ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τρίτη, Φεβρουαρίου 01, 2011

"Το άσυλο είναι πλέον νεκρό" Πρώτη χθες του Ζαφειριάδη στον Χατζηνικολάου. Καθυστερει η Δημοκρατική Συμμαχία να παρουσιάσει νέα στελέχη.

Δείτε το video

Με μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, με ευθύ λόγο και πρακτικό πνεύμα, έκανε χθες την πρώτη του εμφάνιση ο Δημητρης Ζαφειριάδης, υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Επιτέλους είδαμε και κάποιον άλλον περα της Μπακογιάννης και του Οικονόμου! Κάτι πρέπει να κάνει το νέο κόμμα για να ξεκολλήσει κια αυτό είναι να παρουσιάσει στην δημοσιότητα όλα τα νέα του στελέχη. Αλλιώς θα πάει άπατο και αυτό, όπως και άλλα...

Ο Δημητρης Ζαφειριάδης μπορεί να μην έχει άμεση εμπλοκή ως τώρα με την πολιτική, αλλά αποτελεί έμπιστο συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη χρόνια τώρα, από την εποχή που ήταν παντρεμένος με την κόρη της Αλεξία. Ο μετέπειτα χωρισμός δεν διατάραξε τις άψογες σχέσεις της Μπακογιαννης με τον Ζαφειριάδη που τον θεωρεί ικανότατο στέλεχος.

Η τοποθέτηση που έκανε χθες στο Πρόσωπο με Πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου για το θέμα του ασύλου, ήταν ψυχραιμη αλλα και αιχμηρή. Ανάμεσα στα άλλα δήλωσε:

"Οι κομματικές παρατάξεις έχουν εξελιχθεί σε γάγραινα"
"Το άσυλο είναι νεκρό γιατί δεν υπάρχει ελευθερη διακινηση ιδεών μέσα στο πανεπιστήμιο. Οπως έχει καταντήσει σήμερα είναι μια πεθαμένη ιστορία,  το ξερουμε όλοι το συζητάμε όλοι μεταξύ μας όταν κλεινουν οι κάμερες αλλα δεν το λεμε δημοσίως"
"Το άσυλο αντιμετωπίζεται σαν να είναι ένα προβλημα της Αριστεράς, ενώ είναι πρόβλημα της κοινωνίας"