ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2011

Φέρτε πίσω τον Ελληνo-Δανέζο Βασιλιά μας ΤΩΡΑ!

Μετά από έναν τέτοιον γάμο, οι Ελληνες καταλαβαν που κρυβεται η λύση για την κρίση χρέους. Mε ένα στόμα μια φωνή: Φέρτε πίσω τον Κωνσταντίνο Glucksburgh! Μήπως αυτό είναι που ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανακοινώσει ο Χάρρυ Πότερ...εεε...Σαμαράς στον "Ζαππειο 2-καλοκαιρινή κολεξιόν"?

-Τρελάθηκαν παγκοσμίως οι κουτσομπόλες γυναίκες από το περιμενε-περίμενε, μέχρι να πέσει το φιλί των δύο νεονυμφων, πάνω στο μπαλκόνι του Μπάκινγχαμ. Ούτε σεξ να τις έκαναν 3 ώρες συνεχόμενες δεν θα είχαν πάθει τέτοια έξαψη. 'Οταν δε, ο Will φίλησε την Cate πολύ απλά, στα πεταχτά και όχι με γλώσσα και σάλια όπως ίσως περίμεναν, τότε έπεσε μεγάλη απογοήτευση στην εξέδρα. "Δεν είναι δυνατό να είναι αυτό το φιλί" είπαν όλες τους. Τελικά αυτό ήταν! Τέτοιες μαλακίες να κάνεις Will και θα δεις για πότε θα πέσεις σε δυσμένεια στη δημοφιλία όπως ο Κουασιμόδος ο πατέρας σου με την Καμήλα του.
-Επίσης είναι σίγουρο ότι από αυριο οι θρησκευτικοί γάμοι θα πάρουν λίγο τα πανω τους, μιας και τελευταία είχαν καταξεφτυλιστεί από τους πολιτικούς γαμους. αν και με τέτοια λόρδα που πέφτει και θα μας κόψει και στο κοντινό μέλλον εδώ στην Ελλάδα μάλλον μας βλέπω να κόβουμε γενικά τους γάμους. Μειώνονται και τα επιδόματα βλέπεις...

-Παντως δεν μπορούμε να πουμε η Κέητ είναι και πολύ μου...  όμορφη δουκισσα, άστραφταν τα ασπρα δόντια της πίσω από το πέπλο της σαν δόντια αλόγου.Παίζει πολύ καλά τον ρόλο της ως elegant και κλασάτη σεμνοπαρθενοπιπιτσα μελλοντική βασίλισσα. Αυτό θέλουν οι Αγγλοι αυτό τους δίνει.


-Πάντως σύμφωνα με το προγαμιαίο βασιλικό συμβόλαιο, όπως ψιθυρίζεται σε περίπτωση χωρισμού και διαζυγίου, η Κέητ θα φύγει νύχτα από το παλάτι, μόναχα με το βρακί της και τα παπούτσια στο χέρι. Κανένα επιδομα και ούτε καν δικαιωμα να διεκδικήσει τα παιδιά της -αυτά που θα κάνουν. Τότε θα είναι μαλλον που θα χάσει και αυτό το classy χαμογελο της.

-Ο πρίγκηπας Χάρρυ ο αδερφός του Ουίλλιαμ φάνηκε να ψιλογράφει το πρωτοκολο στα τέτοια του μιας και σουλάτσαρε δεξια αριστερά ασταθής στο περπάτημα και χασκογελώντας συνεχεια. Αφού σου λέει δεν θα γίνω βασιλιάς ποτέ, τι με μέλλει εμένα από πίτα που δεν θα φάω (πριγκηπικά κονδύλια του Αγγλικού λαού τρώει παραταύτα). Μα καμία σοβαρότητα αυτό το παιδί ... 

-Από την οικογένεια της νύφης καλεσμένοι ήταν ο χασάπης της γειτονιάς και ο ταχυδρόμος ... και όμως είναι αλήθεια! Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο σκουπιδιάρης προσεκλήθει αλλα δεν είχε όρεξη να παει και τους έκλασε. Δύσκολα χρόνια για βασιλείς αφού δέχονται τη σάρα και τη μάρα πλεον στους γάμους τους.

-Κάπου εκεί είδαμε και έναν ορθόδοξο παπά! Κανένας Αρχιεπίσκοπος Μεγάλης Βρετανίας και νησων Φερόες θα ήταν!

-Η γιαγιούλα -που είσαι Μαλβινάρα!- ήταν σήμερα ντυμένη στα κίτρινα, σαν καναρίνα. Δίπλα της είχε τον ανδρα της τζόβενο μόλις 87 χρόνων και "ελληνικής καταγωγής"  Πρίγκιπα Φίλλιπο.