ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Αυγούστου 23, 2011

Ο Χατζηνικολαου έδιωξε τον Παπαγιάννη από τον RealFm

Τις παπατζήδικες ειδήσεις που κάνουν σουξέ πολλοί αγάπησαν, τον Παπατζών κανείς! Νέα προσωρινή στέγη του "τσιγγάνου" δημοσιογράφου το Ραδιο 9 του διαπλεκόμενου και υπόδικου Κοντομηνά. Εκεί που έφτυνε γλύφει για άλλη μια φορά ο Γιάννης Παπαγιάννης. Οσο και να προσπαθεί ο Παπατζων με τους παπαδες, να κάνει επιτυχία εξαργυρώσιμη, δεν του βγαίνει. Κάτι ψίχουλα διαφήμισης από ΝΔ μεριά, κατι δουλειές προσωρινές και η μόνη σταθερη δουλειά του στο περιθωριακό EXTRA 3 είναι ότι καλύτερο μπορεί να πετύχει με τις φήμες και τις κακοήθειες που έχει κάνει επάγγελμα.

Σήμερα θα γράψουμε μια είδηση ala fimotro. Άρρωστη περίπτωση ανδρός. Δεν έκανε καλοκαιρινές διακοπές ο Παπαγιάννης φέτος. Δεν πέρασε ώρα να κλεισει μάτι ή να μην ανεβάσει post στο fimotro -το χάρτινο δημιουργημα του που είναι το μόνο πράμα που του προσφέρει χαρά στη ζωή. Άλλωστε ως γνωστόν είναι καλύτερο και πιό cool να γράφεις στην παραλία ένα ποστ υπερ του Μιχαλέκη και της ΝΔ, παρά να απολαμβάνεις μια ωραία μπύρα, μισό παγωμένο καρπούζι ή να δίνεις σημασία στο παιδί και τη γυναικα σου. Βέβαια δεν μπορούσε να κάνει και αλλιως μιας και τα επαγγελματικά του προβλήματα δεν τον άφηναν ήσυχο να χαλαρώσει. Ηξερε ότι ο Χατζηνικολάου τον πέταξε κλωτσηδόν μετά την υπόθεση με το fimotro, κρίνοντας ότι τώρα που αποκαλύφθηκε ότι τα ψευτικα ρεπορτάζ και οι εκβιασμοί στο fimotro ήταν δια χειρός Παπατζων, έπερνε ρίσκο να τον κρατάει στον RealFm. Όσο οπορτουνιστής και να είναι ο Χατζηνικολάου, είναι αρκετά έξυπνος για να διαφυλλάξει το δημοσιογραφικό του κύρος από τη χρόνια έκθεση σε περιθωριακά δημοσιογραφισκίζοντα στοιχεία. Τον μάζεψε λοιπόν ο υπόδικος επιχειρηματίας (Κοντομηνάς) στο ράδιο 9 ... να δουμε για πόσους μήνες θα κάτσει και εκεί τώρα. 

Στην υπογραφή του συμβολαίου του που έγινε σήμερα στα γραφεία του Alpha ήταν παρών και ο Μάνος Κακλαμάνος, στενός φίλος του δολοφονημένου Σωκράτη Γκόλια και συνεργάτης του αειμνηστου troktiko. Επειδή το troktiko μυθευματα δεν έγραφε, ούτε ψευτικες ειδήσεις, θα θέλαμε να ξέραμε πως ακριβώς νιώθει ο Κακλαμάνος που σαν διευθυντής ειδήσεων του Ράδιο 9, θα έχει υφιστάμενο του έναν δημοσιογράφο που έχει κάνει σουξέ με τις ειδήσεις παραμύθια. Θα ρισκάρουμε να προβλέψουμε μη μακροημέρευση ή του ενός ή του άλλου ... αλλά συνήθως ο Παπαγιάννης απολύεται απ'όλες τις δουλειές του, όποτε, μια προαίσθηση της έχουμε για το ποιός θα είναι.

