ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2010

"Η χαρα του τρομοκράτη" όπως θα έλεγε και η Μαλβίνα ...όλοι οι υπουργοι και ο Γιώργος Παπανδρέου μπηκαν μέσα σε ένα λεωφορείο!




Ο μόνος που δεν επιβιβάστηκε στο πούλμαν, ήταν ο Βενιζέλος ο οποίος κατέφθασε στη συνεδρίαση με το μαυρο θωρηκτό του! Κάτι ξέρει ο Βαγγος! ... Τελικά τέλος καλό, όλα καλά (όλα καλά σίγουρα?). Οι υπουργοί και σωτήρες της χώρας έφτασαν σώοι και αβλαβείς. Έτσι μπορούν ακαθεκτοι να συνεχίσουν το ανθρωπιστικό τους έργο προς την ελληνική κοινωνία.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλεία λέει στη Θεσσαλονίκη! Φόρτωσαν όμως όλους τους υπουργούς μέσα σε ένα πούλμαν ... μέσα και ο Παπακωνσταντινου, η Νταλάρα, η Φώφη, αλλά ακόμα και ο Παπανδρέου! Μα είπαμε, να αφήσουν τις λιμουζίνες, να κανουν οικονομία και να δώσουν το καλό παράδειγμα, αλλά όχι να καταργήσουν και τους βασικούς κανόνες προστασίας από την τρομοκρατία!

Ο Βαγγελης Βενιζέλος κατά την είσοδο του, είπε να κάνει μια πλάκα στους δημοσιογράφους. Τους μάζεψε όλους λέγοντας τους ότι θα κάνει μια δήλωση και δεν θα δεχθεί ερωτήσεις. προς στιγμήν μεταξύ των δημοσιογραφων επικράτησε θόρυβος και προσμονή, αναμένωνοντας να γίνει καποια πολύ σημαντική δήλωση. Τελικά όλοι ξέσπασαν σε γέλια, όταν έγινε η δήλωση, αφού αφορούσε έμμεση διαφήμιση του νέου βιβλίου του Σόμπολου, με τον Βενιζέλο να χαρακτηρίζει τον τελευταίο εμβληματική φυσιογνωμία!