ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Αυγούστου 27, 2010

Βαράει διάλυση η Νέα Δημοκρατιά! Η Ελσα Παπαδημητριου στη γραμμη του πέναλτυ! Δεκάδες ακόμα βουλευτές σε κατάσταση αναμονης

"Ποιός θα με διώξει από την Νέα Δημοκρατία? Εγώ είμαι η Νέα Δημοκρατία ...εμείς" Αναρωτήθηκε η Έλσα Παπαδημητριου στο σημερινό πρωινό του Mega. Δεν θα αργήσει να πάρει την απάντηση της!

Δεν είναι το πολιτικό μέγεθος της Ελσας Παπαδημητριου που δημιουργεί το προβλημα. Πολύ απλά είναι το γεγονός ότι ο Σαμαρας συνειδητόποιεί ότι η στάση του έχει ανοίξει τον ασκό των χιλίων ανέμων και δεν ξέρει (ενω το προσπάθησε κάποιες φορές) πως να κάνει στροφή σε μια πιό διαλακτική στρατηγική πριν είναι αργά.

Είναι γεγονός ότι μετά από τις διαγραφές Μπακογιάννης και Μαρκογιαννάκη, υπάρχει μεγάλο πλήθος βουλευτών και πολιτευτών που δεν μιλάνε (δεν μπορει θα το έχετε παρατηρησει!), τηρώντας σιγή ιχθύος, είτε γιατί δεν συμφωνούν με τη σκληρή κομματική πειθαρχία που υποτίθεται ότι χαρακτήριζει την προ-κρισης εποχή, είτε γιατί πολλοί λίγοι είναι αυτοί που νιώθουν κόντα στον Αντώνη Σαμαρα μιας και ο ίδιος έχει επιλέξει μια κρύα στάση απέναντι σε όσους δεν ανηκουν στο πολύ κοντινό του περιβάλλον. Οι συμπαθειες και οι υποστηρικτές που είχε η Μπακογιάννη μεσα στο κόμμα, ήταν εξίσου ισχυρές με τις εχθρες προς αυτή και προς στιγμήν έχουν παγώσει, προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα στο χρέος που νιώθουν για το ιστορικό τους κόμμα, στο περιθώριο στο οποίο έχουν περιέλθει (μιας και ο Αντώνης φανταζει πολύ μακρινός για αυτούς) και στην συμπαθεια και πιστη τους για την Ντόρα. Ο Σαμαράς πολεμάει με όπλα  αλλά και σκεπτικό παλιάς γεννιάς και οι καιροί δεν ευννοουν ισορροπίες τέτοιου είδους.

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στην εντατική και ο χειρουργος που μπορει να την σωσει...δεν έχει ακόμα γεννηθεί!