Παρασκευή, Αυγούστου 19, 2011

Αρχισαν τα όργανα...θύελλα αντιδράσεων στην Ολλανδία για την ειδική συμφωνία Ελλάδας-Φινλανδίας


Ανοιξαν οι ασκοί του αιόλου Μπένυ my friend ... Από χθες το πρωί όλα τα ολλάνδικα ΜΜΕ σχολιάζουν με έκπληξη και ειρωνικά σχόλια την κίνηση των Φιλανδών να επιδιώξουν μόνοι τους ειδική συμφωνία με την Ελλάδα και φέρνουν προ των ευθυνών του τον φιλελεύθερο Ολλάνδο πρωθυπουργό Mark Rutte (λείπει και αυτός σε διακοπές και τον κατηγορούν ότι πιάστηκε στον ύπνο), ενώ κατατέθηκαν και ερωτήσεις βουλευτών στην Ολλανδική Βουλή. Παράλληλα και η Αυστρία ανακοίνωσε ότι θα απαιτήσει και αυτή παρόμοια ειδική συμφωνία. 

Όταν πρωτοανακοινωθηκε η διμερής συμφωνία με Φινλανδία σκεφτήκα ότι -δεν μπορεί- θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης των Ευρωπαίων ηγετών για να καμφθουν οι ισχυρές αντιστάσεις των Φινλανδών πολιτών. Τελικά φαίνεται ότι όχι μόνο δεν υπήρξε καμία συννενόηση και σχεδιο για αυτή την πολιτικο-οικονομική κινηση, αλλά και ότι αυτή η συμφωνία εκτός του ότι θα καταρρεύσει, θα αποτελέσει και το πρώτο σπέρμα διχόνοιας και δυσπιστίας ανάμεσα σε δύο ευρωπαικές χώρες που ως τώρα ήταν στο ίδιο στρατόπεδο (οι "πλουσιοι και φιλελευθεροι βόρειοι")...όλους θα τους βάλουμε να τσακωθουν στο τέλος! Δηλαδή ήθελα να ήξερα τι σκεφτονταν οι δυο πολιτικοι όταν ανακοινωναν την συμφωνία, χωρίς τις κατάληλλες συννενοήσεις? Οτι θα κάτσουν όλες οι άλλες χώρες με δεμένα τα χέρια? 

Αργά χθες το απόγευμα ο όλλανδός υπουργός Οικονομικών Jan Kees de Jager αναγκάστηκε να κάνει μια αιχμηρή δήλωση, στοχοποιώντας περισσότερο την Φινλανδία που επιδιώκει διμερείς συμφωνίες παρά την Ελλάδα που πιέζεται από κάθε πλευρά. Με λίγα λόγια είπε πως δεν μπορεί να είναι αποδεκτό η Φινλανδία να επιδιώκει μονομερώς να ελαφρύνει τη συμμετοχή της στο πακέτο διασωσης γιατί έτσι πλήτωνται τα οικονομικα συμφέροντα της Ολλανδίας και κατέληξε ότι μια συμφωνία για  "collateral arrangements" (παροχές ασφάλειας ή/και εμπράγματες εγγυήσεις) πρέπει να αφορά όλες τις χώρες της Ευρωζώνης και μόνο έτσι μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Η γρήγορη αυτή αντίδραση του
υπουργού (από τις διακοπές του και αυτός) στην αντίδραση που ξεσηκώθηκε μέσα σε λίγες ώρες, δινεί και τον γενικό τόνο, του πως θα κινηθεί το όλο θέμα στο εσωτερικό της κάθε χώρας ιδίως από τον Σεπτέμβριο. Και όσο γίνονται τέτοιες ηλίθιες κινησεις από την πλευρά της Ελλάδας αλλά και κάθε άλλης Ευρωπαϊκής χώρας, μην περιμένει κανένας να καταλαγιάσει η γιγάντωση της δύναμης των Ευρωσκεπτικιστών στην ΕΕ.

