ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2011

Τρομερή άνοδος του ΛΑΟΣ στο 9% και ΚΚΕ στο 11% - Μεγάλη πτώση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


Δείτε το video με το Βαρόμετρο Μαρτίου της Public Issue για την Καθημερινή και το ΣΚΑΙ. 

*έγραψε το antiitroktiko* Τα μαγικά φίλτρα της ΝΔ και του Σαμαρά φαίνεται να εξακολουθούν να μην γοητεύουν καθόλου τον κόσμο. Το ΛΑΟΣ είναι το μόνο κόμμα που ψήφισε το μνημόνιο αλλα δυναμώνει όλο και περισσότερο! Παράλληλα είναι το κόμμα με τις περισσότερες θετικές γνώμες και τις λιγότερες αρνητικές, ενώ για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια, δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με 38% περνάει μπροστά ο Καρατζαφερης! Παπανδρέου και Σαμαράς ξωπίσω με 35% ! Καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης το ΛΑΟΣ με 22%, με μόλις τρίτη την ΝΔ (15%).

Το ΠΑΣΟΚ πέφτει πάρα πολύ, αλλά  και η Νέα Δημοκρατία! Έτσι η διαφορά τους είναι 6,5% και συνεχίζει να είναι αδιαμφισβήτητα μπροστά το ΠΑΣΟΚ παρά την επώδυνη εφαρμογή του μνημονίου και όλα τα παρατράγουδα που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα.

Η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη δείχνουν μια στασιμότητα που σκοτώνει. Όσο δεν εμφανίζουν και δεν αναδεικνύουν στην πρώτη γραμμή νέα και αξιόλογα άτομα, δύσκολα θα ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση. Το να ακούσει ο κόσμος την γνώμη της Ντόρας Μπακογιάννης για τα τρέχοντα θέματα είναι πάντα κάτι ενδιαφέρον, αλλά δεν οδηγεί πουθενά υπό τις παρούσες συνθήκες. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι και το μοναδικό μικρό κομμα που έπιασε στο κόσμο και δυνάμωσε είναι το ΛΑΟΣ, που έκανε ακριβώς αυτό...παρουσίασε στον κόσμο 5-6 νέα δυναμικά πρόσωπα που όχι μόνο μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αλλά κάνουν και παρεμβάσεις που πιάνουν τόπο  σε πολλά ζητήματα. Ολα τα υπόλοιπα προσωποκεντρικά κόμματα πήγαν άπατα. Και στη μετά-κρίσης εποχή είναι ακόμα πιό σημαντικό να βγουν στο προσκήνιο πρόσωπα με διαφορετικές λογικές και αιχμηρό πολιτικό λόγο/δράση.