ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

Ο Λοβερδος καταλύτης για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις-Η κυβέρνηση σε αδιεξοδο [ΒΙΝΤΕΟ]


Δυνατή δημόσια παρέμβαση του Υπουργού Υγείας. Ετοιμος να παραιτηθεί αν δεν κάνει η κυβέρνηση ότι έχει υποσχεθεί με το μνημόνιο. Το ΠΑΣΟΚ λούφαξε! Δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν και επιλέγουν προς στιγμήν τη μη-αντίδραση! Το ίδιο όμως και η ΝΔ, η οποία κολώνει να ζητήσει εκλογές, τη στιγμή που βγήκε πρώτος τη τάξει υπουργός και δήλωσε έτοιμος να παραιτηθεί...antiitroktiko speaking

Ο Ανδρέας Λοβερδος γίνεται ο πρώτος μέσα στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση που ανοίγει το στόμα του και πλέον κάνει δραματικές εκκλήσεις για να ξυπνήσει ο Γιώργος Παπανδρέου και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει χωρίς περιστροφές και χωρίς να ανέχεται πλέον όσους δεν πιστεύουν σε αυτόν τον δυσκολο δρόμο. 
Ως τώρα οι μόνοι που ζητούσαν εθνική συννενόηση ήταν ο Καρατζαφέρης, η Μπακογιάννη και ο Κουβέλης. Αυτή τη στιγμή μπήκε με δραματικό τρόπο και μέλος της κυβέρνησης στο club της συναινεσης.

Ο Λοβέρδος μπορεί να κατηγορείται από πολλούς ότι δεν έπρεπε να τα πει δημοσίως, αλλά έχει σημασία να καταλάβουμε ότι οι συνθήκες και οι καταστάσεις τις οποίες ζουν η Ελλάδα και οι Ελληνες  είναι ιστορικές και πλέον ο χρόνος έχει τελειώσει. Κινδυνεύουμε όχι μόνο με πτώχευση αλλά και έξοδο από το Ευρώ, μιας και αυτή η πιθανότητα έχει αρχίσει να συζητείται έντονα και επίσημα με μπροστάρισσα την Γερμανία, την Ολλάνδία και τη Φινλανδία.

Με αυτήν την εμφάνιση του Λοβέρδου, όποιος ξέρει μπορεί εύκολα να δει ότι ο χρόνος τελείωσε και η ώρα είναι μηδέν.