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2011

Αγωγή Παπακωνσταντίνου κατά Παπατζών για ψευτικη είδηση αυθαίρετου και παράνομης πισίνας

Λοιπόν ... μερικοί άνδρες έχουν πάθος με τα χαρτιά και καταστρέφουν τους εαυτούς και τις οικογένειες τους...άλλοι άνδρες με το στοίχημα και τον ιππόδρομο...άλλοι έχουν πάθος με τις γυναίκες...άλλοι έχουν πάθος με τους άνδρες! Ο Γιαννης Παπαγιάννης έχει πάθος με τις ψεύτικες ειδήσεις...έχει πάθει εξάρτηση από αυτές!
Ο Παπακωνσταντίνου απάντησε σημερα στη Βουλή σε ερωτηση που είχε κατατεθεί από βουλευτή της ΝΔ και η οποία βασιζόταν στις δηθεν αποκαλύψεις του κίτρινου δημοσιογράφου που τις παίζει επί βδομάδες τώρα. Ο υπουργός ενημέρωσε πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του Γιαννη Παπαγιάννη, μιας και όλα είναι κανονικά με το εξοχικό του στη Σέριφο.

Βλέπει ο Παπαγιάννης ότι οι ψευτικες πιπεράτες ειδησάρες φέρνουν κόσμο στο fimotro και στην εκπομπάρα του στο EXTRA και δεν μπορεί να σταματήσει να γεννάει απ' το μυαλό του "έγκυρο" "ρεπορτάζ". Αυτό όμως ο καθένας λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι δε μπορεί να συνεχιστεί επ' αορίστου και θα του βγει στο τέλος σε μεγάλο κακό, γιατί το ψέμα εκτός από κοντα ποδάρια, όταν αφορά και κατα συρροή και κατ' επάγγελμα συκοφαντηση δεκάδων ανθρώπων, σε στέλνει και φυλάκα ... πανεύκολα ... και μετά αφήνει τα παιδιά και τη γυναίκα σου με στόματα ανοιχτά. Άσε που δεν είναι κανένας Τριανταφυλόπουλος να του πληρώνει τα πρόστιμα χιλιάδων ευρώ το κανάλι. Και απ'την άλλη ο Τριανταφυλόπουλος έκανε και καμιά σοβαρή αποκάλυψη, δεν ήταν τόσο μυθομανής! Καθημερινά μπορεί κάποιος να διαβάσει στο fimotro, απίστευτες φήμες και ανακρίβιες που πλασάρονται ως ειδήσεις αλλά διαψεύδονται μέσα στις επόμενες ώρες. Είναι τρομέρο δηλαδή...
Προτείνουμε στη γυναίκα του, κάθε μέρα να του ρίχνει μια μερίδα ξύλο με την παντόφλα μπας και βάλει εγκαίρως μυαλό και προλάβει την οικογενειακή καταστροφή ... όπως ακριβώς κάναν οι χαροκαμένες γυναίκες στους χουμαρτζήδες άνδρες τους δηλαδή...

