ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PLAYMOBIL ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ!

Δεν φοβόμαστε να μιλάμε άσχημα, τυπικά, ευγενικά, να φοράμε κοστούμι, jeans ή φόρμες. Η ζωή τα χει όλα...

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

HOME PAGE - ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
www.antiitroktiko.blogspot.com

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10, 2011

Πώς περνά ο ... χρόνος! Ένα χρόνο κλείνει το kapistri στην μπλογκόσφαιραΣχόλιο Antii: Ένα ειδησεογραφικό blog/απόψεων (σοβαρό, όχι ότι να ναι σαν το δικό μας!) που διαβαζαμε από την αρχή που πρωτοασχοληθήκαμε με τα blogs ήταν και είναι το kapistri, ένα blog εκ Γερμανίας! Μάλιστα μας βοήθησε και παρα πολύ στη εκκίνηση του antii τον προηγούμενο Μάιο. Ευχόμαστε τα καλύτερα από δω και πέρα στο kapistri!

Από KAPISTRI
Χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις, πώς στήνεται και λειτουργεί ένα ιστολόγιο, ξεκινήσαμε πέρυσι, δηλαδή πριν ένα χρόνο με ενθουσιασμό και μεράκι, να διαβάζουμε σχετικά ιστολόγια με τεχνικές οδηγίες, να στήνουμε σελίδες και να παίρνουμε ιδέες από άλλα ιστολόγια, προσπαθώντας να "ενσωματωθούμε" μέσα στην ελληνική μπλογκόσφαιρα, αν και η έδρα μας ήταν στο εξωτερικό.
Το kapistri.blogspot.com γεννήθηκε με δυσκολία και "μεγάλωσε" φυσιολογικά, αφού πέρασε αρκετές παιδικές ασθένειες, από τις οποίες υποφέρει πολλές φορές ακόμα και σήμερα.
Η συμβολή έμπειρων στο χώρο διαχειριστών, καθώς και η βοήθεια από πολλούς ειδήμονες του είδους, μάς επέτρεψαν να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ενθουσιασμό που ξεκινήσαμε και καταφέραμε να κλείσουμε ένα χρόνο ζωής, αλλά και να αποκτήσουμε μεγάλο αριθμό καθημερινών επισκεπτών-αναγνωστών.
Σε όλους αυτούς οφείλουμε να εκφράσουμε τις πιο αγνές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας, υποσχόμενοι να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ενθουσιασμό, όσο θα μας το επιτρέπει η σωματική και πνευματική υγεία!
Μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους κι έμμεσους συνεργάτες (εμφανίζονται σε ειδική θέση της βασικής σελίδας), που με τις αναρτήσεις τους πλούτισαν και πλουτίζουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.
Ήμασταν και θα παραμείνουμε ερασιτέχνες της δημοσιογραφίας, του διαλόγου και της ειδησεογραφίας κι ένθερμοι εραστές της ελληνικής γλώσσας.
Εκ μέρους του ιστολογίου  kapistri.blogspot.com

ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες, τους αναγνώστες, τους ανώνυμους κι επωνυμους σχολιαστές κι όλους εκείνους που έκαναν τον κόπο να μας επισκεφτούν έστω και μια φορά.
Θα συνεχίσουμε να παραθέτουμε τις ειδήσεις και τα σχόλια στην κρίση των αναγνωστών μας.