ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Το σύνδρομο του Δον Κιχώτη...

Εκτός Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος οδεύει σταθερά ο Αντώνης Σαμαράς. Ειδικότης του ... η απομόνωση. Αν και χρόνια υπουργός, μπορεί να μην έχει παράξει ποτέ του κάποιες σωστές πολιτικές, αλλά στο να πέρνει σκληρές θέσεις και να απομονώνεται, έχει γίνει μανούλα. Φιρί-φιρί το πάει να μείνει άλλα 20 χρόνια εκτός της πολιτικής! Αυτή τη φορά βέβαια η απομόνωση δεν θα αφορά μόνο τον εαυτό του, αλλά και την Ελλάδα...


Πλέον, οπως μεταφέρουν στα κεντρικά του κόμματος της ΝΔ οι ίδιοι οι Ευρωβουλευτές του κόμματος, υπαρχουν εισηγήσεις από διάφορους ηγέτες του ΕΛΚ να αποπεμφθεί η Νέα Δημοκρατία από τον ευρωπαϊκό συνασπισμό, για την συμπεριφορά της να εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι κατέχει την "άλλη λύση", ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάτι άλλο και παράλληλα όλοι οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να πείσουν τους λαούς τους για την αναγκαιότητα οικονομικής στήριξης της Ελλάδας. 

Ομως αν γυρίσουμε και λίγο πίσω να θυμηθούμε, ακόμα και τότε με τα Σκόπια, η επιλογές του τον οδήγησαν όπως ο ίδιος είπε στο σπίτι του 11 χρόνια. Παρέλλειψε όμως να πει ότι λόγω των ακραίων επιλογών του, έχει χρονίσει ένα πρόβλημα πάνω στην καμπούρα της Ελλάδας και όλος ο κόσμος πλέον φωνάζει τα Σκόπια σκέτο "Μακεδονία" ενώ η Ελλάδα  έχασε την μεγάλη ευκαιρία οι γείτονες μας να ονομάζονται τώρα Σλαβομακεδονία, Σλαβομακεδόνες με Σλαβομακεδονική γλώσσα. 

Γενικά λοιπόν φαίνεται αυτό το άτομο να έχει μια τάση προς το να πέρνει θεσεις και να υποστηρίζει πολιτικές ανεφάρμοστες, οι οποίες (τυχαίο?) όλες ακούγονται υπέροχα στα αυτιά του απλού λαού.