ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Η ώρα τον εκλογών έφτασε...πλώρη για 9 κομματική Βουλή!

Γνώμη μας είναι παντως πως η πολλυκομματική Βουλή πρέπει να συνοδευεται και από σοβαρότητα και υπευθυνότητα κάθε τοποθέτησης του κάθε κόμματος, αλλιώς θα προκύψει απλά ... μια χάβρα Ιουδαίων ...antiitroktiko speaking

Μετά τις εξελίξεις της τελευταίας βδομάδας με τις φήμες για έξοδο από το Ευρώ, το φιάσκο του Λουξεμβούργου, αλλά και της χθεσινής ημέρας με την δραματική έκκληση του Λοβερδου, τις καμπάνες της Διαμαντοπούλου και τις δηλώσεις του Προέδρου Δημοκρατίας για συνεννόηση και συναινεση ..... γίνεται πλέον φανερό και στον πιό αδαή ότι οι πιέσεις είναι τόσες πολλές για να υπάρξει πολιτική δράση, που δεν μένει κανένα περιθώριο στον Παπανδρέου απο την προσφυγή στις κάλπες. Η αδράνεια αυτή την ώρα που έιμαστε στην ώρα μηδέν είναι αφύσική και φυσικά δεν θα μπορούσε να διαρκέσει περισσότερο απόσο ήδη διήρκησε. Όσοι είχαν κλειστά τα στόματα τους ως τα τώρα για να στηρίξουν την κυβέρνηση, τα ανοιγουν γιατι είδαν και απόειδαν με την σιωπή.

Η νέα δημοσκόπηση της GPO για το MEGA και την εκπομπή Ανατροπή του Πρετεντερη, δείχνει από 7κομματική μέχρι 9κομματική Βουλή, με την ΝΔ καθηλωμένη στο 20%, παρά την τζάμπα-εκμετάλλευση του πόνου τον Ελληνών. Βέβαια και το ΠΑΣΟΚ -αναμενόμενο- πέφτει όλο και πιο πολύ αφού πλέον πέρασε και στον κόσμο η αίσθηση ότι δεν προχωράει τίποτα. ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Συμμαχία της Μπακογιάννη, Αρμα Πολιτών του Δημαρά, Δημοκρατική Αναγέννηση του Κουβέλη και Οικολόγοι, κινούνται πάνω ή κάτω από το όριο του 3% και δείχνουν να μπαίνουν στην Βουλή, προφανώς για να εκπροσωπήσει ο καθένας τις θέσεις του και να πιέσει ο κάθε ένας προς την κατεύθυνση που θεωρεί σωστή.