ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Ιουνίου 13, 2011

Σαμπανιες άνοιξε o Παπαγιαννης στο fimotro για την πρωτοπορια της ΝΔ...

Εάν υπάρχει κάποιος Ελληνας που θα τρελάθει από τη χάρά του με νίκη 45% της ΝΔ, αυτός είναι ο Παπαγιαννης!

Χεστηκε και χθες το fimotro από τη χαρά του. Τέτοια χαρά σας λεω για τη νίκη του δικομματισμού και τη συνεχιση της τραμπαλας στην πολιτική ζωή της χώρας. Η προχθεσινή μέρα του επιφύλασσε μια πολύ μεγάλη ευχάριστη εκπληξη. Η ΝέαΝΔ πέρασε μπροστά στις δημοσκοπήσεις! Ξαγρυπνος εμεινε ο Γιαννης μέχρι να βγαλει στη δημοσιοτητα τα στοιχεία της δημοσκόπησης ο ΣΚΑΙ.

Η μεγάλη ευκαιρία του Παπαγιάννη να τα πάρει χοντρά από μια ενδεχόμενη κυβερνηση ΝΔ, φαίνεται πλεον να έχει βασιμες ελπίδες να πραγματωθεί!...στο μυαλό του. Εμ τι τζάμπα νομίζατε τα ψέματα, οι φήμες, η στηριξη και το παραγοντιλικί? 

Είναι παλιά καραβάνα και εκπαιδευμένο κομματοσκυλο ο Παπατζων! Οποιοι από σας έχετε μνημη θα θυμαστε εκεινα τα ΦΕΚ που ειχε βγαλει ο Σωκρατης Γκιολιας που αποδεικνυαν ότι ο Γιαννης Παπαγιαννης τα έπερνε χοντρα κατά χιλιαδες ευρώ από διαφορα υπουργεία, λόγω μάλιστα και του πατέρα του που ήταν πολιτικός της ΝέαςΔημοκρατίας. Θα ψαξουμε να τα βρουμε να κανουμε ένα ποστ, γιατί αξίζει να τα θυμίζουμε αυτά, να μην ξεχνάμε ποιος είναι ποιός ...