ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

Ο Χατζηνικολαου έδιωξε τον Παπαγιάννη από τον RealFm

Τις παπατζήδικες ειδήσεις που κάνουν σουξέ πολλοί αγάπησαν, τον Παπατζών κανείς! Νέα προσωρινή στέγη του "τσιγγάνου" δημοσιογράφου το Ραδιο 9 του διαπλεκόμενου και υπόδικου Κοντομηνά. Εκεί που έφτυνε γλύφει για άλλη μια φορά ο Γιάννης Παπαγιάννης. Οσο και να προσπαθεί ο Παπατζων με τους παπαδες, να κάνει επιτυχία εξαργυρώσιμη, δεν του βγαίνει. Κάτι ψίχουλα διαφήμισης από ΝΔ μεριά, κατι δουλειές προσωρινές και η μόνη σταθερη δουλειά του στο περιθωριακό EXTRA 3 είναι ότι καλύτερο μπορεί να πετύχει με τις φήμες και τις κακοήθειες που έχει κάνει επάγγελμα.

Σήμερα θα γράψουμε μια είδηση ala fimotro. Άρρωστη περίπτωση ανδρός. Δεν έκανε καλοκαιρινές διακοπές ο Παπαγιάννης φέτος. Δεν πέρασε ώρα να κλεισει μάτι ή να μην ανεβάσει post στο fimotro -το χάρτινο δημιουργημα του που είναι το μόνο πράμα που του προσφέρει χαρά στη ζωή. Άλλωστε ως γνωστόν είναι καλύτερο και πιό cool να γράφεις στην παραλία ένα ποστ υπερ του Μιχαλέκη και της ΝΔ, παρά να απολαμβάνεις μια ωραία μπύρα, μισό παγωμένο καρπούζι ή να δίνεις σημασία στο παιδί και τη γυναικα σου. Βέβαια δεν μπορούσε να κάνει και αλλιως μιας και τα επαγγελματικά του προβλήματα δεν τον άφηναν ήσυχο να χαλαρώσει. Ηξερε ότι ο Χατζηνικολάου τον πέταξε κλωτσηδόν μετά την υπόθεση με το fimotro, κρίνοντας ότι τώρα που αποκαλύφθηκε ότι τα ψευτικα ρεπορτάζ και οι εκβιασμοί στο fimotro ήταν δια χειρός Παπατζων, έπερνε ρίσκο να τον κρατάει στον RealFm. Όσο οπορτουνιστής και να είναι ο Χατζηνικολάου, είναι αρκετά έξυπνος για να διαφυλλάξει το δημοσιογραφικό του κύρος από τη χρόνια έκθεση σε περιθωριακά δημοσιογραφισκίζοντα στοιχεία. Τον μάζεψε λοιπόν ο υπόδικος επιχειρηματίας (Κοντομηνάς) στο ράδιο 9 ... να δουμε για πόσους μήνες θα κάτσει και εκεί τώρα. 

Στην υπογραφή του συμβολαίου του που έγινε σήμερα στα γραφεία του Alpha ήταν παρών και ο Μάνος Κακλαμάνος, στενός φίλος του δολοφονημένου Σωκράτη Γκόλια και συνεργάτης του αειμνηστου troktiko. Επειδή το troktiko μυθευματα δεν έγραφε, ούτε ψευτικες ειδήσεις, θα θέλαμε να ξέραμε πως ακριβώς νιώθει ο Κακλαμάνος που σαν διευθυντής ειδήσεων του Ράδιο 9, θα έχει υφιστάμενο του έναν δημοσιογράφο που έχει κάνει σουξέ με τις ειδήσεις παραμύθια. Θα ρισκάρουμε να προβλέψουμε μη μακροημέρευση ή του ενός ή του άλλου ... αλλά συνήθως ο Παπαγιάννης απολύεται απ'όλες τις δουλειές του, όποτε, μια προαίσθηση της έχουμε για το ποιός θα είναι.