ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2011

Στις 19.30 σύσκεψη χειροκροτητών φτιάχνουν στη ΝΔ!

Εκτός τόπου και χρόνου και η ΝΔ. Το εγώ του και το νικηφόρο προφίλ του θέλει να ενισχύσει ο Σαμαράς. Το μουνί της χτενίζει η πουτάνα!

Συμφωνα με το ΣΚΑΙ σε κάθε δεύτερη πρόταση αναμένεται να χειροκροτά το κοινό των αστείων ανδρείκελων από κατω! Θα μιλήσει μόνο ο Σαμαράς και ίσως δύο-τρεις ακόμη αυστηρά επιλεγμένοι από την στενή ομάδα του Αντώνη Σαμαρά! ... όλα τα υπόλοιπα ανδρείκελα στη ΝΔ που ξέρουμε πολύ καλά τις αντιθετες απόψεις τους, αλλά σιωπούν, θα χειροκροτούν και αυτοί?  Δεν θα πάρει κανένας τον λόγο να μιλήσει μπροστά σε αυτές τις ιστορικές στιγμές?

Σούζα μπροστά στο Δίκτυο21 και στον Φαήλο? Νομίζουν ότι θα έχουν χρόνο σε άλλη φάση να εκφραστούν? Παρτε το χαμπάρι κύριοι. Η αδράνεια σας τώρα την ώρα μηδέν της Ελλάδας καταμαρτηρά πόσο ανέυθυνοι και ανηθικοι είσαστε. Θα φύγετε στο βόθρο της ιστορίας άπατοι. Σας έμειναν μερικές ακόμα ελπίδες να σωσετε την ψυχή σας και τη χώρα... 

Μιλήστε και εκφράστε τις απόψεις σας, ήρθε η ώρα. Μην στέκεστε φοβισμένοι και και δειλοί, σκεπτομενοι το μέλλον σας στη Νέα Δημοκρατία. Ο κόσμος γράφει στα αρχίδια του την καριέρα σας στη ΝΔ και σε κάθε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.