ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Ιουνίου 12, 2011

Ξανάρχισε η τραμπάλα της μεταπολίτευσης...αδιορθωτοι οι Ελληνες, καλά να πάθουμε!

Οπου ωραία λόγια να σου πίσω και οι Ελληνες! Τωρα θα μας μάθουμε? εδώ μας έχει πάρει χαμπάρι όλη η υφήλιος... Πάντως προτείνουμε την επόμενη δημοσκόπηση της Public Issue κυριε καθηγητά Μαυρή να την ονομάσετε "ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ". Τότε  ισως πάρετε κανα 1% παραπάνω και περάσετε την Ελλη Στάη.

"Τέλος εποχής", "Το τέλος της μεταπολίτευσης" και με άλλα τέτοια βαρυγδουπα τιτλοφορούταν το νέο "πολιτικό βαρόμετρο" της Public Issue. Ολοι όσοι έτυχε να ακούσουμε την προηγούμενη βδομάδα για τη νέα δημοσκόπηση του SKAI/Καθημερινή, περιμεναμε να δουμε τι ευρυματα θα μας έδειχνε που θα δικαιολογούσαν αυτούς τους βαρύγδουπους τίτλους. Μήπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έπεσαν και οι δύο στο 15%? μήπως ανέβηκε το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ στο 15%? Αμ δε... τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου

Αντί το τέλος εποχής, ο Μήτσος είδε μια από τα ίδια..."Η τραμπαλα της μεταπολίτευσης" ξαναρχισε να παίζει στην σουρεαλιστική παιδική χαρά της χώρας μας. Στην παίδική χαρά της Ελλάδας όπου οι Ελληνες είτε είναι ανέμελοι, είτε τσαντισμένοι και απογοητευμένοι, μετακινούνται σαν προβατα από τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ και τούμπαλην. Όπου ακούγονται καλά και ευχάριστα λόγια, από πίσω οι Ελληνες. Απλά σε κάποιες περιπτώσεις (καλή ώρα) τους πέρνει λίγο παραπάνω χρόνο, μέχρι να αρχίσουν την ίδια διαδρομή. Είναι το τέλος της μεταπολίτευσης όταν και τα δύο κόμματα εξουσίας μαζεύουν μαζι σχεδόν 60%. Να περιμένουμε μήπως με τις συσπειρώσεις προεκλογικά να φτασουν το 75%? Και θα σημαίνει αυτό τελος εποχής?  

Μου φαίνεται εκεί στον ΣΚΑΙ τα έχουν χάσει -στην προσπαθεια τους να ανταγωνιστούν την πολύ σκληρή αντίπαλο (παρακαλώ? τι ώρα?) Ελλη Σταη- οπότε ότι τίτλο που προκαλεί σεισμό μπορούν να τον ανασύρουν για να τιτλοφορήσουν τα ίδια και τα ίδια.