ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Κυριακή, Φεβρουαρίου 27, 2011

Τα γκάζια των φοιτητών στον Πάγκαλο (όλο το βίντεο με υπότιτλους των ... γαλλικών)

*έγραψε το antiitroktiko* Οι ομιλίες του Πάγκαλου σε Οξφόρδες, Λονδίνα, Παρίσια είναι πλέον καλύτερη επιλογή από το να πας για εκτόνωση σε ένα γήπεδο. Ανάρπαστα τα εισιτήρια σε κάθε εμφάνιση του αλαζόνα Έλληνα πολιτικού. Αν συνεχίσει το ίδιο άμυαλα να περιφέρει τον όγκο και την τζάμπα-εφυία του χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και ταπεινότητας, πολύ φοβούμαστε ότι η μέρα του λιντζαρίσματος του είναι πολύ κοντά.

Το αστείο είναι ότι ας πουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση τον έκραξαν  αριστεροί φοιτητές που υποστηρίζουν την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών της Υπατίας. Ετσι βλέποντας το αυτό συντηριτικοί και ακροδεξιοί αλλά και απλοί Έλληνες που δεν επιθυμούν μαζικές νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών....τελικά δεν μπορούν να χαρούν εις ολόκληρο με το σκατό που τρώει στο συγκεκριμένο βίντεο ο Πάγκαλος. Δεν είναι τυχαίο ότι το ΛΑΟΣ καταδίκασε τα γεγονότα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις κραξίματος Ελληνων πολιτικών στο εξωτερικό δεν είχε επιδείξει τέτοιες ευαισθησίες.

Γράφει enet.gr 

Το αφιέρωμα, παρουσία του σκηνοθέτη, θα γινόταν στο Ελληνικό Σπίτι της Πανεπιστημιούπολης, και θα έκλεινε με την προβολή της ταινίας "Ζ".

Ομως, πριν να ξεκινήσει η βραδιά και μόλις έφθασε στην αίθουσα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος , ομάδα Ελλήνων φοιτητών άρχισαν φραστικές επιθέσεις και παράλληλα κράδαιναν πανώ που έγραφε "στην Ελλάδα όπως και στη Γαλλία, συμπαράσταση στους μετανάστες χωρίς χαρτιά " .

Από την μεριά του ο Θ. Πάγκαλος πρότεινε στους συγκεντρωμένους να συναντηθούν σήμερα προκειμένου να συζητήσουν, εκείνοι όμως δεν δέχθηκαν. Ακαρπες αποδείχθηκαν και οι προσπάθειες του Κώστα Γαβρά για να γίνει δημοκρατικός διάλογος.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε ακόμη περισσότερο και τελικά αποχώρησαν ο κ. Πάγκαλος , ο πρέσβυς Κωνσταντίνος Χαλαστάνης , η πρόξενος, Κατερίνα Κόϊκα, ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των παρευρισκομένων.

Πόλεμος ανακοινώσεων

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αντιπροεδρία της κυβέρνησης, κάνει λόγο για “οργανωμένη προσπάθεια που, δυστυχώς, έχει πολιτική κάλυψη από κοινοβουλευτικά -δηλαδή συστημικά - κόμματα, να κατρακυλήσει στη βία και την αστάθεια” και για “τρομοκρατικού χαρακτήρα παρέμβαση Γάλλων αναρχικών και Ελλήνων οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνικό Σπίτι της Πανεπιστημιούπολης του Παρισιού”.

"Η πρωτοφανής αποδοκιμασία του αντιδικτατορικού φιλμ 'Ζ' έχει βαθιά πολιτική σημασία και δείχνει για μια ακόμα φορά ότι οι δυνάμεις αυτές ουδέποτε αποδέχθηκαν την κοινοβουλευτική δημοκρατία που με τόσο αίμα κερδήθηκε από τον ελληνικό λαό", υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης,

Όπως αναφέρει, "οι ίδιοι ομολογούν σε ένα από τα blogs τους ότι δε γνώριζαν ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης θα ήταν παρών, αλλά –προφανώς θέλοντας να εκμεταλλευτούν την απήχηση του Κώστα Γαβρά στην Ελλάδα και τη Γαλλία- είχαν σχεδιάσει την δια της βίας απαγόρευση προβολής του «Ζ» με την ταυτόχρονη προβολή άλλης ταινίας του, με τον τίτλο: «Παράδεισος στη Δύση» με κεντρικό ήρωα έναν λαθρομετανάστη, ώστε να αναδείξουν το θέμα των λαθρομεταναστών-απεργών πείνας στην Αθήνα".

"Είναι δύσκολο να ανοίξει κανείς διάλογο με τον γνωστό κ. Πάγκαλο ο οποίος φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στον ίδιο και στην κυβέρνηση της οποίας είναι αντιπρόεδρος. Όσον αφορά τα μυθεύματα του περί τρομοκρατικής επίθεσης, τον διαψεύδει το video που προβλήθηκε από τις τηλεοράσεις", ανταπάντησε το γραφείο τύπου του ΣΥΝ, υποστηρίζοντας ότι εκείνο που δυσφημεί τη χώρα είναι η πολιτική της κυβέρνησης. 

βίντεο από ksipnistere.blogspot