ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2010

Πάτησε τα 40 σήμερα η Κλώντια Σίφερ!

Το πιό γνωστό σουπερ μοντέλο όλων των εποχών έκλεισε σήμερα τα 40. Η Claudia Schiffer έγραψε ιστορία στο modeling για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί ανηλθε στον αφρό την χρυση εποχή των περιοδικών και του modeling. Δευτερον, για την εκπληκτική ομοιότητα της με την Brigitte Bardot.

Την δεκαετια του 90 παντρευτηκε για δύο χρόνια με τον ταχυδακτυλουργό David Copperfield. Από το 2002 είναι παντρεμενη με τον  Αμερικανο κινηματογραφικό παραγωγό Matthews Vaughn.  Έχει πλέον μαζί του τρια παιδιά, ενα παιδί και δυό κορίτσια, όπως θα έλεγε ο παππούς. Το τρίτο το γέννησε  πριν 3,5 μήνες, οπότε και είχε κάνει το εξώφυλλο στο Vogue ... με τη κοιλιά στο στόμα κυριολεκτικα. Λοιπόν ποτέ δεν τις κατάλαβα αυτές που βγαίνουν στο εξώφυλλο, πεντε λεπτα πριν σπάσουν τα νερά τους.

Η Claudia Schiffer γεννηθηκε στο πανεμορφο Rheinberg am Niederrhein, (Ρηνοβουνό στον Κάτω Ρήνο  χαχα) στη Γερμανία, στις 25 Αυγουστου το 1970 και αρχικά προοριζόταν να σπουδάσει νομικά και να γίνει δικηγόρος σαν τον πατέρα της. Τελικά όμως η τύχη της τα έφερε εντελώς διαφορετικά (όχι και άσχημα θα έλεγε κανείς!). Μια μέρα ένας scouter μοντελων την είδε να διασκεδάζει σε μια ντίσκο του Dusseldorf και από τότε όλα πήραν τον δρόμο τους.