ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 08, 2010

Αφιερωμα 9-11 : Νέο σοκαριστικό video από την καταρρευση των Διδυμων Πύργων του WTC την 11 Σεπτεμβρίου 2001Αφιερωμα 911 : Από σημερα στο Antii μπορείτε να βλέπετε σοκαριστικά  στιγμιότυπα, video και clips, από την 9-11

Πλησιάζει η επέτειος της 11 Σεπτεμβρίου 2001, της ημέρας που άλλαξε τον δυτικό κόσμο, όταν και η τρομοκρατία εισεβαλε με θεαματικό και σοκαριστικό τρόπο στην καρδιά αυτού του "ισορροπημένου" ανεπτυγμένου κόσμου. Από τότε η τρομοκρατία αποτελεί ισότιμο εχθρό κάθε δυτικής κοινωνίας και δεν θεωρείται ένας απλός αντάρτης. 

Τα διαφορά αμερικανικα κανάλια και δίκτυα έχουν στα χέρια τους σοκαριστικά ντοκουμέντα εκείνης της ημέρας, αλλά ακόμα θεωρείται πολύ νωρίς για να προβληθούν και έχει επιβληθεί ένα είδος ατυπης εθνικής απαγόρευσης στις ΗΠΑ, σε τετοιου είδους βίντεο. Παρολαυτά κάθε επέτειο κάποια διαρρέουν. Έτσι, πριν δύο μέρες έκανε την εμφάνιση του αυτό εδώ το στιγμιότυπο, όπου ένας δημοσιογράφος αναμεταδίδει κάτω ακριβώς από τους δίδυμους πύργους, όταν ο πρώτος αρχίζει να καταρρέει! Δείτε για πρώτη φορά τόσο κοντινό βίντεο, τον πυργο να γίνεται σκόνη ενώ τον δημοσιογράφο να τα παίζει!