ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2011

Η φωτογραφία της live αναμετάδοσης της δολοφονία Μπιν Λάντεν

Αυτή είναι η φωτο με Ομπαμα και Χίλαρυ Κλίντον που παρακολουθούν live την δολοφονία του Μπιν Λάντεν. Σαν σε κινηματογραφική πρώτη προβολή παρακολούθησαν οι του Λευκού Οίκου την δολοφονία του τρομοκράτη Οσάμα Μπιν Λάντεν. Και όποιος λέει ότι η ζωή δεν μπορεί να ξεπεράσει την φαντασία, ας δει το αμέσως επόμενο διάστημα πόσα πολιτικά θρίλερ και κατασκοπικά θα χρησιμοποιήσουν ένα παρόμοιο σκηνικό. Πηγές της CIA αναφέρουν ότι οι ειδικοί κλείνουν στο να δημοσιευτούν οι φοβερές photos του νεκρού Μπιν Λάντεν, αφού εκτιμούν ότι τα ΜΜΕ και ο κόσμος εχουν επιβάλει πλέον την προσδοκία και το έχουν καταστήσει μονόδρομο. Μάλιστα πολύ πιθανό να δοθούν και σήμερα ... antiitroktiko speaking

Αρχισαν να δίνονται μια-μια οι φωτογραφίες-αποδεικτικά στοιχεία για την δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Πρώτη δόθηκε στη δημοσιότητα αυτή η φωτογραφία, η οποία κατά τα διεθνή μέσα ίσως αποδειχθεί η φώτο που θα χαρακτηρίζει τη διακυβέρνηση του Ομπάμα στις ΗΠΑ. Η photo δείχνει την νύχτα της 1ης Μαίου στο Situation Room (αίθουσα επιχειρήσεων), τον Μπάρακ Ομπαμα, την Χίλαρυ Κλίντον και διάφορους αξιωματούχους να παρακολουθούν σε απευθείας σύνδεση την απόπειρα δολοφονίας του Οσαμά Μπιν Λάντεν. Η Χίλαρυ Κλίντον δείχνει να έχει "χεστεί" από την αγωνία! 

Όλοι βεβαιως περιμένουν πλέον τις φωτογραφίες με τον νεκρό Οσάμα Μπιν Λάντεν, αλλά οι διαροές από τον Λευκό Οίκο αναφέρουν ότι η μοναδική φωτογραφία όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το πτώμα του Οσαμα Μπιν Λάντεν, είναι φρικαλέα και δεν μπορεί να αποτελέσει πρωτοσέλιδο σε καμία εφημερίδα. Έτσι προβληματίζονται και σκέφτονται τι ακριβώς πρέπει να κάνουν για να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο. Η φωτογραφία περιγράφεται ως καθαρή φωτογραφία με ανοιγμένο το κεφάλι του νεκρού τρομοκράτη στα δύο (τραύμα στην περιοχή ανάμεσα στα μάτια) και πολύ αίμα. Όπως συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές ο Οσάμα ήταν άοπλος αλλά παρόλα αυτά αντιστάθηκε. Οι σειρά των φωτογραφιών που θα δωθεί στην δημοσιότητα θα έχει και φώτογραφίες με τους δύο νεκρούς αδερφούς του Μπιν Λάντεν καθώς και με τον γιό του.