ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 09, 2011

Ταβουλάρη: "Δουλειά δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του". Τι λόγια είναι αυτά Χρύσα...πιπέρι!


*έγραψε το antiitroktiko* Την Χρύσα την Ταβουλάρη και την έχουμε σε υπόληψη και την ακούμε προσέκτικά κάθε φορά που αναλύει ένα θέμα (αρκεί να μην την πετύχουμε όταν φοράει τα μπλε γυαλάκια της, γιατί το κάνει κάποιες φορές). Χθες δημοσίευσε ένα πολύ σωστό άρθρο στο aixmi.gr για την πλατεία Μεσολογγίου στο παγκράτι και για τα τζάμπα λεφτά που δίνονται από την πολιτεία για αναπλάσεις, οι οποίες τελικά και καταστρέφουν κάθε ίχνος πράσινης ζωής στην πόλη, αλλά και παράταιρες μοιάζουν με τον χαμό που επικρατεί τριγύρω τους. Το άρθρο όμως αυτό (εδώ) είχε μια ιδιαιτερότητα...ο τίτλος του δεν έκανε και πολύ για άρθρο μεγάλης δημοσιογράφου-πολιτικής αναλύτριας...τουλάχιστον όχι για τα συντηρητικά ή politically correct γουστα.

Το άρθρο τιτλοφορείται "Δουλειά δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του". Θα μας πείτε σιγά και τι έγινε. Και όμως δεν θυμόμαστε άλλον μεγαλοδημοσιγράφο να έχει χρησιμοποιήσει μια τέτοια έκφραση ή λέξεις αναλογες σε αρθρογραφία του. Φαίνεται η Χρύσα ψιλιάστηκε ότι το Internet είναι ένα άλλο μέσο επικοινωνίας και είδε ότι όχι μόνο την πέρνει να το κάνει, αλλά κάπως έτσι  πρέπει να κινηθεί στο ίντερνετ και την μπλογκόσφαιρα.  Στην ουσία άφησε στην άκρη τα σας και τα μας της συμβατικής δημοσιογραφίας και μπήκε στο ψητό με πιό άμεσο τρόπο. Εμάς μας αρέσει πάντως να σπάνε τέτοια ταμπού και όταν βλέπουμε αυτό να συμβαίνει στη mainstream ελληνική δημοσιογραφία όπου δεν κουνιέται φύλλο δημιουργικότητας, τότε μας αρέσει ακόμα περισσότερο!
Θα μπορούσε πχ η Χρύσα Ταβουλάρη να πει το πιο ήπιο "Δουλειά δεν είχ ο διάολος, δουλειά βρήκε να κάνει" ή "Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε". Αλλά αφού επέλεξε αυτή τη βωμολοχία για να μεταδώσει με ένταση αυτό που ήθελε να πει, εμείς μαζί της! Στον ούτσο μας ρε Χρύσα! (είδες ακόμα και εμείς φοβόμαστε να τα πούμε ολόκληρα)