ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 16, 2010

Δείτε πως ρεζιλεύουν την Ελλάδα οι ντεμέκ-Ελληνες ακροδεξιοί



Σχόλιο Antii : Στη χωρα που γέννησε την δημοκρατία και την φιλοσοφία, υπάρχουν και μερικοι γερμανόψυχοι μαϊμουδο-Έλληνες, που αρέσκονται να πιστεύουν ότι έχουν καλά, αρχαία ελληνικά γονίδια. Στην ουσία όμως είναι σάπιοι άνθρωποι και αν ξυπνούσαν μονομιάς θα ερχόταν ανάποδα ο ντουνιάς και θα κατάλαβαιναν ότι ξεφτυλίζουν την πατρίδα που τους γέννησε

Δολοφονική επίθεση από συμμορία ακροδεξιών έγινε το Σάββατο στον Άγ.Παντελεήμονα. Θύμα ένας Αφγανός γιατρός των "Γιατρών του Κόσμου". Η επίθεση έγινε κατά του Καντίρ Χουσεϊν, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής του βραβευμένου ντοκιμαντέρ (Πρώτο βραβείο Roma Fiction Festival) της Αννέτας Παπαθανασίου "Καντίρ, ένας Αφγανός Οδυσσέας" (2008), που πραγματεύεται την πολυτάραχη ζωή του συγκεκριμένου ανθρώπου, εξαιτίας των διωγμών από τους Ταλιμπάν και πως αυτός γυρνάει πίσω στην πατρίδα του για να βρει πάλι την ίδια και χειρότερη κατάσταση.

Ο Καντίρ Χουσεϊν επέστρεφε από την δουλειά του στο σπίτι και παρότι φορούσε μπλούζα με το σήμα και τα διακριτικά της οργάνωσης,  ομάδα περίπου 30 άγνωστων ακροδεξιων  του επιτέθηκαν φωνάζοντας "αυτός, αυτός είναι!" και τον ξυλοκόπησαν άγρια ενώ προσπάθησαν και να τον πνίξουν, συμφωνά και με στοιχεία που έδωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου.

Τον Αφγανό γιατρό, μεταφραστή στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση, περιμάζεψαν οι αστυνομικοί που τον πήγαν πρώτα στο τμήμα και έπειτα στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση. Συνάδελφοι του καταγγελουν ότι τελευταία οι οργανωμένες βίαιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών από φασιστικές συμμορίες είναι πολύ συχνό φαινόμενο, ενώ αναφέρουν ότι ο Καντίρ Χουσεϊν μάζευε στοιχεία για αυτό το αισχρό φαινόμενο.