Οι εξομολογήσεις ενός ακροδεξιού τσεκουριού...του Μάκη Βορίδη

Βορίδης: "Ημουν αρχηγός της νεολαίας του κόμματος του Γιώργου Παπαδόπουλου...θέλαμε την απελευθέρωση των συνταγματαρχών...τον συναντησα στην φυλακή ... και μου δωσε συμβουλές", "Είμαι ακόμα εθνικιστής", "Τώρα που καταψηφίσαμε το Μεσοπρόθεσμο, γίνεται πιό πιθανή μια συνεργασία ΝΔ και ΛΑΟΣ"
Με τον Μάκη Βορίδη έχουμε ασχοληθεί και άλλες φορές. Προσπαθούμε να βλέπουμε τους ανθρωπους και τους πολιτικούς με διαφορετικό μάτι, σε διαφορετικές περιόδους και να ελαχιστοποιούμε τις προκαταλήψεις. Οι άνθρωποι αλλάζουν άλλωστε...έτσι δεν είναι? Εντάξει για να είμαστε πιό σωστοί...κάποιοι άνθρωποι αλλάζουν και κάποιοι άλλοι όχι. 
Ο Βορίδης μας απασχόλησε λοιπόν πολλές φορές γιατί παρουσιάζει ένα πολύ συγκροτημένο πολιτικό πρόσωπο και η παρουσία του είναι η πιό αξιοπρεπής μέχρι σήμερα αναμεσα στα μέλη και τους βουλευτές του ΛΑΟΣ. Εκφράσαμε όμως πολλές φορές και την καχυποψία μας για το "μαύρο" παρελθόν του, τον ρατσισμό και την φασιστοφιλία. Θα περίμενε κανείς ότι είναι πιθανό μετά από χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα είχε αξιολογήσει αλλιώς τη ζωή και τα πράματα. Δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα μάλιστα, ούτε θα εκλαμβανονταν σαν αδυναμία αν εβγαινε και έκανε μια ξεκάθαρη και αυστηρή κρίση στο τι ήταν και τι έκανε στα νεανικά του χρόνια. Ισως να είχε μια ελπίδα να λυτρωθεί με αυτόν τον τρόπο. Με αυτή του όμως την τελευταία συνεντευξη στην εφημερίδα Athens News, ο Βορίδης όχι μόνο δεν αποτάσεται το παρελθόν του, αλλά προσπαθεί με έναν ταχα μου ορθολογικό τρόπο να καθυσηχάσει τα αντιφασιστικά ένστικτα των ελληνων δημοκρατών ψηφοφόρων που θα τύχει να διαβάσουν την συνέντευξη του και να εξορθολογίσει την φιλοδικτατορική, ρατσιστική και φασιστική του πολιτική και παραπολιτική νεανική δράση. Έτσι λοιπόν ο Βοριδης δειχνει ξεκάθαρα ότι πίσω από αυτή τη μετριοπαθή και διαλακτική πολιτικη στάση των τελευταίων χρόνων, έχει κρυφές ατζέντες και κρύβει το αληθινό του πρόσωπο. Απλά διαβάστε την συνέντευξη και εστιάστε στην αυθόρμητη εξομολόγηση του για τη δράση του στην περίοδο της ΕΠΕΝ και του Εθνικού Μετώπου. Θα μπορέσετε να διακρίνετε μια υποβάθμιση εκείνης της περιόδου -ίσα ίσα για να ταιριάζει με το σημερινό του προφίλ-, αλλά κανένα είδος πραγματικής μετανόησης ή αλλαγής θεωρίας...

AthensNews.gr (μέσω voridis.gr):
Εν μέσω ανεξέλεγκτων διαδόσεων για

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

Καρατζαφέρης ... περνάει την τάξη η Ντόρα

Kαρατζαφέρης: "Παιδί είναι ακόμα ο Καραμανλής, κάτω από τα εξήντα", "ποιός σας είπε ότι ο Σαμαράς δεν μαθαίνει. Μαθαίνει και γι'αυτό και σταμάτησε να επιτίθεται στο ΛΑΟΣ", "Η Μπακογιάννη μπορεί να εξασφαλίσει μια πολύ καλή θέση στην Ευρώπη"

Τελικά δε θα μείνει στην ίδια τάξη η Ντόρα Μπακογιάννη. Το είπε μόλις ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη συνεντευξη του στον Real. Ευδιάθετος ξύπνησε ο Πρόεδρος σήμερα και από το πρωί ένα αίσθημα γεναιοδωρίας χτυπούσε επίμονα τα σωθικά του προσπαθώντας να βρει διέξοδο. Έτσι λοιπόν όταν τον ρώτησαν αν η κυρία Ντόρα αξίζει να μπει στη βουλή με τη Δημοκρατική Συμμαχία και αν ο ίδιος το θέλει, το συναίσθημα του ξεχύθηκε στην ατμόσφαιρα λυτρωτικά: "Θέλω να είμαι ειλικρινής αν βάλουμε την κυρία Μπακογιάννη σε μια λίστα αξιολόγησης των 300 της βουλής, η κυρία Μπακογιάννη είναι πάνω από τους μισούς, δεν είναι κάτω από τους μισούς...". 

Δηλαδή πρόεδρε είναι ακριβώς πάνω από τους μισούς, σαν να λέμε 11 με 12 ή πιό πάνω? Πες τε της για να ξέρει που βαδίζει η γυναίκα ... Αν είναι εκεί γυρω στο 11, να καλέσετε τον γονέα της να του τα πείτε και προσωπικά ένα χεράκι.