ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2010

Πορνη ανακυρηχθηκε η Καρλα Μπρουνι στο Ιραν! Kayahan : "Οι πόρνες στιβάζονται στον αγώνα για τα ανθρωπινα δικαιώματα"



Πορνη θεωρεί την Carla Bruni, η φονταμενταλιστική ιρανικη εφημεριδα Kayhan news. Η επιθεση σοκάρισε την Κάρλα (για μια ακόμη φορά σοκάρετε αυτή η γυναικα!). Η επίθεση αυτή στη συζηγο του Νικολά Σαρκοζι, έγινε με αφορμή την δράση της Κάρλα, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμη του αγώνα εναντια στο Ιρανικό καθεστώς και στα κακώς κειμενα της ιρανικης κοινωνίας που έχει ενταθει το τελευταίο διάστημα σε ολόκληρο τον κόσμο, με την υποθεση της ποινης του θανατου δια λιθοβολισμού της Sakineh Mohammadi-Ashtiani, 43 χρονης γυναικας, μητερας δύο παιδιών που κατηγορείται για απιστια και αποπειρα δολοφονιας του ανδρα της.

Το επιμαχο άρθρο τιτλοφορείται "Οι πόρνες στιβάζονται στον αγώνα για τα ανθρωπινα δικαιώματα", κατηγορώντας επίσης και την διασημη ηθοποιό Isabel Adjani. Η εφημερίδα γράφει ότι πολλες πορνες έχουν μαζευτεί και αγωνιζονται για τα ανθρωπινα δικαιώματα, ενώ αναφέρει μυθεύματα περι παλιότερου σχεδίου της Κάρλα Μπρουνι να απαγάγει τον Σαρκοζί και την πρώην γυναίκα του Σεσίλια!

Τα Ιλίσια ακόμα δεν έχουν εκδοσει ανακοινωση, αλλα έχουν διαρεύσει πληροφορίες πως η Καρλα Μπρουνι είναι αρχικά τρομοκρατημένη απο το γεγονός