ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2011

FIMOTRO: Ο Χατζηνικολάου πάει στο Mega (Αποκλειστικό ... όπως πάντα)

*antiitroktiko* Καταντάμε μονοθεματικοί το  ξέρουμε, αλλα όταν μας δίνονται τέτοιες πασάρες από το fimotro δεν μπορούμε να αντισταθούμε ... με τίποτα όμως!  Βρε συ Παπαγιάννη .... μήπως είσαι ξανθιά κατα βάθος?

Τρέμε Τρέμη και συ και ο Pretender και τα υπόλοιπα τσιράκια της Ιπποκράτους! Σύμφωνα με τις "εγκυρότατες" όπως πάντα προβλέψεις του fimotro (φλιτζάνι και σπάλα διαβάζουν)... λίγες είναι οι ώρες σας. Βέβαια, το ότι το MEGA βαράει 30αρια και 35% με Τρέμη, Πρετεντέρη και Τσίμα και τ' άλλα παιδιά και αφήνει έτη φωτός πίσω τα υπόλοιπα δελτία να βολοδέρνουν, αυτό το ξέρουν και οι πέτρες ... το ξέρουν και οι πιό άσχετοι δηλαδή.  Όμως, οι πάντα "έγκυρες πηγές" του πανάσχετου Παπαγιάννη (η φαντασία του η πλανεύτρα δηλαδή) στο fimotro, μας ενημερώνουν ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει στο MEGA. Δεν έχουν τελειωμό λοιπόν οι αναρτήσεις παραπληροφόρησης και "δημοσιογραφίας της φαντασίας" στο λατρεμένο φίμωτρο!

Το ότι για να πάει ο one-man-show Χατζηνικολάου στο MEGA πρέπει να ξεκουμπιστούν, όλες αυτές οι φίρμες-δημοσιογραφάρες  που έχουν στρογγυλοκαθήσει εκεί μισή ντουζίνα χρόνια....αυτό δε λέει τίποτα στο fimotro. Το ότι το MEGA βαράει 30αρια και 35% με Τρέμη, Πρετεντέρη και Τσίμα και τ' άλλα παιδιά και αφήνει έτη φωτός πίσω τα υπόλοιπα δελτία να βολοδέρνουν, ούτε αυτό λέει κάτι στον Παπακαραγκιόζη. Το ότι η Τρέμη με την dream team είναι πειθήνιοι και σταθεροί συνεργάτες της ιδιοκτησίας του σταθμού δεκαετίες τώρα, και θα ταν βλάκες οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ να τους αντικαταστήσουν με τον ιδιότροπο και εγωιστή Χατζηνικολάου και να βάλουν μπελά στο κεφάλι τους, αυτό πάλι δεν λέει κάτι στον πανάσχετο δημοσιογραφίσκο του περιθωρίου.Το ότι ο Χατζηνικολάου έχει δική του έκδοση και έχει αναγκη να την προωθεί μέσα από τα δελτία του, κάτι που δεν θα μπορεί να κάνει μέσα από το MEGA και εις βάρος των εκδόσεων του Μεγάλου Καναλιού...αυτό πάλι δεν λέει κάτι στον ανίδεο μπαρουφολόγο!

Συμφωνα με το φίμωτρο, μάλλον εκει στο MEGA δεν είναι ευχαριστημένοι με το double score που πολλές μέρες ρίχνουν στα άλλα κανάλια και το 35% και θα θέλουν να φτάσουν στην τελειότητα του 50%, γι' αυτό θα τον πάρουν τον Χατζηνικολάου...οσονούπω.... Και μάλιστα για να αρχίσουν να δείχνουν το σήμα της εξόδου στους παλιούς, έβαλαν την ίδια την Όλγα Τρέμη να πει την είδηση της επίσκεψης του Χατζηνικολάου στο Ιδρυμα της Μαριάνας Βαρδινογιάννη. Για να τις βγάλουν την ψυχή το έκαναν...