ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2011

Παπαγιαννη πες αλεύρι ... Τέλος στην ανωνυμία των bloggers που διαπράττουν ποινικά αδικήματα

Η είδηση γράφει: "Τέλος στην ανωνυμία των bloggers σε περίπτωση που κριθεί ότι διαπράττουν αδίκημα και οι δικαστικές αρχές ζητήσουν τα στοιχεία τους από τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών βάζει και τρίτη κατά σειρά γνωμοδότηση ανώτερου εισαγγελικού λειτουργού"
 
Ετσι το fimotro, το online alter ego της Αυριανής, έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει back-up blogs, γιατί ο Παπαγιάννης την έχει ψιλιαστεί, μιας και τον τελευταίο μήνα, έχουνε διαψευσθεί οικτρά δεκάδες "ειδήσεις" του, που στρέφονται κατά προσώπων. Να θυμίσουμε ότι του Παπαγιάννη του έχουν κλείσει πριν 1,5 χρόνο και το pressmme. Τότε το είχε σβήσει μόνος του,καθως και το email που συνδεόταν με αυτό το Blog, ωστε να μην μπορεί να ερευνηθεί αν όντως αυτός ήταν που έγραψε τις λασπες...και ήξερε ότι την είχε πολύ άσχημα με όλες αυτα τα ψέματα που έσπερνε από το site του...antiitroktiko speaking

Η γνωμοδότηση του  αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθ. Κατσιρώδη επισημαίνει πως ισχύουν στο ακέραιο οι προηγούμενες δύο γνωμοδοτήσεις , του Γ. Σανιδά το 2009 και του Ι. Τέντε στη συνέχεια  με τις οποίες δίνεται το δικαίωμα στις εισαγγελικές αρχές να άρουν το απόρρητο στο Διαδίκτυο αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξης ακόμη και αν αυτή αποτελεί πλημμέλημα και βέβαια χωρίς την άδεια των αρμοδίως αρχών (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών).


Προσοχή σε όλους τους bloggers, άμα κλείσει το fimotro να μην πέσουν στην παγίδα να ταχθούν αυτόματα υπερ του. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για το blogging και για το καλό του και την θωρακιση του, πρέπει εμείς οι ίδιοι να κάνουμε κάτι για αυτό. Δεν έχει σημασία αν είναι ο καθένασ από μας στα δεξιά, στα αριστερά ή στο κεντρο ή αντιρρησίας σε όλα. Ο χώρος των μπλογκ χωράει όλες τις απόψεις από τις παρυφές της ακρας αριστεράς μέχρι τις παρυφές της ακρας δεξιάς, δεν χωράει όμως τρομοκρατες, εκβιαστές, λασπομηχανες και κατασκευές εντελώς φανταστικών ειδήσεων! Πχ δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιος το antinews για βρωμικο blog. Πες τους λαϊκιστές και κολλημενους, πες τους κουτούς, πες τους φανατιλες... βρώμικους όμως δεν τους λες. Δεν βγάζουν φανταστικές "ειδήσεις" και λάσπη με το τσουβάλι. Το fimotro όμως είναι πραγματικό όνειδος για κάθε μπλόγκερ και αν πολλά blogs καθονται και το υποστηρίζουν, είναι σαν την περίπτωση των φοιτητών που υποστηρίζουν όσους γράφουν υπερ της τρομοκρατίας στο indymedia και περιμενουν μετά το indymedia να μείνει ελεύθερο. Το blogging για να μείνει το δυνατόν καθαρό, χρειάζεται ένα είδος αυτοκάθαρσης όπως και όλοι οι τομείς δραστηριότητας του ανθρώπου.
 

Το φίμωτρο έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνει back-up σελίδες, γιατί ο Παπαγιάννης είναι συνηθισμένος να τρέχει σαν τη μουσίτσα από δω και από κει, με τον χαρακτηρα που έχει. Την έχει ψιλιαστεί ο Γιανναρος και μαγειρεύει πριν πεινάσει. Είχε προηγηθεί πριν ένα χρόνο και κάτι το κλείσιμο του pressmme και τα τραβηγματα του Γιαννη Παπαγιαννη που ήταν ο διαχειριστής του. Και στο pressmme ακολουθούσε την ίδια τακτική, βγάζοντας ειδήσεις από το μυαλό του. Αδιόρθωτο αυτό το παιδί...δηλαδή ο μαντράχαλος. Εμ τι περιμένετε, όταν κάνεις δημοσιογραφία φαντασίας και σπήλωσης και για να παρεις μερικά κλικς σπερνεις συνέχεια βρωμικές φήμες, πουλάς παραγοντισμό, πουλάς τη μάνα σου και γλύφεις ακαταπαυστα εκεί όπου πριν ένα λεπτό έφτυνες....αναγκάζεσε να ανοίγεις blogs με το τσουβάλι