ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17, 2010

Το κορίτσι του Casillas, η δημοσιογράφος Sara Carbonero αναστάτωσε την Θεσσάλονικη! Δείτε βίντεο




Σχόλιο Antii : Σάρα ελπίζουμε να μην πικράθηκες  πολύ με το αποτέλεσμα του αγώνα και το ένα και μακρύτερο που φάγατε. Ελπίζουμε φευγωντας να έχεις τις καλύτερες εντυπώσεις για την ομορφιά μας

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε η πανεμορφη Σαρα Καρμπονερο, για όποιον την είδε στη Θεσσαλονίκη ... αλλά και όποιον δεν μπόρεσε να τη δει. Το κορίτσι του Iker Casillas -της οποίας η δημοσιότητα εκτοξεύτηκε όταν ο Ισπανός τερματοφύλακας, γνωστοποίησε τη σχέση τους, φιλώντας της μπροστά στις κάμερες, έπειτα από το τέλος αγώνα- ήταν σε αποστολή αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει τον αγώνα του Αρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι δε Ελληνες συνάδελφοι της, μαθαίνουμε πως ήταν πολύ εξυπηρετικοί και ιδιαιτέρως θερμοί απέναντι της, ενώ σε άλλους πέσαν κάτι σαγόνια που ... τα ψάχνουν ακόμα! 

Η Σαρα μένει σε ξενοδοχείο του κέντρου κοντά στα πανεπιστημια, ενω φήμες θέλουν να κάθεται κάποιες μερες ακόμα! Τι θέλει άραγε να κάνει αυτές τις  επιπλέον ημέρες? Τίποτα πονηρό? ... μπα καμιά Χαλκιδική μεριά την βλέπουμε να βολτάρει, οπότε το νου σας εκεί στη Χαλκιδική, μην σας αιφνιδιασει!