ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2010

Διεθνώς ρεζίλι μας έκαναν για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή και τα ανωνυμα παρακλάδια της. Δείτε βίντεο


Τη χωρα που γέννησε τη δημοκρατία και τη φιλοσοφία κάποιοι λιγδιάρηδες μαϊμουδο-Έλληνες φασίστες, τείνουν να την καταντήσουν να φαίνεται περισσότερο σαν τη χιτλερική Γερμανία, παρά σαν την αρχαία Αθήνα.

Γίναμε διεθνως ρεζίλι με τον ξυλοδαρμό του Αφγανου από φασίστες και χρυσαυγίτες στον Αγιο Παντελεημωνα. Δεν φτάνει που έχουμε τόσα προβλήματα και δυσφημίση για άλλα θέματα, έχουμε τώρα και τους ακροδεξιούς να βγάζουν ακόμα ένα κακό όνομα στη χώρα. Σε Γαλλία και Βέλγιο έπαιξε αυτες τις μέρες πολύ το θέμα του Αγίου Παντελεήμονα. Πέρα από μπατήρηδες, μπαταξήδες και καλοπερασάκηδες, αυτό έλλειπε τώρα να αρχίσουν να μας λένε και ρατσιστές. Το πρόβλημα μας με τους αλλοδαπους πρεπει να το λύσουμε πολιτικά, όχι σκοτωνοντας τους, γιατί στην πράξη έχουμε δει ότι ένας ξυλοδαρμός αλλοδαπου, φέρνει ένα μαχαιρομένο Ελληνα και ένας νεκρός αλλοδαπός φέρνει ένα νεκρό Ελληνα... ή αν προτιμάτε και το αντίθετο.

Το Σαββατοκύριακό αλλά και εχθές, σε Γαλλία και Βέλγιο, έπαιξαν στα δελτία ειδήσεων αλλά και σε πολιτικο-κοινωνικά μαγκαζίνο, βίντεο σαν αυτό που ποστάρουμε. Να σημειώσουμε ότι Γαλλία και Βέλγιο και ειδικά οι μεγαλουπόλεις τους, έχουν πολύ μεγαλύτερο προβλημα από αυτό της Ελλάδας, όσον αφορά τις αναλογίες αλλά και τη συγκέντρωση αλλοδαπών σε συγκεκριμένες περιοχές. Ομως εκεί  και παρά του ότι ο Σαρκοζί πχ είναι πολύ σκληρός απέναντι στο προβλημα των μεταναστων, οι εξτρεμιστές και οι φασίστες είναι κατάπτυστοι από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τους δύο λαους...δεν νοείται να κάνουν διαδηλώσεις μαζί τους, όπως έκαναν οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα! Αν θέλουν να βρουν λύση στο προβλημα αυτό να πάνε να πετάνε πέτρες εξω από τα υπουργεία και τη βουλή, όχι να ταυτίζονται με τους φασίστες. Έτσι θα πάθουν χειρότερα, δεν είναι έξυπνη συμπεριφορά αυτή, ουτε λύση στο προβλημα τους προκειται να βρουν με αυτόν τον τρόπο.