ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

Καρατζαφέρης ... περνάει την τάξη η Ντόρα

Kαρατζαφέρης: "Παιδί είναι ακόμα ο Καραμανλής, κάτω από τα εξήντα", "ποιός σας είπε ότι ο Σαμαράς δεν μαθαίνει. Μαθαίνει και γι'αυτό και σταμάτησε να επιτίθεται στο ΛΑΟΣ", "Η Μπακογιάννη μπορεί να εξασφαλίσει μια πολύ καλή θέση στην Ευρώπη"

Τελικά δε θα μείνει στην ίδια τάξη η Ντόρα Μπακογιάννη. Το είπε μόλις ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη συνεντευξη του στον Real. Ευδιάθετος ξύπνησε ο Πρόεδρος σήμερα και από το πρωί ένα αίσθημα γεναιοδωρίας χτυπούσε επίμονα τα σωθικά του προσπαθώντας να βρει διέξοδο. Έτσι λοιπόν όταν τον ρώτησαν αν η κυρία Ντόρα αξίζει να μπει στη βουλή με τη Δημοκρατική Συμμαχία και αν ο ίδιος το θέλει, το συναίσθημα του ξεχύθηκε στην ατμόσφαιρα λυτρωτικά: "Θέλω να είμαι ειλικρινής αν βάλουμε την κυρία Μπακογιάννη σε μια λίστα αξιολόγησης των 300 της βουλής, η κυρία Μπακογιάννη είναι πάνω από τους μισούς, δεν είναι κάτω από τους μισούς...". 

Δηλαδή πρόεδρε είναι ακριβώς πάνω από τους μισούς, σαν να λέμε 11 με 12 ή πιό πάνω? Πες τε της για να ξέρει που βαδίζει η γυναίκα ... Αν είναι εκεί γυρω στο 11, να καλέσετε τον γονέα της να του τα πείτε και προσωπικά ένα χεράκι.