ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Μαΐου 20, 2011

Συμπιλίδης + Τσιτουρίδης = total recall! Το ψηφοδέλτιο της νίκης και της αναγέννησης...


Όσοι περιμεναν την αναγέννηση και ανανέωση της Νέας-Νέας Δημοκρατίας, μπορούν πλέον να την ξεχάσουν επίσημα. Αυτοί εκεί πάνε για βρυκολάκιασμα!

Γιώργος Συμπιλίδης: "Η ελεύθερη πτώση, την οποία ακολουθεί ο τόπος πρέπει να σταματήσει. Θεωρώ δεδομένο, ότι μπορώ να θυσιάσω ακόμη και την επιστημονική σταδιοδρομία μου..."  ... καλά ε...τρελός μαυρογυαλούρος πρέπει να είναι ο δικός σου!  ....antiitroktiko speaking

Με συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Συμπιλίδης στο "Ράδιο Μαχητής" του Κιλκίς, αλλά και με αναδημοσιευση της συνέντευξης στην τοπική εφημερίδα, μας ενημερώνει ότι έχει συνεννοηθεί με τον Σαμαρά και θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Διαρροές της Ρηγίλλης έχουν δώσει σαν υποψήφιο και τον Σάββα Τσιτουρίδη.

Και αν αναρωτιέται κανείς γιατί τέτοια πισωγυρίσματα από τον Αντωνη Σαμαρά, να του πούμε ότι πολύ απλά ... κάνει πράξη το σύνθημα του Χάρη Ρώμα ως δήμαρχος του Κολωκοτρωνιτσίου "Εμπρός Πίσω" ... εμπρός να πάμε πίσω στο παρελθόν δηλαδή. Πέρα από τα αστεία, ο Σαμαράς κοιτάει τα νούμερα (όχι τη χώρα που βυθίζεται)  και δεν του βγαίνουν, γιαυτο οδηγείται σε αυτή την απόφαση. Ο μεν Τσιτουρίδης πέρνει 13.000 minimum (ακόμα και τότε που κατηγορούταν για τα ομόλογα), ενώ ο δε Συμπιλίδης μπορεί να αποροφήσει το μεγαλύτερο μέρος των 15.000 ψήφων που έπερνε ο Κιλτίδης. Ο Σαμαράς νιώθει ότι δεν εχει περιθώρια για δοκιμές στην παρούσα φάση, αφού δεν έχει κανέναν άλλον έτοιμο στον νομό Κιλκίς, που να έχει έρρεισμα στους Κιλκισιώτες.

Πάντως είναι αλήθεια ότι με αυτή την κίνηση ίσως στο Κιλκίς η ΝΔ ξαναπάρει 2 έδρες. Το θέμα όμως είναι κατα πόσο, με αυτά και αυτά, θα μπορέσει τελικά ο Σαμαράς να πείσει σε πανελλήνιο επίπεδο ότι ανανεώνει το κόμμα. Γιατί πρέπει να είσαι εντελώς βλάκας για να πειστείς, βλεποντας την τροπή που πέρνει το πράμα. Γενικα βλέπουμε παντως μια τάση να μετακομίζει όλη η πρωην ΠΟΛΑΝ στην ΝΔ.

Να θυμίσουμε ότι στις τελευταίες εκλογές ήταν η πρώτη φορά όλων των εποχών όπου η Νέα Δημοκρατία έβγαλε έναν μόνο βουλευτή στον νομό Κιλκίς (τον οποίο στη συνέχεια τον έχασε και αυτόν, αφού ήταν ο Κιλτίδης ο οποίος πήγε στη Δημοκρατική Συμμαχία) ενώ το ΠΑΣΟΚ δύο βουλευτές.