ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2010

Την ώρα που ο Σαμαράς ασχολείται με τις χαμένες υποθέσεις Κικιλια, Μιχαλολιάκου, Γκιουλέκα ... ο Γκρουεφσκι δήλωνει παρόν στο ΕΛΚ

γράφει το ant2troktiko

Λίγο οι ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, λίγο οι κακίστατες σχέσεις που ανέπτυξε με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά με αφορμή την καταψήφιση του μνημονίου, λίγο η βαρεμάρα και η πεποίθηση ότι δεν βγαίνει κάτι με αυτές τις συσκεψεις, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα ... ο Αντώνης Σαμαράς έγραψε στα παλιά των υποδημάτων του το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Με λίγα λόγια τους έκανε μούτρα! Και βεβαίως όλοι στο ΕΛΚ ... χέστηκαν!

Φούριες πολλές έχει ο Σαμαράς, με τις αυτοδιοικητικές, όπου δεν του βγαίνει τίποτα ... απολύτως. Μόνο ο Ψωμιάδης και αυτός την επόμενη των εκλογών, θα τον χορέψει στο ταψί! Έτσι λοιπόν αυτές της μέρες έγινε η σύνοδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε απών λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων! Θαυμάσια, κ. Σαμαρά! Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε μια τυπική αλλά απολύτως απαραίτητη υποχρεωση σας, στα πλαίσια διεθνών δημοσίων σχέσεων, φανταζόμαστε πόσο εύκολα και αποτελεσματικά θα εφαρμόσετε την φανταστική λύση του αντι-μνημονίου με την οποία μας παραμυθιάζετε! Καλά εκλογικά αποτελέσματα κ. Σαμαρά, στην κινουμενη άμμο μέσα στην οποία έχετε μπλέξει την ελληνική κεντροδεξιά!