ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Αλλη μια εγκυρη πρόβλεψη-προσφορά του fimotro! "Τελειώνει" ο Παπακωνσταντίνου



*antiitroktiko* Όποτε βλέπετε τις σφραγίδες "ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ" και "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" να ξέρετε ότι οι πληροφορίες που ακολουθούν θα σας έρχονται κατευθείαν από το μυαλό και τη φαντασία του ανυπόληπτου δημοσιογραφίσκου που δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό να πουλήσει ότι κατεβάζει η κούτρα του ως ... αποκλειστική είδηση!

Για την ιστορία το fimotro έχει "τελειώσει" πολλούς ακόμα οι οποίοι ζουν και βασιλεύουν! Για δείτε μερικές μόνο από τις εκατοντάδες ψευδείς πληροφορίες που μεταδίδει κάθε μέρα το ανυπόληπτο αυτό site που δεν φαίνεται να έχει καμια ντροπή και κανένα ενδοιασμό να διαδώσει ψέματα. Ούτε ο στοιχειώδης σεβασμός για τους αναγνώστες τους.

Σημείωση: τα print scr που ακολουθούν είναι παρμένα από την tsoygdw  από σχετικό ποστ που έχει κάνει με τίτλο "Το φίμωτρο ξέρουμε, το φίμωτρο εμπιστευόμαστε"



Σε αυτή την ανάρτηση μας πληροφορεί ότι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τελειώνει από υπουργός! Φυσικά όλοι ξέρετε ότι Ξενογιαννακοπούλου ζει αυτή τη στιγμή και βασιλεύει δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου. Επίσης μας λέει ότι δεν υπάρχει ουτε μια στο εκατομμύριο να προταθεί ο Καμίνης από τον Παπανδρέου για Δημαρχος Αθηναίων και ότι οι συνεργάτες του Παπανδρεου ΓΡΗΓΟΡΑ κατάλαβαν (γιατί είναι σαϊνια τα κοιμισμένα όπως ο Παπαγιάννης!) ότι θα ξεφτυλιζόταν το ΠΑΣΟΚ με υποψήφιο τον Καμίνη ... απίστευτη η ξεφτίλα του fimotro? Έλεος δηλαδή ρε παιδιά ούτε επίτηδες να το κάνατε.


Σε αυτό το post το φιμωτρο μας πληροφορεί ότι ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ξέρει ότι ο Παπανδρεου έχει πάρει οριστική απόφαση να υπουργοποιήσει τη Βάσω Παπανδρέου (στον τελευταίο ανασχηματισμό). Όλοι βεβαίως ξέρουμε ότι η Βασούλα ποτέ μέχρι στιγμής δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως υπουργός από τον Γιώργο Παπανδρέου. Απλά ο παπαγιάννης δεν ήξερε να μας πει την λεπτομέρεια του πιό υπουργείο θα έπερνε η Βασούλα. Η αναρτηση κλείνει με το κορυφαίο ... ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Εμμμ και το σημειώσαμε και σας θυμηθήκαμε βρε παιδιά. Be careful what you wish for ioannis!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ FIMOTRO! Φεύγει ο Σομπολος...παραιτείται από Πρόεδρος! Δεν τα μάθατε? Μόνος του θα αποχωρήσει κιόλας ενημερωνόμαστε .... Τηλεφώνησε και σε δημοσιογράφο και ανακοίνωσε την απόφαση του με εναν φανταστικό διαλογο όπου είπε την εξής ατάκα κατευθείαν από την φαντασία του Παπαγιάννη: "Με ξεφτίλισαν αποχωρώ δεν καθομαι αλλο" . Όπως συμπληρώνει το πάντα εγκυρότατο φιμωτρο "Αργά το κατάλαβε ότι πρέπει να φύγει" ....... γιαυτό λοιπόν επειδή αργά το κατάλαβε είπε να .... μείνει και άλλο. Ετσι όπως όλοι ξέρουμε ο Σόμπολος παραμένει μια χαρά πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και το φίμωτρο έγραψε άλλο ένα ψέμα και το πούλησε για αποκλειστική είδηση!