ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Μαΐου 28, 2011

Ο Σαμαράς συζητάει να βγούμε από το Ευρώ! Χαμός στο δελτίο του ΣΚΑΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

Αμ γι' αυτό μας το παίζει τόσο χαλαρός ο Αντώνης και δεν φαίνεται να του καίγεται καρφί για καμία συννενόηση. Έχει άλλα σχέδια αυτός...Έχει αποφασίσει μαζί με την παρέα του, να γυρίσουμε πίσω στις τρύπιες δεκάρες και στις δραχμές του 1940! 

Χαμός στο δελτίο του ΣΚΑΙ, μετά από τις νύξεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι έχει μάθει για συζητήσεις που κάνει και εισηγήσεις που δέχεται ο Σαμαρας για επιστροφή στην δραχμή. Στη ροή του λόγου του, φάνηκε ότι η πληροφόρηση πιθανόν να προέρχεται από την Ελλη Τριανταφύλλου η οποία κάνει και το "υψηλό" ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πάντως ο Παπαδημητρίου επανέλαβε πολλές φορές ότι έχει στοιχεία για αυτό που λέει.  Μαλιστα αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Σαμαράς με την κλειστή του ομάδα απεργάζετε και λεπτομέρειες αυτού του σχεδίου! Δείτε το ακρως ενδιαφέρον video με τις αποκαλύψεις του Παπαδημητρίου και την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ του γνωστού ... Μιχέλακα.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: "Ευτυχώς που η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του πολέμου, γιατί με τέτοια μυαλά ..." "Ο Σαμαράς έκοψε τις σχέσεις του με τα κόμματα της Ευρώπης και έχει κόψει τους δεσμούς τους με αυτό που έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής" "Εάν ο κ.Σαμαράς έχει αντικαταστήσει την ευρωπαϊκη παράδοση της ΝΔ με ένα γκρουπ "ιδεολόγων", θα πρέπει να μας το πει να το μαθουμε"