ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Μαΐου 17, 2011

Ανω κάτω έκανε το δελτίο του MEGA ο Πεταλωτής! Ενα βήμα από το εγκεφαλικό η Ολγα Τρέμη [ΒΙΝΤΕΟ]


Δεύτερη επίθεση μέσα σε λιγες μέρες, κάποιου μέλους της κυβέρνησης εναντίον του MEGA και μάλιστα με δημόσια παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Οι κυβερνητικοί πέρνουν και τους τα λένε πλέον χύμα! Δείτε εδώ όλο το βίντεο. Το Mega εκοψε το video του δελτίου που αναρτά κάθε μέρα στο site  του. Δείχνουν μόνο το μισό! Δείτε εδώ την εκδοχή του MEGA. Το καλύτερο κομμάτι και πιό ξεφτυλιστικό για το κανάλι τους το έκοψαν...antiitroktiko speaking

Ότι θα έφτανε η ώρα να θαυμάσουμε και να επικροτήσουμε και τον Shrek-Πεταλωτή, αυτό δεν το περιμέναμε ΠΟΤΕ! Απολαυστικό βίντεο, ένα από τα καλύτερα. Ξεφτύλισε το MEGA και την Τρέμη με μεγάλη άνεση και χωρίς να το πολυσκεφτεί ή να αμφιταλαντευτεί καθόλου. Φανταστείτε τωρα για να έχει φτάσει στο σημείο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης να ξεγυμνώνει με τέτοιο τρόπο το κανάλι που είναι πιο φιλοκυβερνητικό από όλα, αυτό σημαίνει ότι τα πράματα είναι σε οριακό σημείο για τη χώρα μας. Όλοι αρχίζουν και μιλάνε έξω από τα δόντια γιατί δεν έχουν και πολλά να χάσουν!

Ο Πεταλωτής λοιπόν λογικά ρώτησε για ποιό λόγο βγάλαν ξαφνικά τον μαθουσάλα της ΝΔ τον Γιάννη Κεφαλογιάννη να συμμετέχει σε μια συζήτηση όπου μιλούσαν οι δημοσιογράφοι, ο Πεταλώτης και ο ισότιμος του Παναγιωτόπουλος από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι βέβαια γνωρίζουμε ότι το MEGA λόγω Βερδινογιάννη προωθεί τον Κεφαλογιάννη και την οικογενεια του. Μέρα παρα μέρα βάζουν δηλώσεις της κοκόνας του Κεφαλογιάννη, της Όλγας Κεφαλογιάννης, αυτού του αξιοθαύμαστου φελού, που έχει την ικανότητα να μιλάει με τουπέ και ύφος και όμως να μην λέει τίποτα...είναι παροιμιώδης!