ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2011

Θεοδώρα Τζακρή: Η Μαλάμω η χωριάτα που απαράτησε τα γίδια και μαγεύει τα πλήθη...

Σχόλιο του Antiitroktiko: Η Μαλάμω με καμάρι,  που μοσχοβολά θυμάρι, μεσ’ στους δρόμους της Αθήνας, έχει εννιά γι’ αυτήν ο μήνας, τα κουμπούρια γεμισμένα τα ‘χει πάντα κουμπωμένα, κι όλοι τρέχουν να τη δουν  με καημό και τραγουδούν, ωωωω, ωωωω, Μαλάμω με τη φούρια σου βάρα τα κουμπούρια σου, βάρα τα κουμπούρια σου πανάθεμα τη φούρια σου, Μπαμ και Μπουμ  οι κουμπουριές φυτεύεις βόλια στις καρδιές. Απαράτησε τα γίδια τα σιγκούνια, τα στολίδια στην Αθήνα μάνι-μάνι, έβανε κοντό φουστάνι, τα κουμπούρια της γεμάτα  τα κουνά π’ αναθέματα, τα κουνά και περπατάει κι όλη η Αθήνα τραγουδάει. Ρίχνει βόλια η ματιά της,  η πλεξούδα η ξανθιά της, με τα φρύδια τα γραμμένα, τα κουμπούρια γεμισμένα, ξεχειλά δροσά και νιάτα, η Μαλάμω η χωριάτα, με λαχτάρα την κοιτάζουν, τραγουδούν κι αναστενάζουν, ωωωω, ωωωω Μαλάμω με τη φούρια σου...

Της Ηλιάνας Κουτίδου 
Tο είδαμε στο nonews

Πέμπτη μεσημέρι...Ψηλά τακούνια, μαύρο εφαρμοστό ταγέρ. Το άρωμα της Θεοδώρας Τζάκρη, ζάλισε όσους βρέθηκαν στο διάβα της και δεν ήταν λίγοι όσοι έχασαν τη λαλιά τους από το λίκνισμα των γοφών της στους
διαδρόμους του Υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ που επισκέφτηκε. Ήταν φανερό ότι το κορίτσι το...
γλεντάει.

Συνοδευόμενη από τον δίμετρο φρουρό της ασφάλειας της, η Υφυπουργός πέρασε την πόρτα του Υπουργείου με αέρα που θα ζήλευαν ακόμη και σταρ του σινεμά.

Κι επειδή η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι, τήρησε το πρωτόκολλο (όπως κάθε καλό στέλεχος) και χάρισε το πιο γοητευτικό χαμόγελό της.

Η εμφάνισή της προκάλεσε ποικίλα σχόλια τόσο από τον αντρικό (άμαχο) πληθυσμό, όσο και από τις πάντα ετοιμοπόλεμες γυναίκες.

Αν μη τι άλλο από τα πιο ισχυρά χαρτιά της εμφάνισής της ήταν το κομψό μονόπετρο, τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια και το μακιγιάζ που πολλοί αναρωτήθηκαν αν είχε ως βάση το αστάρι.

Μετά την συνάντησή της με την Τίνα Μπιρμπίλη Υπουργό, θλίψη και οδυρμός κατέλαβε τα αντρικά πλήθη. Πολλά κεφάλια πέσανε και φυσικά δεν ήταν τα πάνω. Γιατί τα επάνω, παραφράζοντας τον ποιητή, σκέφτονταν: «Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς τη Τζάκρη; Η οπτασία αυτή ήταν μια κάποια λύσις».