ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Ιανουαρίου 22, 2011

Το antIItroktiko ξανανοιξε...αφού πήγε πρώτα στην κόλαση!

Οποιοι έχουν ενοχληθεί από αυτά που πιστεύουμε και γράφουμε (είτε για αυτούς, είτε για τους προισταμένους τους) και έκαναν τα σχετικά report για δήθεν spamming του antiitroktiko στη Google, τους λέμε πολύ ευγενικά και διακριτικά ό,τι λέει το αρνάκι της photo! Δεν θα πούμε το κλασικό ότι ξέρουμε ποιοί έκαναν αυτή τη μλκ, αλλά θα πούμε ότι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί μαλάκες που τις προηγούμενες μέρες μας έδειξαν την ενόχληση τους από αυτά που γράψαμε.

1,5 μέρα τώρα το αντιιτρωκτικό πηγε στην κόλαση αλλά ... επανήλθε! Ήταν μπλοκαρισμένο από τo Blogger, ύστερα από reports που έκαναν διάφοροι ηλίθιοι (θα μας επιτρέψετε να το πουμε μιας και η τσαντίλα μας πιέζει να πούμε πολύ χειρότερα). Όταν διαφωνείτε με μια άποψη αγαπητοί μας κάφροι, παλέψτε την με επιχειρήματα ή στη χειρότερη αγνοήστε την. Το να φερεστε τόσο ύπουλα κανονικά θα έπρεπε να σας κανει να ντρέπεστε, αλλά τώρα τι ψάχνετε θα μας πείτε ... μερικοί άνθρωποι έχουν γεννηθεί "κουφάρια παραγεμισμένα με κακία"... 

Τελικά μέσα σε αυτή τη δυσλειτουργική αφηρημένη διαδικασία που έχει η Google για επανεξέταση παρομοίων υποθέσεων, βρέθηκε η άκρη και επιστρέψαμε on air! Ευχαριστούμε το eglimatikotita και τον kontiloforo για τις πληροφορίες καθώς και όσους στειλανε έστω και ένα απλό email να ρωτήσουν τι παίζει. Σημαίνει πολλά για μας! Ελπίζουμε κανένας μπλογκερ να μην χάσει το μπλογκ του από τέτοιες ύπουλες πρακτικές. Πάνω απ' όλα χρειάζεται ψυχραιμία σε τέτοιες καταστάσεις να το θυμάστε.