ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

Διασυρμός Σαμαρά...Απίστευτο κράξιμο μέχρι και από τον Μπερλουσκόνι!!!

Μαύρος από δυνατό ξύλο βγήκε πριν από λίγες ώρες ο Σαμαράς. Ζαν-Κλώντ Γιουνκέρ: "Να είναι ευχαριστημένος ο κύριος Σαμαράς, που δεν μπόρεσα να παραστώ στη σημερινή συνεδρίαση του ΕΛΚ για να του πω ότι έχω να του πω"


Πολιτική σημαίνει διαπραγμάτευση λογική, αποτέλεσμα, καλές σχέσεις...όμως για τον Αντωνη Σαμαρά μάλλον σημαίνει απομόνωση, διασυρμός, γινάτι, νίκη στις εκλογές. Στη σημερινή συνεδρίαση των δεξιών κομμάτων του Ευρωπαϊκου Λαικού Κόμματος λοιπόν -όπου ο Σαμαράς έσκασε μύτη εκτάκτως μιας και αποφεύγει τις ευρωπαϊκες κακές παρέες- πήραν τον λόγο όλοι οι ηγέτες των Ευρωπαϊκών χωρών από τον Μπερλουσκόνι, τον Μπαρόζο και τον Φιλανδό πρωθυπουργό, μέχρι τη Μερκελ. Όλοι μίλησαν άκρως υποτιμητικά για τη στάση που τηρεί η αντιπολίτευση στην Ελλάδα, φέρνοντας σε αντίστιξη την ενωμένη εικόνα που παρουσιάζουν οι Πορτογάλοι, οι Ιρλανδοί και οι Ισπανοί.

Καιρό τώρα προσπαθούσε να το αποφύγει ο Σαμαράς αυτό το μαρτύριο και γιαυτό είχε κόψει όλες τις σχεσεις με κάθε συμμαχο στην Ευρώπη. Τελικά δεν το απόφυγε. Τον βλέπουμε να κλεινεται για κανα εξάμηνο εντός Ελλάδας, για να ξεχάσει τον σημερινό εφιάλτη. Εδώ μέσα στην Ελλάδα άλλωστε περνάνε οι αρλούμπες του, και η γνήσια βαλκάνια κουτοπονηριά του εκτιμάται ιδιαίτερα από το 30% των Ελλήνων!