ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 29, 2010

Γιακουμάτος: Τα "γκολντεν τσογλαν" του Σαμαρά είναι άσχετοι! Αβραμόπουλος: Το μνημόνιο ήταν τελικά μονοδρομος, Μπεγλίτης: Πρότεινω για Νόμπελ Οικονομίας τον Σαμαρά, Πεταλωτής: Σαμαράς ο Αστερίξ!


Στην μεγαλύτερη της παρακμή βρισκεται η Ελλάδα και όμως εκεί που λέγαμε δεν έχει παρακάτω, οι Έλληνες έμελλε να γνωρίσουν τον χειρότερο τσαρλατάνο πολιτικό όλης της σύγχρονης ιστορίας. Τον Αντώνη Σαμαρά ... Ο κόσμος χάνεται και αυτός υποσχεται μηδενισμό του ελλειματος μέσα σε ένα χρόνο! ... μάλιστα χωρίς θυσίες και αίμα!

Καιρό τώρα δεν ασχολούταν κανείς με τα χαζά που έλεγε ο Σαμαράς για εκμηδενισμό και εξαϋλωση του ελλειματος πρώτα σε 4 χρόνια, μετά σε 2 και τελικά -όταν  πλέον είδαν ότι δεν τους ανεβάζουν αυτές οι εξαγγελίες τα ποσοστά- μέσα σε ένα χρόνο!  Τρείς φορές το άλλαξε το μείγμα γι αυτό και έγινε ακόμα πιό αποτελεσματικό. Δεν ασχολήθηκαν ούτε καν οι πολίτες που στις δημοσκοπήσεις φαίνονται να μην τσιμπάνε στην κοροϊδία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του δίνουν ποσοστά 15% με 20%.

Όλα όμως έχουν ένα όριο και τις τελευταίες μέρες δεν άντεξαν αρκετοί (ακόμα και μέσα από το κόμμα του, ακόμα και ο αντιπρόεδρος του ο Αβραμόπουλος) και έτσι σχολίασαν την τελευταία εφεύρεση ... του κυρίου Αντώνη Σαμαρά : Το φίλτρο που εκμηδενίζει τα ελλείματα χωρίς να θυσίες και στρίμωγματα. "Λουστηκε" λοιπόν από ειρωνικά σχόλια χθές και προχθές ο Σαμαράς!  Τι Αστεριξ τον είπαν, τι γκόλντεν τσογλάν ... μέχρι και που προτάθηκε για Νόμπελ Οικονομίας!

Τους έχει πιάσει εκεί στη Νέα Νέα Δημοκρατία ο ίλλιγος του "ή τώρα ή ποτέ" ξέρωντας ότι ή τώρα είναι η στιγμή να κοροϊδεψουν την κοινωνία ή αν δεν το καταφέρουν, δεν θα υπάρξουν  άλλες ευκαιρίες και ο Σαμαράς θα είναι μια γρήγορη παρένθεση στην ιστορία της ηγεσίας του κόμματος, όπως ο Εβερτ...αν βέβαια υπάρχει ακόμα κόμμα ύστερα από όλα αυτά που πρόκειται να συμβουν μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το διαφαινόμενο στραπάτσο της ΝΔ με τις εντελώς λάθος επιλογές υποψηφίων. Το ίδιο το επιτελείο της Ρηγίλλης στο καλό σενάριο υπολογίζει 4-5 περιφερειάρχες, ενώ στο εφιαλτικό βλέπει μόνο νίκη του Ψωμιαδη και ακόμα ενός αουτσάιντερ! Και όλα αυτά την ώρα που όλοι βρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρεου.