ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Σάββατο, Φεβρουαρίου 12, 2011

Απίστευτο: Το fimotro μετέτρεψε την κηδεία του Εβερτ σε πασαρέλα των Οσκαρς!

Κάποια στιγμή πρέπει να κράζουμε και μεις οι ίδιοι οι blogger τα αηδιαστικά φαινόμενα της μπλογκόσφαιρας που χτίζεται στη χώρα μας. Παλιότερα είχαμε να κατηγορούμε το troktiko (τουλάχιστον όμως ήταν εγκυρο στην πληροφόρηση του). Τώρα έχουμε το εντελώς αναξιόπιστο fimotro που κατασκευάζει και σπέρνει ψευδείς ειδήσεις επικαλούμενο πληροφορίες που πραγματικά είναι κατασκεύασμα του μυαλού του Γιαννη Παπαγιάννη!

Όμως εντάξει, το ξέραμε ότι το φίμωτρο είναι η Αυριανή των blogs και ο Παπαγιάννης η Κατίνα της διπλανής πόρτας και το λαμόγιο δημοσιογράφος που όλοι μας βρίζουμε, αλλά αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει προηγούμενο...oύτε την κηδεια ενός ανθρώπου δε σεβάστηκαν.

*γράφει το antiitroktiko* Σαν μια τυπική γραφική Κατίνα που είναι ο Παπαγιάννης αρπαξε το κινητό του και έτρεξε στο Α' νεκροταφείο να βγάλει φωτογραφίες των πολιτικών και celebrities που προσέρχονταν στην κηδεία. Από την Χριστίνα Λαμπίρη μέχρι τον όποιον πολιτικό θέλετε. Ο σχολιασμός δε της πασαρέλας των πολιτικών ήταν πραγματικά οικτρός! Για τον Καραμανλή και την Νατάσσα ότι και καλά τράβηξαν όλα τα βλέμματα του κόσμου (σαν άλλη Μπραντζελίνα σε red carpet event). Για τον Σουφλιά ότι φορούσε μπλε γραβάτα (μεγάλη πρωτοτυπία-γαμάτη αποκλειστικότητα του fimotro). Για την Μπακογιάννη  και τον Παπανδρέου ότι και καλά κανείς δεν τους χαιρετούσε και ήταν βαρύ το κλιμα εναντίον τους...ενώ για τον Σαμαρά έσταζαν μέλι όλοι και "είχε τον πρώτο ρόλο και λόγο παντού. Αισθανόταν και έπαιζε εντός έδρας" ... λες και πήγε εκεί για να κάνει μόστρα και όχι για να παραβρεθεί στην κηδεία ενός ανθρώπου!  

Ετσι έτσι! Ένα αθλιο σκουλίκι της σχολής του Αυριανισμού, φαίνεται τι ανθρωπος είναι μέσα από κάθε φράση του αλλα και κάθε φανταστική αποκλειστικότητα ή ιστορία που βγάζει από το κεφάλι του (εντωμεταξύ έχει πλάκα που 90% πέφτει εξω σε κάθε του προβλεψη και πληροφορία και προκαλούμε όποιον θέλει να το παρατηρήσει! αλλά αυτός εκεί απτόητος!). Γιατί πως αλλιώς θα "πλερώσει" το κόμμα για να θρέψει την οικογένεια του ο αχρηστος και αθλιος δημοσιογραφίσκος Παπαγιάννης. Στα περιθωριακά μέσα όπου δουλεύει η εργασία του μέχρι και εθελοντική μπορεί να χαρακτηριστεί, οπότε πρέπει να τα πάρει από αλλού.