ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Μαΐου 15, 2011

Οταν ο Γιόρκας νίκησε τη Μέρκελ...τα αποτελεσματα του τελικου της Γιουροβίζιον



Suck my Frau Merkel! Πάρτη Λένα σου αλεσμένη κιμά και τυλιγμένη στο χαρτί και δρόμο. Η επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη στη χώρα μας. Από εθνική ανάταση σε εθνική αναταση πάμε. Είδατε τι καταφερνουν οι Ελληνες όταν είναι ενωμένοι? Όλα δουλεύουν ρολόι...antiitroktiko speaking

7οι οι Ελληνες με το Ζεϊμπεκοράπ 10οι οι Γερμαναράδες με το lounge ντεμέκ-δήθεν και φιλοσοφημένο πιάνο μπαρ. Τώρα στο μνημόνιο 2 να περιμένετε να μπει και ειδικός όρος από τη Μέρκελ, να μην τολμήσουμε να τους ξαναπεράσουμε στη Γιουροβίζιον για τα επόμενα 20 χρόνια. 24οι θα βγαίνουν αυτοί, 25οι εμείς.

Εντωμεταξύ το Αζερμπαϊτζαν,  η χώρα των λαμογιων και της διαφθοράς (και ο Μαντέλης εκεί δεν εκάνε καριέρα στο Αζερμπαιτζάν...μετά βέβαια από τη μεγάλη των λαμογιων σχολη της Ελλάδας στην κυβέρνηση του Πασόκ... ), έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια εκατομμύρια δολλάρια, για να πάρουν την πρωτιά στη Γιουροβίζιον. Τελικά νίκησαν και μάλλον τώρα το εκεί "καθεστώς" θα τους ετοιμάζει αύριο ηρωική επιστροφή στη Μπακού...ημέρες Ελλάδας 2004 με λίγα λόγια. Αν οι απλοί Αζεροι δεν έχουν να φάνε, αυτό δεν έχει καμία σημασία βεβαίως. Ημέρες 2004 στην Ελλάδα με λίγα λόγια. Αλλά αν αυτά θέλουν οι Αζέροι, αυτά θα έχουν...όπως και οι Ελληνες!