ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Μαρτίου 01, 2011

Παιχνίδια παραπληροφόρησης και ανυποληψία στο fimotro. Απλά διαβάστε post!

Ανυποληψία και άγιος ο Θεός! 

*γράφει το antiitroktiko* Δείτε τα δύο πρόσωπα της ενημέρωσης (nonews και fimotro)... αυτό της σοβαρότητας και το άλλο του Joker! Αααα όλα και όλα, εμείς το fimotro το λατρεύουμε...όχι βέβαια για την εγκυρη ενημέρωση (την ποιά?) που προσφέρει, αλλά για το γέλιο που βγάζουν προσπαθώντας να δείξουν ότι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις., ενώ στη ουσία απλά κατεβάζουν ιδέες από το κεφάλι τους, καρατσεκαρισμένο. Απλά δείτε τι προβλέπει το fimotro μια μέρα πριν τις εκλογές του ΔΣΑ και δίπλα δείτε τα αποτελέσματα έτσι όπως τα μετέδωσε  σήμερα το έγκυρο nonews-news.  Ότι προβλέπει το fimotro βγαίνουν τα εντελώς αντίθετα! Και τα λένε και με σιγουριά παναθεμάτους!

Και βέβαια κάποιος λιγότερο καλοπροαίρετος θα έλεγε ότι ο Παπαγιάννης μια μέρα πριν τις εκλογές, βγάζοντας αυτό το post προσπάθησε να επηρρεάσει αναποφάσιστους δημιουργώντας κλίμα. Είναι όμως τόσο σκράπας που ακόμα και αν πει ότι εξωγήινοι δεν υπάρχουν , την άλλη μέρα θα γίνει εισβολή ΣΟΚ και ΔΕΟΣ με εξωγηινα διαστημόπλοια! Πάντως καλό είναι να τα θίγουμε αυτά, ωστε να ξέρουμε τι παίζει, γιατί αυριο μεθαυριο θα μας σερβίρει ο συγκεκριμένος γραφικός τύπος και άλλες προβλέψεις ... αλλά εσείς ξέρετε τώρα... στανταράκι σιγουράκι το αντίθετο ;)

Καθημερινά εκεί στο fimotro -που θέλουν να το παίζουν insider και καλά πληροφορημένοι- διασύρονται προβλέποντας και αναλύοντας πράγματα για την πολιτική σκηνή που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Πιό πρόσφατο και χτυπητό παράδειγμα η πρόβλεψη του fimotro ότι ο Ζαφειρόπουλος θα έπερνε με τις μπάντες την προεδρία του Δηκηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ). Χθές και προχθές λοιπόν έγιναν οι εκλογές και ο Ζαφειρόπουλος όχι μόνο δεν νίκησε, αλλά βγηκε τρίτος και αποκλείστηκε από τη δεύτερη Κυριακή, αλλά  επίσης νίκησε με μεγάλη διαφορά ο  Βερβέσος για τον οποίο το fimotro με σιγουριά προέβλεπε ότι δεν έχει τη στήριξη κανένα, ούτε του Παπανδρέου και θα πάει άπατος! Μα τι σου είναι αυτός ο Παπαγιάννης, χρυσό πιάνει, σκατά γίνεται! Αλλά να μου πεις δεν θα βρισκόταν αλλιώς στο περιθωριακό Extra3. Θέλει να το παίξει και παράγοντας φοβερό ε?