ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Ιουλίου 09, 2011

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί 34%! Ολα τα μικρότερα κόμματα μπαίνουν στη βουλή

Για κάθε δύο Πασοκτζήδες ή Νεοδημοκράτες βρίσκει πλέον κάποιος και έναν ΚΚΕ!!! Πανηγυρίζουν στη Νέα Δημοκρατία και για τη νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα. Τα υπογραμισμένα ποσοστά είναι η αναγωγή σε τελικό αποτέλεσμα με υπολογισμό από την αδιευκρίνιστη ψήφο...antii speaking

Είχαμε πει παλιότερα ότι η μόνη ελπίδα να περάσει μπροστά η ΝέαΝΔ είναι να πέφτει συνέχεια το ΠΑΣΟΚ. 'Οπερ και εγένετο! Ηταν αναμενόμενο άλλωστε μιας και όποιος βγάζει το φίδι από την τρύπα είναι λογικό να βυθίζεται. Το μη αναμενόμενο είναι να λες όμορφα λόγια και να βυθίζεσαι επίσης και να πανηγυρίζεις για πρωτιές κοντά στα επίπεδα του 15% και ενώ χάνεται η χώρα σου.

Σε ξεφτυλιστικά ιστορικά χαμηλά ο δικομματισμός, σε αποσυνθεση αφού πλεον δεν μπορεί με ρουσφετάκια και βολαματάκια να ικανοποιήσει την πεινασμένη πελατεία του. Το ΠΑΣΟΚ τρώει όλο το φτύσιμο καλούμενο να πάρει ασύλληπτα μέτρα ώστε να βάλει τα δύο πόδια της Ελλάδας σε ένα παπούτσι ενώ ταυτόχρονα πελαγοδρομεί και δεν μπορεί να εφαρμόσει πολιτικές ενώ ο Σαμαράς επιλέγει εις βάρος της Ελλάδας να ποντάρει στο επιτυχημένο πολιτικό του μέλλον, αλλά ενώ διαλέγει τον εύκολο δρόμο με τα ωραία λόγια, έχει μόνο το 17% του εκλογικού σώματος μαζί του...δηλαδή τον σκληρό πυρήνα του στρατού των ΝεοΔημοκρατών.