιον -είτε είναι αυτή η Μπακογιάννη, είτε είναι ο Παπανδρέου, είτε ο Σαμαράς, είτε ο Θέμος, είτε ο Φούφουτος- ας το κάνει ξεκάθαρα. Τα προβληματα αρχίζουν όταν "κάνεις παιχνίδι" με φήμες, φτιαχτές ιστορίες και φαντάσματα και μάλιστα επί σειρά ετών.